МАЙското дете обича без да го държат, сам́о да тича (78)

• 11 406
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Сиска, жалко че не сте могли да се разходите до селото  Може би някой друг път. Все се каня да те питам събува ли Дени пантофките като кученца, които беше показала. Аз все още продължавам борбата с Иво за пантофите. За сега решавам проблема с термочорапи обути върху нормалните, но като стане по-студено. newsm78
Кроче, стискам палци за операцията. Голям мъж е твоят син. Моята 4 годишна госпожица в момента е 14,5 кг.
Мегстар, не се и съмнявам, че ще се справиш. Още малко стискай зъби. Като се кротне бебчо след коликите малко ще ти светне. Е следват зъбите, но аз поне тях ги церя с кърмене.
Феъри, браво на Мишето. Добре е че инцидента ви се е разминал без последствия.
Иви2000, браво на бъдещата музикантка, кабелджийка, хакерка Теа. Научила е доста неща. А за гушенето и моят Иво е голям гушанчо. Подава ръце да го вземат и почва да се гуши.
Тиа, открива нови вкусове детето. То не е хич за смях,ама. Joy
Камий, на мен една приятелка ми беше дала мостри от крем на Мустела и мажех с него бузите на Иво като бяха грапави.
Аниа и аз лекувам с Коларгол, но не му знам състава. А иначе съм чувала за добри отзиви от сока от лук, но не съм пробвала. На себе си като бях бременна съм слагала тампони с ракия и компрес на гърлото с ракия и е имало ефект, ама за детенце. newsm78
И Иво има 15 зъба. Както бяха спряли така вчера при по-обстоен оглед се оказа че са излязли още два от кучешките. Може би от тях ми е правил високата Т и хремата, а аз го тъпча с антибиотик. Mr. Green

# 226
Мерси за отговорите Hug
Кроче как ще сме те забравили ,тебе и русия Сава, чудих се къде сте.
 Heart Eyesуспех с операцията
 Praynig

# 227
  • София
Здравейте и от нас!

Браво на Михаела!!! Ема все още само си играе с гърнето, уж сяда като и сваля памперса, докарва го на звук, пииишшшшш - ама с устата  Laughing и ми се хили диванюгата.

Мегстар, сигурно е трудно, няма как, дерзай! Възхищавам ти се  smile3501

Кроче, стискам палци, да мине безпроблемно и да не боли!

Тиа, Ема тази сутрин също се събуди преди 6 по новото време, после спа около час между 10 и 11, а преди час дойде, гушна се в мен и заспа, още спи, и въобще режимът къде отиде  newsm78

Kamij, аз последния път хремата лекувах с 3 пъти дневно капки Виброцил и сутрин и вечер мажех гърдичките и гръбчето с мехлем Пулмекс.

На нас миналата седмица ни откраднаха колата, от нашата улица, при все аларма и immobilizer. Добре, че има пълно авто-каско, яд ме е само за столчето на Ема, което беше вътре  #Cussing out , та се наложи в петък да купим ново столче за кола. Взехме Nania, от Хиполенд, само за 89 лв. и съм изключително доволна, по-удобно е от предишното, IWH. Както казват, всеко зло, за добро  Laughing

# 228
Добро утро!

Кроче, привет, не сме те забравили Grinning. Савата голям мъж станал! Стискам палци за операцията Peace
Не събираме пари, това е остатъка от парите за Иви, които Юлинга ще преведе на ДБМ Peace

Камий, аз мажа лицето на Станислава с "Нахткерзен" крем на д-р Тайс.

Сиска, аз не съм фен на лучените капки- непоносими са. Слагала съм си на мен, отдавна и не бих повторила. До колкото си спомням бяха неразредени, но направо изхвърчах в космоса, много лютят!Един път съм си слагала и капки мастика - има ефект, но не знам как не ми окапа носа. И това няма да повторя Laughing
Жалко, че сте пропуснали селото. Ние използвахме последните хубави дни и заведохме малката на вилата на кумата ни в Близнак.
Гуш, съжалявам за неприятностите ви, добре че сте с пълно каско.
Мехлемчето Пулмекс е добро наистина Peace
Аз пак да кажа, че наскоро ми препоръчаха за сополки "Мукосептонекс"- много съм доволна засега.

