МАЙското дете обича без да го държат, сам́о да тича (78)

• 11 441
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
О Хъгси, много е порастнала малката.

# 136
  • Варна
Аниа, искрено съчувствам. Да оздравява по-скоро малката сладуранка. Не те знам как се оправяш с болната душичка, че и на училище ходиш.
Хъгси, мен ако питаш да си върнеш старият ник. Много ти го харесвам, какви са тия чекмеджета. Mr. Green. Румико е станала истинска малка дама. Много е сладка. Браво на тебе, че си се преборила с майсторите.
Аз пак да се оплача, от снощи и Ивчо е зле. Не е спал цяла нощ, дави се в сополите, кашля, дърпа се не можем да му сложем капки, категорично отказва да яде каквото и да е освен кърма, а от сополите не може да суче и става като омагьосан кръг. Почти до обед съм го държала на ръце, ако го оставя и се скъсва от рев. Мразя ги тия есен и зима. Искам да е само лято, че да са ми здрави дечицата. Mr. Green В момента спи, пуснала съм Том и джери и каката и дойдох да се оплача на вас. Ще ви писне от моите оплаквания. Embarassed Embarassed

# 137
Дано Ивчо се оправи бързо Praynig

# 138
Дано Ивчо и Мари се оправят бързо!!! Praynig Praynig Praynig
Хъгси, добре завърнала се!  И на мен стария ти ник ми харесва повече!

# 139
  • Бургас
хубу, старият да бъде Simple Smile

# 140
Ох, Папитуу, Тая сутрин станах с угризения, че съм забравила да ти честитя църковната сватба.  Шъ извиняаш Embarassed  Ха Честито!  bouquet

Оооо, Хъгси...кога ще те видя тебе Heart Eyes Лелеее, до кухнята ли стигнате... колко сме назад Rolling Eyes

Аня,  Деспина,  съчувствам ви, много  е гадно да ти е болно детето. Дано болестта мине леко и бързо Praynig

# 141
Дано Ивчо и Мари се оправят по-бързо. Praynig
Хъгси, привет. Hug
А, сега да се изкажа кои са ни любимите песни и реклами. LaughingВсяка сутрин щом Вали се събуди, докато аз приготвям закуската, той грабва дистанционното на телевизора и пуска Сити тв.Та любими му са почти всички.Най-много обаче, се кефи на Елизе, Парис Хилтън и Боб Синклер. PartyЛюбимите му реклами са на Молфикс, на прясното мляко с песента ''Оранжево небето'', и на рекламата на Своге - мама спечели.... Heart Eyes

# 142
Хъгси, и тук да кажа, че Румико много е пораснала 4470, а на теб още веднъж благодаря   bouquet

Ксения, Димана, мерсаж за съветите  Hug....

Хайде и мамите на болните дечковци да се разпишат с хубави новини  Praynig

# 143

Я, аз да призова всички МАЙски мами, които отдавна не са се разписвали тук на отчет! Веднага! Simple SmileМного често се сещам за някои от тях  newsm78
След такъв призив как да не се отзовеш Hug.Здравейте и от нас!Дано не сте ни забравили.Аз ви шпионирам отвреме навреме ама то просто няма какво да напиша,защото като ви чета все едно аз съм писала.Ето сега актоалната тема за рекламите абсолютно 1:1 с вашите отговори и Наси се радва на всички изброени,че даже за повечето си има различни изпълнения.На Хайникен започва да тропа с крачета също като тези на рекламата,много е смешен,на "оранжево е небето" понеже скачат с вдигнати ръце и той се повдига на пръсти,ръцете горе на венец и танцува-също балерина hahaha,голям смях пада с тия реклами.Ние не ходим на ясла,не защото неисках ами татито беше против -" До 2,5год. детето трябва да се гледа от майката" Naughty,та така.Иначе сега на мода са книжките при нас,шарени,с приказки без приказки по 1час може да стои да разглежда или идва при мен  с книжката и ми казва на неговия странен език,че иска приказка и лягаме си и си четем Mr. Green,много мили моменти Heart Eyes.Това е за сега,по-късно ще кача снимчици да ни видите колко сме пораснали.Цунки на майските муцунки  love001.

