МАЙското дете обича без да го държат, сам́о да тича (78)

• 11 430
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Ей как се кефа на това време  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny
Чопарче честита годишнина.Много любов ви желая.  party006 baloni lovekiss luvbed married Heart Eyes Two Hearts

# 196

Чопарче, извинявам се Blush Май това, че си смени ника на латиница не ми пречи да продължавам да те преименувам.... Blush

Аааааааааа нема нищо, аз и стария си го харесвам, пък и щом е запоздрав  Hug

# 197
Choppar-че, честита годишнина!!!Желая ти много семейно щастие и безгранична любов!!!

# 198
  • София
Здравейте,
Отвреме навреме влизам набързо, за да видя дали сме в крак с групата.

Добре сме засега. Ели започна да казва думички и вече не се притесняваме, че ще остане гладна. Като огладнее, казва: "Хляб, хляб!"
Расте много спокойна и усмихната. И как няма да е така, като по цял ден е навън с майка ми. Най-често са в градинката около ритуалната зала на Красно село. Там Ели си намери приятелки и изобщо не ще да се прибира.
Аз излизам с Ели в Южния парк в събота и неделя. Ако някой ходи там, може да се уговорим да се видим. Може и на друго място де.
Ели много обича да се вози на ескалаторите в Mall и когато решим да пазаруваме дрехи, отиваме там и прекарваме по час на ескалаторите.
В същия Мол ни изгониха от Хепи веднъж, защото Ели изрови пръстта от една саксия.
Аз се опитвам да я възпитавам в дух на свобода на словото и действията - навсякъде я оставям да ходи свободно и да си говори с хората. Само я гледам да не лапа боклуци.

Сега съм в командировка в Румъния. Назначаваме хора там.
За България също търся хора за позиции в търговски отдел. Наближава Нова година, трябва да организирам парти за фирмата и т.н.

Все повече свиквам с живота в София.

# 199
  • София
Чопарче, честита годишнина!

# 200
  • София
Чопарче, честита годишнина! Много семейно щастие и още бебоци Crazy

Честито на всички именници днес! Много да са здрави, засмяни и щастливи!   bouquet

Kremenchen , привет Simple Smile Моят дечко спи само следобяд 2ч, а преди спеше по 1ч сутрин и 1ч следобед.

А пък Любака днес падна...ама както не пада, така сега е накуп. Удари се м/у веждите в бордюра на двора, ожули си целия нос падайки и цялото му лице около очите, носа и челото е подуто. Разби се направо, а аз щях да припадна от гледката. Закарахме го до поликлиниката (брагодаря на съседа) и за щастие няма счупване, цепката не е за шиене или лепене, но лекарката каза, че ще му посинеят очичките и личицето, когато отока започне да се разнася. Милото изглежда доста зле. Плака без да спира 40мин, много се изпаших, защото започна да заспива по едно време. Сега спинка миличкото, дадох му Панадол за обезболяване и да се успокои. Мен ме цепи главата и не ми минава от аналгина, като парцал съм от преживяното. Навсякъде ми се привижда кървавото личице, отделно, че всичко е в кръв. И тъпото е, че падна на равното, без да се спъва или да е тичал. Някак си се усука, докато тръгваше. Аз си метях и го гледах. Нищо не можах да направя.  Сега тичам с него и само говоря да внимава, но никакъв ефект. Все едно нищо не е станало и не помни Sad

# 201
Моля, почерпете се!!!

Днес моята необходима по-добра половинка има рожден ден!!!

Честит имен ден на всички малки и големи именяци!

Диана, знам колко е кофти такова преживяване SadЗа съжаление, май почти всички сме изпитали вече поне по веднъж такъв ужас. Дано бързо му минава на Любачето и ти бързо да се успокоиш   bouquet

# 202
Сиска, ЧЕСТИТО на половинката ти!!!Да ти е жив и здрав и много да те обичка!!! smile3525

Честито и на вс. именици!!! newsm51

Diana_T, голям кошмар сте преживели....ох, милото, дано минава бързо newsm17....