Мегстар,  Hug
Весела седмица  bouquet

# 229
Здравейте!
Марти вече е със 17 зъба, за една седмица му се взе здравето, пробиха 3 кучешки и един кътник от втора линия. А ужасното растройство вече не е миризливо, защото пие антибиотик заради Е.коли 06, които му откриха.
Камий аз мажа Марти с Wind und Wetter Schutzcreme, мазен е и помага при всички сезони.
Гуш нас ни спаси миналата седмица емобилайзера или просто нещо ги беше стреснало #2gunfire, защото пичовете бяха си отключили и ръчкали да запалят колата, но разбили ключалката на стартера и изчезнали. Дори и СД то не са взели, а и него го бяхме забравили. А за седалката щях да умра от яд, че е на Maxi Cosi и Марти много слуша в нея. Дано не са ви донесли много ядове хайваните. Praynig
Така, на всички болни пожелавам мингновенно оздравяване, на мамите спокойна седмица.
Кроче дано всичко мине безпроблемно. Hug

# 230
  • София

Гуш нас ни спаси миналата седмица емобилайзера или просто нещо ги беше стреснало #2gunfire, защото пичовете бяха си отключили и ръчкали да запалят колата, но разбили ключалката на стартера и изчезнали. Дори и СД то не са взели, а и него го бяхме забравили. А за седалката щях да умра от яд, че е на Maxi Cosi и Марти много слуша в нея. Дано не са ви донесли много ядове хайваните. Praynig

Kremenchen,  внимавайте - на нас така 2-3 пъти за 6 мес. се опитваха да я отварят и накрая си а откараха!!!

# 231
Здравейте и от мен  Hug
Кроче, не сме те забравили.Ще стискаме палци операцията да мине безпроблемно и да не боли. Praynig
Сиска, съжалявам, че ви се е разминало селото. SadДругия път. Peace
Моя син също е в период да не иска да седи и да върши работа в гърнето.Както си сядаше и си вършеше работата и аз бях много доволна, и то изведнъж....... CryВиди ли гърнето и бяга в другата стая. Blush
Гуш, Kremenchen, съжалявам за създадените ви неприятности. Tired
Весела седмица и от мен. Heart Eyes

# 232
Деспина, Дени не си събува кучетата от краката. Дори му взехме още едни. Само ушите му са интересни и продължава да ги дърпа и да вика "Бау-бау".

Гуш, много кофти случка! Дано е за добро Rolling Eyes

Катка, не знам колко гадни са лучените капки, само мога да предполагам. На Дени съм му слагала в много напечени ситуации, когато не може да диша изобщо и на момента му се отпушва нослето. Той ги понася доста добре, дори не се разплаква. А иначе и баща му веднъж си ги сложи като беше с хрема и после 10 минути тичаше из апартамента като Спиди Гонзалес Laughing

Моя син чак сега се научи да казва истински на колко годинки е. Казва "На ена" и показва едно пръстче Heart Eyes Най-новата дума в речника му е "няма" и каквото го накараш да направи все я повтаря. Ще се опитам някак да я вкарам в употреба във връзка с акането, ама да видим дали ще успея. Намислила съм го някак, и дано ни помогне в това поне да казва като му се ака. Той продължава да не иска дори да седи в гърнето. Нито пък на тоалетната чиния. Изобщо никакви изгледи няма скоро да се научи Whistling

# 233
Сиска, поздравления за репертоара на Дени....той май много приказва smile3521....а Иса като я питам на колко е годинки показва пръстчето и вика ТА, а иначе не спира за си говори нейни неразбилаеми неща blahblah....много ми е смешна...
А за селото, така е трябвало да стане....сигурна съм, че друг път ще го посетите Peace....

Кроче, стискам палци! newsm10

Мегстар, мила, разбирам те,че ти е много трудно, но ти си майка героиня!!!  bouquet

Поздравления и на Михаела за гърнето smile3550!!!Ние сме адски далече от използването му....даже скоро не съм и пробвала, но и не мисля....има време...

Иса много бързо се адаптира към смяната на часа....режимът ни е същия в същите часове, но по новото време....само първия ден и беше кривичко, но при такава лоша майка като мен детето няма избор Mr. Green....

Гуш, Kremenchen, лоши работи с МПС-тата повече да няма Naughty!!!

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 14:30 от valia77

# 234
И ние да се включим Heart Eyes
малко се поразболяхме но аз така и очаквах след батко беше ред и на Криси Flutter
макар че страшно се надявах да ни се размине. Сега сме с хрема и също като Катка използвам капките "Мукосептонекс" Peace
Браво на Михаела за гърнето и ние сме на него всеки ден но само като я сложа и криси вика "пишшшш" и до там ....Сега ни мъчат суполииии....та и кашлица сиропи абе  Crazy
Магстар ти си мъжка майка ще се справиш с периода Peace
Сиска Дени напредва с приказките браво
Кроче успех стискам палци всичко да мине ок Peace

