МАЙското дете обича без да го държат, сам́о да тича (78)

• 11 431
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Признаваме си така е. Времето вече се влоши, така, че ще засядаме пред компа по-често.
Чувалчетата са голямо удобство.Съжалявам за майките чиито деца не ги обичат.Марти спи от новородено във всякъкъв вид чувалчета-зимни, летни, с ръкави, без ръкави...В момента имам общо 5 и смятам да купя още едно зимно с ръкави по-голям номер

# 91
ro_shur, привет Hug

Я, аз да призова всички МАЙски мами, които отдавна не са се разписвали тук на отчет! Веднага! Simple SmileМного често се сещам за някои от тях  newsm78

# 92
  • Пловдив
To като по поръчка ми дойде тази подкана Laughing

Привет на всички МАЙски мами и дечица. Ние поизчезнахме, обаче вече сме на линия, но времето никак не стига, все още не мога да вляза в ритъм да се оправям сама и да имам свободно време, а за открадното време вече и дума не може да става. Сигурно има много новини , обаче нямам време да чета назад, нека някой да обобщи набързо за чаканите бебенца и сватби Hug Надявам се всички сте добре!

Целувки от нас!

# 93
Ееее Катка, най-накрая да видя една снимка на шаферката Ава. Язък, че всеки ден сме заедно значи

# 94
Ro-shur, Bisserina привет. Hug
Катка, вярно е, че Валимир доста се издължи, ама и не се спира на едно място. Wink

# 95
Добре дошли на завърналите се Hug
Ние сме добре.
Сиска много са сладки пантофките.

# 96
За сватба Мартеа се омъжи. Grinning
За нови бебоци ,незнам.

# 97
  • Варна
Добре дошли отново в отбора на завърналите се.
Моята одисея с пантофите продължава. Наистина се оказа, че Иво се пързаля с терлиците и започна да пада много често. Сега вече не знам какво да измисля. Сиска, много са сладки пантофките на Дени. Иво имаше преди време едни такива, но докато го обуя и сядаше на земята и се събуваше.
У нас болестите отново взеха връх. От днес Детелинка е на антибиотик, първият за тоя сезон. Много се надявах да и се размине без, но уви не стана. Има някаква много упорита кашлица, която не минава. Едно гадно ми става, като каже мамо нали ще ме похвалиш на тати, че не плаках докато ми слагаше капки. На мама геройчето. Предпочитан да се хвалим с други работи, но уви.

# 98
Пламен пък без проблем си носи пантофи тип лекички платнени обувки вкъщи. Тези, с които е в момента са на КиК, но съм много по-доволна от едни други преди това, защото бяха много твърди отзад над петичката, но като търсих преди известно време нямаше негов номер. Той си обожава пантофите, все си ги търси и ми ги носи, даже днес гушкаше под брадичката си едната, както гуши главата ми Grinning  Преди това имаше едни любими сандали, ама любими ви казвам. Като ги събуя - рев. Веднъж го събличам за баня, той като ревна като почнах да свалям сандалките, накрая се видях в чудо и както беше гол пак му ги обух и така постоя известно време - гол, завит хавлия и със сандали на бос крак. При нас телефонът продължава да е най-интересния предмет. Провежда си свой си разговор като на моменти даже подвиква, накрая казва "айде" и слага обратно слушалката. Grinning

# 99
Добро утро!

Duchess, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана жена!  bouquet

Моят син е хремав SadТрябва веднага да направя нещо по въпроса със спането нощем отвит, иначе цяла зима така ще си караме - с хреми и все болни. За съжаление, единственото нещо което има ефект е да го взема да спи при мен. Язък, че тъкмо започна да свиква да спи по-голямата част от нощта в своето легло ooooh!Сега ако го взема при мен, отива всичко на кино и напролет ще трябва да започваме отначало. А тогава сигурно ще бъде по-трудно отвикването, защото ще е по-голям вече...Уф, аман значи! Ей такива уж дребни неща, ама пък важни....

Дона, много сладко Пламъчето Heart EyesИ Дени си говори по телефона, но с леля си. Вчера ми се обади майка да проверя нещо. Аз оставих телефонната слушалка на стола и отидох до кухнята. Като се върнах Дени взел слушалката, сложил си я на ухото и си лафи с баба си, само дето я наричаше "леля" Laughing

Не мога да не се похваля с най-новото ни умение. Научил се е да щрака с пръсти (или поне се опитва). Само веднъж го видя от баща си и веднага го попи. Като си чуе любимите песни и реклами, започва да се друса и да "щрака " с пръсти.

