Сиска честита ви придобивка
безаварийно пътуване в нея

В баща си изобщо не иска да седи, а в мен се кротва. Явно сега сме в някакъв етап - сляпа пръвързаност към мама. Аз доволен 
Досега не бяхме ходили там, нищо че живеем в Младост....
Има 8 зъба. Гледаме се все още двете и се забавляваме.
))
и нямам почти никакво свободно време.Но пък ми е много интересно и се радвам, че правя това, което ми харесва.
Не го мисли.
Обичам хубавите новини
А таткото намери ли си нова работа? Може да си казала, ама съм изпуснала, ако е така 

Разплака се като я взе лелята да я вкара в групата. След половин час звъннах, всичко беше ОК. Като за първи ден изкара почти 3 часа, което си е един вид постижение
Много ми я похвалиха, че била много послушна и кротичка
Дано свикне по- бързичко и не ми се разболява често
А ти си една изумителна дама-независимо трудностите запазваш оптимистичния си дух!Браво,възхищавам се на такива хора! 
Да я карате безаварийно и на много разходки да ходите!(и след това да показваш снимки).Ти като виден модератор на групичката ни ще ни вкараш в пътя.
Сега и аз ще кача малко снимки на бабаита Данчо 

Момчето, което поддържа системата на работа, лекува сега вече и нашето РС, та той сподели, че толкова захранвания не е сменял миналите три години и съм му правела оборот

Ние с нея сме като дундофини и тънкофини, та се изприщвам, когато 130 кг се радват на ядящото ми дете (а Фелипе, да е жив и здрав, без наднормено тегло, си яде постоянно-ето вчера следобяд омете 3 банана, парче пица
, след два часа запука от глад и орева рталъка, та продължихме с филия с масло, риба, пържени картофи, бисквити и си изпи млякото за вечеря)
Всички наши познати и роднини знаят, че по това време детето спи, но някой реши точно сега да звъни на пожар на звънеца. Е, не отворих, мамка му! Първия път Дени успя да не се събуди, втория път се събуди, но съня го надви. Но на третия път (най-продължителния) се ококори и веднага скочи от леглото да ходи да отвори. В крайна сметка не отворих от яд
Не знам кой беше, но съм му ядосана много. Само 1 час успя да дремне детето...
Поздравления за постиженията ти в сферата на нАуката

Скъса една 10-толевка на половината
Дали ще ни я приемат някъде ако я залепим
Боб почнахме да хвърляме за теб!А Фипо да оздравява и да не те тревожи с болни уши и други подобни... 
,нали е рекламна звездичка!Нацелувай му русата главица от мен!
!!!Безаварийно шофиране ви пожелавам!!! Така като е тръгнало хайде и аз да се похваля, че от 4 дни и ние сме с нова кола - джип
.....
...

да се похвалиш, ако има нова работа
Стискам палци.
). Повечето пъти му говоря, но няма ефект...ако му забраня нещо, той пак удря от яд. Дали пък не е от зъбите такъв преизнервен? Много се надявам това да е причината...никнат му 4 кътника в момента и те са ми надеждата. Винаги ме е било страх от възпитанието на детето