Чувалчетата са голямо удобство.Съжалявам за майките чиито деца не ги обичат.Марти спи от новородено във всякъкъв вид чувалчета-зимни, летни, с ръкави, без ръкави...В момента имам общо 5 и смятам да купя още едно зимно с ръкави по-голям номер
Надявам се всички сте добре!
Преди това имаше едни любими сандали, ама любими ви казвам. Като ги събуя - рев. Веднъж го събличам за баня, той като ревна като почнах да свалям сандалките, накрая се видях в чудо и както беше гол пак му ги обух и така постоя известно време - гол, завит хавлия и със сандали на бос крак. При нас телефонът продължава да е най-интересния предмет. Провежда си свой си разговор като на моменти даже подвиква, накрая казва "айде" и слага обратно слушалката.

Трябва веднага да направя нещо по въпроса със спането нощем отвит, иначе цяла зима така ще си караме - с хреми и все болни. За съжаление, единственото нещо което има ефект е да го взема да спи при мен. Язък, че тъкмо започна да свиква да спи по-голямата част от нощта в своето легло
Сега ако го взема при мен, отива всичко на кино и напролет ще трябва да започваме отначало. А тогава сигурно ще бъде по-трудно отвикването, защото ще е по-голям вече...Уф, аман значи! Ей такива уж дребни неща, ама пък важни....
И Дени си говори по телефона, но с леля си. Вчера ми се обади майка да проверя нещо. Аз оставих телефонната слушалка на стола и отидох до кухнята. Като се върнах Дени взел слушалката, сложил си я на ухото и си лафи с баба си, само дето я наричаше "леля"
Много често се сещам за някои от тях 

За песните...много са му. Пуска си ТВ-то, намира си VH1 и си слуша песни...като дойде някоя любима (определено е фен на Шакира и Мадона) и започва да друса дупе. Ако е балада се клати
Спи по 12ч на денонощие и на хапване яде по 300г, като огладнява по-раничко...Педито каза да не му увеличавам яденето, та започнах да давам "залъгалки" м/у храненията