МАЙското дете обича без да го държат, сам́о да тича (78)

• 11 440
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Сиска веднага се присъединих към хубавия ти апел и сложих снимки на Криси.Наистина така с албумчето можем да видим колко много са пораснали сладурите ни Hug Hug
Сиска честита ви придобивка travel безаварийно пътуване в нея Peace

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 12:21 от buba76_

# 151
Иви, желая бързо възстановяване на Теа. Praynig
Сиска, честит ви автомобил.Желая ви безаварийно шофиране и да натрупате много километри. Wink
И аз ще се присъединя към призива и ще кача снимки на Вали. Hug
Тази сутрин и Вали се събуди със сополки и кашлица.Дано не е нещо сериозно и да мине бързо. Praynig

# 152
Сиска, честита кола!

Деспина, как е Ивчо днес?

Благодаря ви ва съчувствието, мами, Мари е по-добре, макар и не напълно излекувана. Но не яде, откара два дни почти само на кърма, явно още я боли гърлото. Днес ще проучвам из аптеките за хранителни добавки...
За мен вече безобидни сополи няма, веднъж Мари ми е правила бронхиолит след тях, веднъж ангина и сега - ринофарингит с ужасна кашлица, така че внимавайте със сополовите дечица!

# 153
Здравейте мами Simple Smile
Да се отчета и аз понеделнишки!
Welcome на всички, които се бяха затрили напоследък Simple Smile   bouquet

Сиска и аз ви гледах клипчето миналата седмица, ама нещо хич нямах кеф да пиша хубави неща.. така се бях притеснила около първото ни боледуване... Много сладък Дени, голям кечист го раздава  Laughing И да ви е честита новата придобивка!!!
Зори, слава Богу се пооправи, само нослето още малко тече.. Днес пак ще е при свеки, защото бележката от педката за яслата важи от утре. Закрепи се..дано да не вземе пак да подсмърча като тръгне утре пак на ясла. Иначе, да чукна на дърво, не е такава драма приспособяването, даже изобщо не е плакала като я оставям там. Само последните няколко дена като я пусна в стаята с децата, прави кръгом и вдига ръчики да я гушна... Дано да няма някаква закъсняла реакция срещу яслата...

Станала е много гальовна напоследък - все се гуши в мен, иска да я държа за ръка, да седи в скута ми и т.н. Simple Smile В баща си изобщо не иска да седи, а в мен се кротва. Явно сега сме в някакъв етап - сляпа пръвързаност към мама. Аз доволен Laughing  bowuu

Да се оправят всички останали боледуващи малчовци!

Ние в събота бяхме на бебешки РД в Патиланци, доста приятно беше Simple Smile Досега не бяхме ходили там, нищо че живеем в Младост....

# 154
  • Пловдив
Здавейте и от мен!Пак накратко.За парите:гласуването реши да се преведат на сдружението.Малко ми е неудобно, че чак сега Embarassed, но ще гледам тези дни да ги преведа.Искам все пак за последно да попитам някои има ли някакви въпроси, възражения или въобще нещо да сподели по темата - за да не възникне спор или дискусия и всичко да е точно.
Ние сме добре. Ива е дива, особено тези дни - зъбоникнене. Grinning Има 8 зъба. Гледаме се все още двете и се забавляваме.Simple Smile))
Говори разни неща - мляко, столче,буки (обувки),ба (банан), ка (кола) и други такива.
Аз се трудя и творя Sunglasses и нямам почти никакво свободно време.Но пък ми е много интересно и се радвам, че правя това, което ми харесва.
На всички болни-скорошно оздравяване!
На бебеправещите-успех!
Спорна работа на всички, които вече работят!

# 155
  • София
Иви 2000, пожелавам операциите да са успешни, бързо да се възстановява малката смелчага...а на теб много сили и здрави нерви!
Юлинга, когато имаш време тогава. Анкетата е ясна, мисля, че няма какво повече да се пише Simple Smile Не го мисли.
Сиска, честита кола Simple Smile Обичам хубавите новини Heart Eyes А таткото намери ли си нова работа? Може да си казала, ама съм изпуснала, ако е така Blush

Тези спололки май са си вирус...мъжа ми го изкара, сега аз, а Любака още държи фронта.