# 144
Здравейте милички Hug !
Ние се загубихме- направо не се сещам кога за последно съм влизала да прочета какво сте написали! Embarassed Cry
   Водих Теа в понеделник в Медицинска академия и и направиха операция за страбизма- кривогледството в сряда, в петък си ни прибраха в Русе!Детенце сега е доста по-добре!Очичките все още са с кръвоизливи, но изчезват постепенно!Душата ми плачеше докато чаках да излезе от операция, после упойката и накрая да минат 24 часа, да и махнат марлите, за да и видя очичките!Миличкото изглеждаше зловещо, но си личи промяната!сега слагаме капки- антибиотик и нещата изглеждат по-добре!След 10 дни сме на контролен преглед и след това на връщане от София мислим да я кръстим в някой от манастирите край Търново!  След около 6 месеца трябва да се направи още една операция на други очни мускули и да се изправи максимално зрението!Добре че е още мъничка, дано да не помни мъките на които я подлагаме!Хората ми казаха че е можело още на 6-7 месеца да се направи първата операция, а във Варна непрекъснато повтаряха, че е много малка и от само себе си ще изправи очите...както и да ...важното е да се оправи... Praynig
Съжалявам, че не се видях с никого докато бяхме в София, но бях изключително разтревожена и изобщо не се сетих да пиша или обадя на някого!Пък и беше струдено за разходки... ooooh!
   Нашият ремонт вече свърши и Теа си е в своя миниатюрна стаичка, но все пак нейна  Heart Eyes- за трета вечер ще спи самичка в отделната стаяи имахме проблеми със самото заспиване, но май ще стане работата!Пък и избор няма да има Blush, нали трябва да освободи място за другото бебе! baby_neutral

Ивчо и Мари бързо да оздравяват! Praynig
На мамите които мислят за следващи бебетаHeart Eyes Hug Praynig

Браво на Яворчо на Ант за гърнето! Hug

За рекламите- Теа се кефи единствено на песничката на Молфикс! Joy

Сънувах че е проходила! Sad Ще ми се да беше реалност! Cry Явно толкова ги мисля всичките проблеми, че ги пренасям и в сънищата...
Отново и приготвих документи за ортопедични обувки и ще ходя да се моля да и направят, въпреки че краченцето все още си стои 11 см.,ще измоля да и направят възможно най-миниатюрните обувчици и ще ги обуваме с терлички, ако трябва, но така няма да стане, само се мъчи детето... Crossing Arms!Ако трябва ще дигна работилницата на във въздуха ooooh!- как не могат да разберат че докато му порасне крачето ще бъде късно за тези обувки,... #2gunfire
  Иначе си имаме пети зъб, а горните два предни все още ги няма Mr. Green ! Не знам дали да се смея или да плача! Thinking
   Засега това е от нас милички!детето дава зор да му се обръща внимание! Grinning
А иначе раста доста... Joy вече съм качила 10 кг. и съм 57кг., и почна да ми дотежава, ама татито помага повече! Heart Eyes
Гушнете децата от мен Hug

# 145
Мила Иви желая ви бързо възстановяване.Дано всичко се оправи с очетата на Теа и с останалите ви проблеми. Praynig Praynig Praynig

# 146
Здравейте и от нас,
Gita пораснали сте и се позагубихте нещо Peace
Ivi стискам ви палци с Теа всичко да е наред и да се възстановите бързо, една прегръдка от нас Hug
А по въпроса с рекламите както на всички сладури и на Криси и е любима Молфикс и тази на Хайникен.Просто като чуе музиката им тича застава пред телевизора и започва да се поклаща в неин си танц Joy
На болничките бързо оздравяване.Нашият батко също беше болен и сега се надявам малката да не прихване нещо Praynigдано ни се размине.

# 147
Мила Ivi, дано се оправят оченцата на Теа и да не се налага втора операция!!! Praynig
На Пламен му се появиха сополки днес, дано не е нещо по-сериозно, ами да е настинка, сигурно е в комбинация със зъби, но той киха и най-вероятно съм го простудила Sad

# 148
 ivi2000 много се радвам че имате добри новини    bouquet  .

# 149
Gita, наистина много пораснал Наси! Страшен сладур е на снимките Heart Eyes

Иви Cry Cry CryМного болести и неприятности се струпаха на малката SadДано бързо се възстанови! Погали тумбака от мен и Дени Hug

На Дени хремичката се задълбочи. Пусто време.... Вчера бяхме на детски рожден ден и добре се позобвлявахме и хапнахме Blush

Деспина, и при вас много болести беее ooooh! Много здраве желая от сърце на дечицата ти! А ти не се притеснявай - оплаквай се, хвали се, когато каквото дойде. Затова сме тук, да си споделяме Hug

Ние пък от няколко дни сме мобилни Laughing Не се похвалих, щото....съм суеверна EmbarassedИмаме си кола и за днес планът е да направим една разходка из балкана. Обожавам това време, направо му се доживява на човек Laughing Sunglasses Лек ден на всички!

Призив! Качвайте снимки в албумчетата! Нека не занемарим тази хубава традиция Peace

Общи условия

Активация на акаунт