# 203
Имаме си газ, топло е!
Теа е с Т от вчера + зачервено гърло. Както и аз, отново.
На ясла е от 1 декември, аз на работа от 27 ноември. Бабата ще я гледа 1 седмица.
Постижение: пие от шише адапте, чай, кисело мляко. Не я кърмя денем.

Диана, съжалявам за случилото се!

Честито на празнуващите от тези дни!

# 204
  • София
Сиска, честит ти рожденик!

Честит празник на всички!

Намерих в интернет инфо за детска ясла Пламъче в кв. Борово.
Някой да има мнение за нея?

# 205
Сиска да ти е жив и здрав рожденика и весело изкарване 1dating
Честито и от нас на всички именници.
Diana_T бързо да му мине на Любчо важното е че поне бързо забравят децата.

# 206
Любчо бързо да се оправя.
Честито на всички именяци! Да им  е живо и здраво името. smile3525
Сиска, да ти е жива и здрава половинката. newsm59  party023
Никито дивее  доста, но иначе е послушна.
Адвайс радвам се , че Софето ти понася.

# 207
Честито на именниците днес! Малки и големи, да са живи и здрави!

Сиска, честит празник на съпруга ти!

Кременчен, добре дошла!

Дианче, много ми стана мъчно за Любака. Стават бели, гледаш, не гледаш... за секунда се случва... Sad.

# 208
Добро утро! И ние да се явим на отчет, трябваше ни време да посъберем материал, така да се каже Laughing
Не че всеки ден не се случва по нещо.
Дианче, разбирам те на пълно, защото преди един месец Ники падна на един ръб на диван в къщи и си разцепи дясната вежда. Шиха го с 3 шева без упойка, а аз и таткото го държахме/това беше вечерта преди първия ми държавен изпит/. Не искам да си спомням за кошмара, но за съжаление тези неща се случват наистина когато най-малко очакваш. И все пак мисълта, че е малкия дявол ме успокоява/точно над окото е Crazy/.  Така че-и това ще мине, но определено ти много по-трудно ще забравиш.
Моят син от вчера вече вкара нов мохабет в употреба-търчи из къи и крещи ПИЯ-БИЯ, ПИЯ-БИЯ hahaha Joy Joy Joy...много смешен. Иначе ходи на яслата, вече и закусва, другата седмица ще го пробваме да спи там наобед.
Сиска, честито, рожбе, на патерици! Да ти е жив и здрав рожденика, много да те слушка  bouquet
Вале, със закъснение честито ви джип-със здраве и безаварийно  bouquet
Мартеа, честито ви газ, ама какви са тия болести сега, айде, оправяйте се.
И ние не се кърмим вече през деня-само сутрин преди яслата, вечер преди заспиване и през нощта/по няколко...стотин пъти Crazy/.
Айде, че се олях. Лек и спорен ден на всички мами и дребосъци Heart Eyes

# 209
Августа, какво виждат очите ми??? ShockedНе се кърмите денем...Защо така предаваш фронта? WinkНали щяхме да ги изпратим на абитуриентската с едно последно кърмене???Ах, ти, предателка Laughing Laughing

Ние си се кърмим и денем, и нощем.....по 100пъти. Нека си суче детето, още нищо не ми е дало зор да го отказвам.

Kremenchen, Дени спи само веднъж дневно, доста отдавна. Някъде около 8-месечен махна второто спане. Но ти не се притеснявай, че още спите 2 пъти- радвай се и се възползвай максимално, докато не се е предумал юнака Simple Smile

Ние ви напускаме за 3 дни. Отиваме на село PartyАз нямам село и не съм била селска от около 15 години. Пък Дени никога не е виждал и усещал селската атмосфера. Е да, ама сега ще ходим на събор на селото на мъжа ми, където и той самия не е ходил от 5-6 години. Ще се запозная с част от родата му, която никога не съм виждала дори и на снимка, а сме заедно от почти 10 години Blush Пътя е доста дълъг, дано Дени както винаги се държи прилично

До скоро! И да слушате Wink

Общи условия

Активация на акаунт