радвам се на новините за Куки и дечицата, както и за включването на Мегстар: вярвам, че ще се справиш страхотно! още малко и всичко ще се канализира някак!

Гуш и Кременчен: гадно е това с кражбите! дано на никого не се случва!
на дечицата с хреми, разстройства и прочие желая бързичко да се оправят!
Тиа, и ти също (колежка съм ти в момента - днес си сецнах кръста, като се опитах да пренеса заспалото бебочество заедно със столчето за кола и сега
)!не знам кога ще имаме нови кътни от втори порядък, но яко го мъчат, все дъвче нещо моето дете! и е кисел, и спи зле

и друго да ви споделя: от доста време, почти месец, Марти има страшен обрив под памперса. първо беше на пишоната, после се измести по топчетата, сега е на свивките, където са ластичетата на пампата + няколко точици на други места. мазах с какво ли не, правихме бани с отвара от смрадлика, тича по голо дупе, докато беше по-топло... всичко има само частичен и временен ефект. накрая една мама ми похвали кремчето против подсичане на нивея и след упорите клепане съм склонна да вярвам, че има ефект - обривът бавно, но славно отминава

тези памперсни проблеми ни донесоха в крайна сметка и нещо хубаво: Марти склони да пишка първо в гърнето (преди не щеше изобщо да седне на него), а сега на тоалетната на детска седалка. с акането нямаме успех, но съм обнадеждена! но не си казва - нито за пиш, нито другото. ако го сложа - пишка, но иначе - в пампата

на Мартеа - честито топло и честито дневно не-кърмене! как го постигнахте туй чудо?
сигурно забравям доста неща, но то и така стана дълго, така че простете!
, а браво и на теб, че нямате дневни кърмения...
, а за капак и на Иса вчера и протече нослето-толкова внимавах да не я прикача, но така трябвало да стане...Въпреки студа я заведох днес с такси да поиграе на един закрит естествено детски кът, но нещо не беше на кеф и се прибрахме набързо....
??Автобусите не тръгват ли към 5-6 сутринта???
Вчера като не излизахме, Дени сука сигурно 20 пъти следобяда. От скука....

и той заспива по някое време.