# 156
  • Mediterraneo
Сополките ги минахме и ние  Confused Миналата седмица беше под знака на сополанковците в нас, аз едва говорех, очите ми течаха чак от запушения нос. Слава богу, Сиската се размина леко, даже без капки за нос  Praynig

Сега обаче тръпна и вехна, щото две от другарчетата й в игрите ( с които прекара вчерашния ден) днес са болни- сополи и Т  Confused Дано я прескочи този път вируса  Praynig

И да ви се похваля- днес й беше първия ден на яслата  newsm44 Разплака се като я взе лелята да я вкара в групата. След половин час звъннах, всичко беше ОК. Като за първи ден изкара почти 3 часа, което си е един вид постижение  Grinning Много ми я похвалиха, че била много послушна и кротичка  Whistling Дано свикне по- бързичко и не ми се разболява често  Praynig

# 157
Бързо оздравяване на сополивите дечица!
Иви,кураж на теб и малката Теа!Дано Господ е с вас! PraynigА ти си една изумителна дама-независимо трудностите запазваш оптимистичния си дух!Браво,възхищавам се на такива хора!  bouquet
Сиска ,честита ви кола! Heart EyesДа я карате безаварийно и на много разходки да ходите!(и след това да показваш снимки).Ти като виден модератор на групичката ни ще ни вкараш в пътя. PeaceСега и аз ще кача малко снимки на бабаита Данчо Blush
Моят син е в период "без мама немога",изчезна ли от погледа му и се започва кански рев ShockedДано скоро отмине,че във ВЦ-то не мога да вляза без него,а като съм с него нищо не мога да направя(....разбирате ме.... Mr. Green) щото иска да бърка под дупето ми Sick

# 158
Сиска, честита кола! Да си я карате безаварийно и все на хубави места да ходите!
Тарталета, радвам се,че първия ден на Силия в яслата е минал добре Grinning
Пламен още е със сополки, но днес само веднъж се появиха, капя му Олинт за бебета, дано помогнат Praynig

# 159
Тарталетке,дано Силия все така да я кара в яслата!Успех!
Хайде момичета,слагайте снимки в албумчето,че Дени ,Криси и Данчо се чувстват самотни! Hug
заповядайте

# 160
  • Му Кинд Оф Плаце
Дами, приемам всякакви обвинения и укори. Не съм влизала в темата сигурно месец. Защо, незнам.  newsm78
Аз съм горе-долу, щото Ф го подгониха разни ушни инфекции с повръщане и ги повтори, та е изпил антибиотика на едно средно африканско село.  Confused Днес е първи ден на ясла, сополи и кашлица вече не ги броя за нищо. Докторът го гледа, слуша (като в рекламата на Космодиск-ГледАх, слушАх, па накрая си го купИх  Laughing Confused)-дробовете чисти, няма хрипове, няма червено гърло-нищо.
Компът се развали за поне 10 дена-видеокарта и захранване. Смешното беше, че като отидох на работа, единият компютър сгина по същите оплаквания  Embarassed Вече съм с фобия, че им спирам тока на тия компютри само като ме подушат  Crazy Момчето, което поддържа системата на работа, лекува сега вече и нашето РС, та той сподели, че толкова захранвания не е сменял миналите три години и съм му правела оборот  Sunglasses ooooh!
Ходих на работа да замествам за два дена и ми се дръпна едикакво си, но съм щастлива, щото мислех, че ще съм забравила всичко, а то, пусто, всичко излезе наяве. Колегите и шеВът ме ръгат да отивам на работа, ама аз се правя на разсеяна, че в началото на ноември имаме одит и не ща да съм там по никаква причина, че да се излагам с нечии чужди недомислици. (Одитът е наказателен заради провинения и голямото началство се е ядосало)
Фелипето не ще да говори още и само хъмка и ъмка, но не знае, че амбициозната му майка, му е набелязала логопед  Twisted Evil Twisted Evil
Иначе от яслата се научи, както се казваше в "Двойника"-Гласувай, ръкопляскай, гласувай, ръкопляскай. И той така-ръкопляска дори на рекламата на колбаси "Браво"-достоен член на колектива  hahaha
От яслата се научи да яде разни боклуци като крен (м) вирши и тестяни чудеса и сега ми оплюва бананите, овесените ядки и киселото мляко. На него баба, на мене свекърва, като го гледаше как се храни и не спираше да повтаря-Храни душичката, бабо, храни я.  Sick Ние с нея сме като дундофини и тънкофини, та се изприщвам, когато 130 кг се радват на ядящото ми дете (а Фелипе, да е жив и здрав, без наднормено тегло, си яде постоянно-ето вчера следобяд омете 3 банана, парче пица  Sick, след два часа запука от глад и орева рталъка, та продължихме с филия с масло, риба, пържени картофи, бисквити и си изпи млякото за вечеря)   chef