# 235
Сиска, съжалявам, че не сте отишли на селото. Има и други уикенди, а и през ноември понякога има доста хубави слънчеви дни Grinning
Гуш, Кременчен, съжалявам за неприятностите с МПС-тата, след тази неприятност трябва да дойде нещо хубаво Peace
И Пламен показва пръсте за да каже колко е голям, но казва само "на!" Сега го уча как се казва баща му. Винаги когато му говоря нещо за баща му Пламен придобива много сериозен и съсредоточен вид. От сега му има респект Laughing
Имате много поздрави от Борели, чух се преди 2 дни с нея, каза, че скоро ще се включи и ще разкаже новостите при тях Grinning
Днес бяхме на гости на Калинка и Филип на Куки Grinning Куки скоро може да се включи, но искам да споделя с вас колко сладичък е Филип, държи си главата абсолютно изправена и с много обич гледка мама в очите, много е миличък. Според мен е пълно копие на Куки и ми се струва, че ще бъде синеок като нея Heart Eyes Аз вече го гушках и на няколко пъти не се сдържах и го нацелувах по главицата Embarassed Калинка много е пораснала, много нови умения е придобила, хубавица с умно излъчване, радва се на братчето си, показва как го държи за ръка и как той спи Heart Eyes) Повече подробности очаквайте от Куки Grinning
Кроче, стискам палци операцията да мине успешно Grinning
Поздравления на Михаелка за гърнето smile3501
Мегстар, представям си колко ти е трудно! Но и щастието ти е умножено по две!!! Браво на теб!  bouquet

# 236
Малей какви са тия кражби дето са ви нападнали? Дано не се случва повече, Гуш дано не ви мотаям застрахователите.

Kremenchen не ми действаш добре ти...  Laughing днес ще звъня на педиатърката за да я разпитам какво мисли за разстройството. Това с 17-тия зъб ме разби - аз броя че при нас не се дължи на зъби, щото имаме 16 и лежа спокойно на кълката "по книжка следващите са около 2 годинки"... ще го видим - най-много и ние да придобиваме още кътници  ooooh! .

Сиска ще пробвате пак да ходите на село - вече като сте със собствен транспорт можете да пътувате когато си пожелаете.

Кроче стискам палци всичко да е наред  Praynig .

Мегстар сега е трудно, но после така ще им се радваш как хубаво си играят двамата, защото им е малка разликата. Ще се справиш... винаги в критични ситуации откриваме че и още можем     bouquet  .

Ние имаме частичен напредък с гърнето - не го ползваме още, но като се изака, дребния тича при мене и ми вика "дуба" - в превод да сменим дупата.

Аз пък вчера нещо си изчекнах гърба - понеже излизанията ни са малък ад - дребиня почва да реве неистово още от обуването на обувките, а докато сложим якето и шапката и него в количката, вече целия блок е разбрал че излизаме.... та вчера беше супер критична тая процедура и аз в бързането да го изкарам съм вдигнала количката някак... и сега ме боли гръдния кош. Вдигането на дребиня ми е като състецание по щанги - със същия репертоар от звучи и напрягания. Дано премине, че е супер гадно, щото всяко движение минава през пусти гръб.

Мамите със секцио - възвърна ли ви се чувствителността около операцията? Моята присърбява често, но иначе мястото и околността ми е безчувствена.

Извинявам се за дългия пост  Embarassed

# 237
Tia, при нас положението е критично с това разтройство. #Shocked Въпреки, че Марти от събота е на антибиотик съгласно антибиограмата, която му направиха в ХЕИ, че там имаме познати, пак си ака на поразия, единствено, че убихме миризмата. Тъпча го с прахчета Enterol, но няма разлика и понеже за първи път му давам антибиотик много се шашкам. Така че затягай дупката докато е време  Simple Smile
Що се отнася до кътниците и аз ги чаках по черешово време, а то детето се озъбило.
Megstar ние докато бяхме в Германия, всичко залагахме на фазите на развитие на детето. Не зная дали си чела за Анди книжката Oje, ich wachse!, действа много положително. Препоръчвам ти я. smile3529

# 238
Тиа, отдавна имам нормална чувствителност на операцията и около нея, безчувствена ми беше долната част на корема около 3м. след раждането newsm78

# 239
Ей, колко мило ми стана като прочетох за Филип, Калинка и куки Heart EyesДано куки скоро се включи и със снимки!

Няма да можем скоро да отидем на село, защото е на майната си - чааак в Русенско, много ни е далече. Ама не е толкова важно де, ние сме си градски чеда, така че е нормално детето скоро да не види село Party

Тиа, ако не премине това с гърба днес и особено ако се влоши, беж на лекар, щото е много коварно. Една моя позната точно като тебе от постоянно носене и вдигане на малкия все я болеше гърба и кръста. И така докато един ден като се навела да го остави в леглото му, повече не могла да се изправи. Та на инжекции и обездвижена няколко дни, а болките казва че са много гадни. Та, вземи някакви мерки, мажи го с нещо и по принцип го пази Naughty

Тук сви студа TiredВчера не можахме дори за 5 минути да си подадем носа навън, защото духаше направо зверски вятър - хем студен, хем ужасно силен. Днес поне става за разходки, добре облечени.

Общи условия

Активация на акаунт