МАЙското дете обича без да го държат, сам́о да тича (78)

• 11 434
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Само да се отчета, че днес преведох парите по сметката на сдружението.

# 181
Привет на новата мама. welcome
Всички дечица са много сладки.
Хаиде да си направим среща в Займов или някаде другаде?

# 182
Дидке, циганчето си го поливам на 2-3 дена. Wink

# 183
  • София
Гуш , благодаря ти за поясненията. Ще инструктирам майка ми да опита да направи, че все е отвит Ицана.

# 184

Чорапче, честита годишнина и тук!!! Другото си го знаеш Wink  bouquet

# 185
Честита годишнина, Чопарче! Да се уважавате и разбирате и винаги да се обичате искрено и нежно  bouquet

На придобилите нови автом'били честито! Да си ги карате със здраве!
Калина, привет!

Според фън шуй, циганчето в спалнята подобрява сексуалния живот Wink

Пожелавам спокоен ден на мамите с болни дечица!

# 186
Мерси момичета, много сте мили   love001 Хайде да ви почерпя по повода  Wine Glass

# 187
Честита Годишнина на Чорапче!Дано сълзите ви са само от радост!   luvbed         
Здравейте на всички и ви благодаря за топлото посрещане!
Извинявам се, че немога да се включа активно, но Марти е с растройство и е малко неразположен от зъбките. По цял ден е хванат за крачола ми  sling
Искам да ви попитам има ли още дечица, които спят сутрин и следобед?
Марти въобще няма намерение да се отказва от спането сутрин, дали е нормално?
Пожелавам на всички приятен и безгрижен ден!!! family

# 188

Чопарче, извинявам се Blush Май това, че си смени ника на латиница не ми пречи да продължавам да те преименувам.... Blush

# 189
  • Варна
Kremenchen, добре дошла в отбора. Hug
Чопарче честита ви годишнина. Бъдете много щастливи и все така се обичайте.  bouquet
И Иво има дни в които спи и сутрин и следобед. Тогава обаче ми е много трудно да го приспя вечерта.
При нас ситуацията си е същата. Много трудно се преборваме при даването на лекарствата, а за сега не виждам да има подобрение, не само при Ивчо, а и при каката, въпреки че вече изпи едно шише антибиотик и от днес почва второто.
Сиска, благодаря за милите думи за моя син.
Абе на мен ли така ми се струва или момиченцата са станали същински малки дами, а момченцата все още приличат на бебчовци. Може би съм пристрастна.

# 190
Честита годишнина на Чопарче! Пожелавам много щастлив съвместен живот дъъълги години!

Kremenchen добре дошла. За съня - няма "нормално" и "ненормално" време за сън. Колко общо ви се събира на денонощие?

Калина да си вземе поука  Crossing Arms ! Оня ден тамън след поста и за токовите проблеми, които създава по РС-тата взех да пиша... и писаФ писаФ и аха да стигна да и пожелая здраве и благоденствие на нея и домочадието... и спря тока ... та Франзелка - вече действаш и на национално ниво и не само по РС-тата  Laughing .

Честито на автомобилистите! Да си ги возите безаварийно!

Айде отивам да гледам снимките на сладурковците ни.

# 191
Чопарче честита годишнина и от мен много txtloves

# 192
  • София
  baloni Choppar - che, честита годишнина и от мен!  baloni

Пожелавям ви много щастие и възможност да преоткривате любовта си всеки ден!

# 193
Чопарче,честита годишнина!Много щастие и успехи в семейството!  bouquet Heart Eyes

# 194
  • София
Advise, гледам че четеш? Май отдавна не си писала - кажи как е Ели, а ти?

Общи условия

Активация на акаунт