# 161
Малиии, колко мразя така.... #Cussing outВсички наши познати и роднини знаят, че по това време детето спи, но някой реши точно сега да звъни на пожар на звънеца. Е, не отворих, мамка му! Първия път Дени успя да не се събуди, втория път се събуди, но съня го надви. Но на третия път (най-продължителния) се ококори и веднага скочи от леглото да ходи да отвори. В крайна сметка не отворих от яд CrazyНе знам кой беше, но съм му ядосана много. Само 1 час успя да дремне детето...

Диана, не си е намерил работата татито. Но си има занимание, иначе щяхме да умрем от глад, както и аз не взимам редовно майчинство...

Юлинга, радвам се, да те видя! По въпроса с паричките, Диана го е казала. Гласувахме, действай когато можеш Peace Поздравления за постиженията ти в сферата на нАуката Wink  bouquet

Дидка, хайде де, дай по-често присъствие!

Калина, радвам се, че сте добре и се справяте с яслата Peace

Ей така ми харесва темичката  bouquet

Леле, Дени какви ги свърши докато пиша #Crazy #CrazyСкъса една 10-толевка на половината #Crazy #CrazyДали ще ни я приемат някъде ако я залепим newsm78 #Cussing out #Cussing out

# 162
Ей Франзелке,появи се!  bouquetБоб почнахме да хвърляме за теб!А Фипо да оздравява и да не те тревожи с болни уши и други подобни... Praynig
Сиска,кофти работа това със звъненето-аз щях да пощурея и да спретна скандал! Rolling EyesА 10 лв.-залепи ги с тиксо и ще ти ги вземат,няма проблем.Ама и Дени.....колко са за него 10 лв,а.... Flutter,нали е рекламна звездичка!Нацелувай му русата главица от мен!

# 163
Сиска, честита ви кола   car003!!!Безаварийно шофиране ви пожелавам!!! Така като е тръгнало хайде и аз да се похваля, че от 4 дни и ние сме с нова кола - джип travel.....

Ей Дидка, добре, че даде линк към снимките-Данчо, Дени, Вали и Криса много са пораснали и са големи сладкиши  love001...

Франзелке, добре дошла отново!!! И не ни забравяй!!!

Иви, и аз като Дидка ти се възхищавам-ти си майка героиня!!! newsm51

Тарталетке, браво на момата!!!

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 22:05 от valia77

# 164
  • София
Айде, бе, Калина... Simple Smile

Сиска, важното е, че имате възможност да изчакате за по-добър шанс Wink да се похвалиш, ако има нова работа Simple Smile Стискам палци.

Дидка, и Любака е така...като лепка е за мен

А сега има нов номер...от няколко нощи насам се събужда към 4- 5ч и се започва "маммаа", "таттее", "бауууу" , свеж, като краставичка. Започнах да го взимам при нас на спалнята, защото ми се спи, та две не виждам. През това време Любака ни дърпа носовете, бърка ни в очите, ушите и т.н. По някое време си заспива...Ужасна работа. Свекито каза, че мъжа ми е бил така докъм 5г. Ставал в 3ч и казвал "ига" (игра) и са си игралис него. Дано при нас да е от зъбите това безсъние Rolling Eyes Не искам да си играя в 4ч сутринта Sad
Имам и голям проблем с удрянето  Confused Лошото е, че не знам какво да правя. Няма да си кривя душата и аз го удрям понякога (винаги е било, когато съм в ПМС и не се контролирам много Blush). Повечето пъти му говоря, но няма ефект...ако му забраня нещо, той пак удря от яд. Дали пък не  е от зъбите такъв преизнервен? Много се надявам това да е причината...никнат му 4 кътника в момента и те са ми надеждата. Винаги ме е било страх от възпитанието на детето Blush

Общи условия

Активация на акаунт