Кроче, стискам палци за операцията. Голям мъж е твоят син. Моята 4 годишна госпожица в момента е 14,5 кг.
Мегстар, не се и съмнявам, че ще се справиш. Още малко стискай зъби. Като се кротне бебчо след коликите малко ще ти светне. Е следват зъбите, но аз поне тях ги церя с кърмене.
Феъри, браво на Мишето. Добре е че инцидента ви се е разминал без последствия.
Иви2000, браво на бъдещата музикантка, кабелджийка, хакерка Теа. Научила е доста неща. А за гушенето и моят Иво е голям гушанчо. Подава ръце да го вземат и почва да се гуши.
Тиа, открива нови вкусове детето. То не е хич за смях,ама.

Камий, на мен една приятелка ми беше дала мостри от крем на Мустела и мажех с него бузите на Иво като бяха грапави.
Аниа и аз лекувам с Коларгол, но не му знам състава. А иначе съм чувала за добри отзиви от сока от лук, но не съм пробвала. На себе си като бях бременна съм слагала тампони с ракия и компрес на гърлото с ракия и е имало ефект, ама за детенце.

И Иво има 15 зъба. Както бяха спряли така вчера при по-обстоен оглед се оказа че са излязли още два от кучешките. Може би от тях ми е правил високата Т и хремата, а аз го тъпча с антибиотик.

успех с операцията

, та се наложи в петък да купим ново столче за кола. Взехме Nania, от Хиполенд, само за 89 лв. и съм изключително доволна, по-удобно е от предишното, IWH. Както казват, всеко зло, за добро
. Савата голям мъж станал! Стискам палци за операцията 

, защото пичовете бяха си отключили и ръчкали да запалят колата, но разбили ключалката на стартера и изчезнали. Дори и СД то не са взели, а и него го бяхме забравили. А за седалката щях да умра от яд, че е на Maxi Cosi и Марти много слуша в нея. Дано не са ви донесли много ядове хайваните.
Другия път.
Види ли гърнето и бяга в другата стая. 

....а Иса като я питам на колко е годинки показва пръстчето и вика ТА, а иначе не спира за си говори нейни неразбилаеми неща
....много ми е смешна...
!!!Ние сме адски далече от използването му....даже скоро не съм и пробвала, но и не мисля....има време...
!!!

.
Въпреки, че Марти от събота е на антибиотик съгласно антибиограмата, която му направиха в ХЕИ, че там имаме познати, пак си ака на поразия, единствено, че убихме миризмата. Тъпча го с прахчета Enterol, но няма разлика и понеже за първи път му давам антибиотик много се шашкам. Така че затягай дупката докато е време