В тая връзка дайте нещо весело LaughingКои са любимите песни и реклами на вашите хлапета? Дени като чуе рекламата на пелените Молфикс и една друга с песничката за оранжево небето, зарязва всичко, обръща се към телевизора и започва да се друса и да щрака с пръсти. А от песните единствен и неоспорим фаворит му е "Втора цедка" на Ъпсурд. Само щом я чуе, дори за секундички по рекламите за рингтоновете, които вървят му светват очите. На нея освен всичките си други номера припява и "Йо-йо" (отново баща му го научи на това) LaughingВ СД-то стои постоянно тази песен и той като поиска сам си я пуска и започва да денси и да рапира Laughing

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 11:16 от Сиска

# 100
Я, аз да призова всички МАЙски мами, които отдавна не са се разписвали тук на отчет! Веднага! Simple SmileМного често се сещам за някои от тях  newsm78

Хамчи понеже слушам да се разпиша! Дреб днес за първи път като го взе лелято от яслата не плака, ама то понеже беше добрата леличка. Тя много му се кефи, понеже е мъниковец, а другата - мустакатата само ми обяснява какво не можел да прави. Иначе пак сме със сополи, ако така ще я караме тази ясла незнам. Лошото е е нощно време се буди, защото не може да диша и се носим на ръце малко. А май и аз се разболявам, за по-голям драматизъм.

# 101
А ние с нашата ясла голям проблем ще имаме. Записах го през септември, а директорката ми казва,че ще го вземат до година през септември, т.е. ще чакаме една година. Пък то майчинството ми свършва през май.Питам аз какво ще правим в такъв случай, тя ми отговаря"Ето ви тел. обаждайте се, може някое дете да го отпишат по-рано" Ами ако не стане така? newsm78

# 102
Ми уабуу тогаз и аз да кажа туй-онуй-не ходим на ясла,гледаме си се у дома,цял ден вървя събирам,чистя,готвя..и т.подобни домакински инквизиции и бавно и сигурно си осигурявам еднопосочен билет към Карлуково,ще имам честа да нося последен модел бяла ризка-тези с дългите ръкави дето ги вържат на гърба,това в резултат на невъзможността ни за излизане и комуникация с хомо сапиенс/мъжа ми не е в таз категория/Откъм уменията ни мога да кажа,че детето по цял ден приказва,голяма част от речта й се разбира вече,откъм зъби почти се окомплектовахме-отдолу всичките,отгоре още 2 остават до 20-тях,казваме когато има"наки",но това няма никакво значение тъй като имаме органична ненавист към гърнето и незнам кога ще съчетаем 2-та компонента,вкъщи ходим с пантофи,тъй като терлиците и чорапите не можаха да издържат на честите й разходки в банята,а резулатата по едно време беше 18 чифта чорапки на простира за един ден,друго...квоо...а да утре ще се венчаем с мъжа ми щото нямахме църковен брак,ама ей ти сега друг повод за напиване,засега токоз кат се присетя пак ще се улея.

# 103
  • София
ро-шур, здрасти отново Grinning
Бисерина, позагуби се, моме...направи ми впечатление, както и за някои други "редовни" мами Simple Smile

Сиска, ами обиличай го да спи с пуловер и панталон...така ще си сигурна, че му е топло

И на Любака телефоните са му играчка номер едно.  Grinning За песните...много са му. Пуска си ТВ-то, намира си VH1 и си слуша песни...като дойде някоя любима (определено е фен на Шакира и Мадона) и започва да друса дупе. Ако е балада се клати  Laughing

А я и аз да ви попитам...по колко часа спят дечковците ви сумарно? И по колко хапват на ядене. Притеснявам се, че Любака спи малко и яде много Simple Smile Спи по 12ч на денонощие и на хапване яде по 300г, като огладнява по-раничко...Педито каза да не му увеличавам яденето, та започнах да давам "залъгалки" м/у  храненията

# 104
  • София
ПАПИТУУУ, пожелавам весело изкарване утре!!! Освен това, разбира се, щастлив семеен живот и много смях и дечурлига, та да си сигурна, че от един момент нататък, връщане от Карлуково няма да има  Laughing

Дианче, Ема спи от 21-21.30 до към 7-8р след обяд средно около 1 -1.30 - тоест - малко по-малко от 12 часа. Хапва що годе добре, от около месец и нещо няма предишния огромен апетит, но май е заради повечкото глезотийки между храненията. Вече и давам Cheerios или Nesquick с мляко на закуска.

Общи условия

Активация на акаунт