Иначе вече е ветеран в яслата, спи, яде и играе и само го хвалят. Обаче тази седмица беше болен, та чак днес го пуснах. Сега пък аз се лекувам, че не се усетих навреме че се разболявам и съм на антибиотик. Вече мина и първата ни родителска среща, беше много интересно да разгледаме помещенията на мъниците.
В четвъртък на Димитровден ще кръщаваме Митко. Аз още ходя по интервюта за работа, ама нещо започвам да се притеснявам от крайния резултат или по-точно липсата му...
Колкото до спането- май се събират ок.12 часа на денонощие. А за храненето - все ми се струва, че не хапва достатъчно, дори тази седмица за пръв път отказва да пие адаптето преди лягане. Или е от боледуването, или от мъчещите го зъби или и аз не знам...
На Папиту пожелавам един незабравим ден утре и да не прекалявате много с алкохола
-включвам се в разговора!
(
за малкия мъж!А биберона........
го смучи здраво.Вече ограничавам достъпа му до него,но види ли го....не се примирява и го докопва
от мое име и от името на Иса на Дидка и Данчо и Сиска и Дени...Благодарение на вас имаме от двата вида кубчета, които търсих....
отново на ro_shur и bisserina!!!Ей, и повече да не се загубвате.....

Онзи ден започна да танцува на сирената на една линейка,която минаваше до нас
Да не вземе да се пръкне някои танцьор 
Свива ми се сърцето като чета такива истории за яслите...толкова ме е шубе, и така съм се разлигавила...Августа е обещала да ми дава уроци по твърдост, когато Дени тръгне на ясла 
Спи около 11-12 часа общо на денонощие, но нощем много се буди, та му е доста разкъсан съня.
Трудно яде и малко, според мен. Насила! Проблемът ни с обядването (причинен от новия режим) продължава - като му дам да обядва преди да заспи, заспива на столчето докато яде и изяжда едва 1/3 от обяда. Ако го оставя пък да се наспи, заспива късно и се събужда към и дори след 17 часа, тогава какъв обяд да му давам
Само да не бяха проклетите болести!