МАЙското дете обича без да го държат, сам́о да тича (78)

• 11 406
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Деспина аз купих нови пантофи по тоя повод, щото хоп-хопа не го затруднява. Сега взех едни зимни с топличко вътре и цип - за сега стоят на краката  Party . А иначе за кошарата - дребния така не търпи чаршафа и спи на матрачето, но и на това намерих цака - сложих от нашите чаршафи и сега е така увит матрака, че няма разчаршафосване.

Ант браво на Явор! Ние продължаваме да сме неползващи гърнето.

Буба при положение че сте с ламинат и килим това е достатъчно. Не я затруднявай допълнително с одеало. Тука сме изцяло на плочки и просто нямам друг вариант.

# 61
  • София

Деспина аз купих нови пантофи по тоя повод, щото хоп-хопа не го затруднява. Сега взех едни зимни с топличко вътре и цип - за сега стоят на краката  Party . А иначе за кошарата - дребния така не търпи чаршафа и спи на матрачето, но и на това намерих цака - сложих от нашите

И аз точно така реших проблема, до миналата седмица Ема ходеше вкъщи с чорапи и със сандалки, които отлепваше и сваляше по 15 пъти на ден, но откакто е с пантофките не ги е сваляла, един път се опита, неможа и се отказа. Иначе пантофките са розови, с цип отгоре, на Колев и Колев, с мека, огъваща се подметка и най-важното, не и запарват крачетата.

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 13:56 от Гуш

# 62
Ant , поздравления и от нас за гърнето.
 Ние все още го използваме само когато мама се сети да ни сложи,но мама не винаги улучва момента.Иначе като я сложа седи, аз й слагам играчки,тя се зайграва и може да си седи с часове,но не винаги е свършила работата.Пляскаме за "браво" когато е пълно гърнето,обяснявам й че трябва да ми казва,когато има "ако" и "пиш",но за сега няма резултат.Но нищо,аз не се притеснявам(за разлика от мъжа ми),когато му дойде времето ще почне да си казва.
 Мартеа, успех с парното.Дано скоро да стане,да ви е топличко и да сте доволни.
 Днес времето е страхотно, въпреки че студа си "пощипва" все пак е слънце.Хайде приятни разходки и успешен ден на всички.

# 63
Здравейте, малки и големи!

Вчера чичо доктор каза, че ръчичката е вече ОК LaughingКамък ми падна от сърцето, ей Blush

Ант, бравус на вас! Гърнето продължава да бъде само и единствено играчка. Не иска да седне за повече от 10 секунди Rolling EyesНе знам до кога така...

Дени вкъщи си щъкаше бос до сега. Обувам чорапки и терлички. Взехме едни пантофки, ама не му е сгодно, та така ще я караме зимъска - с по няколко чифта чорапи ако трябва, но по терлици.

Да се похваля, че днес най-сетне си взех кирливите 160лв майчинство за месец Юли!!! Sad Sad Sad

# 64
  • Mediterraneo
Ау, Сиска, много се смях на кеч- звездата  smile3532 newsm62 Моята е същата хайванка- дай й само да гази и мачка някого  Mr. Green Браво за ръчичката и наистина- стига толкова каръщина  Praynig Hug

# 65
  • София
Сиска, разгледах клипчетата ви в youtube, мнооого е сладък този Дени, направо да го 'спапкаш  Flutter

# 66
Ау, Сиска, много се смях на кеч- звездата  smile3532 newsm62 Моята е същата хайванка- дай й само да гази и мачка някого  Mr. Green Браво за ръчичката и наистина- стига толкова каръщина  Praynig Hug
Сиска, разгледах клипчетата ви в youtube, мнооого е сладък този Дени, направо да го 'спапкаш  Flutter
Благодаря ви, милички! Накарахте ме да се усмихна до уши в този леееко подтиснат за мен ден Simple SmileМерси  bouquet

Аз си забравих въпросчето....Към мъжките майки, които забелват патчиците на юнаците. До къде стигнахте в това начинание? На нас педката ни дърпаше патката до преди няколко месеца, но от около половин година не е пипала там. Пък и нали вече ходим на 3 месеца, аз все забравям за това. При Дени патката се е забелила почти изцяло от едната страна, но от другата (отдолу) изобщо не е. Умуваме сега след 2 седмици на консултацията дали да подсетя педката.... newsm78Ако я подсетя тя сигурно отново ще я дръпне и после ще го боли милото ми детенце. Пък и реимунизацията трябва да не правят и много ще му дойде - жал ми е Cry А сами  явно не се справяме много успешно. Та патките на момченцата ви изцяло ли са забелени или е нормално на този етпа все още да са изцяло?

А мамите, които имаха проблеми със завиването на децата нощем, намерихте ли решение? Тази нощ Дени почти 2 часа е изкарал отвит, а като се събуди и се гушна при мен беше като ледена шушулка. Страх ме е да не се разболее, а ще става и още по-студено SadНе търпи завивка и спални чували..

# 67
  • Mediterraneo
Проблемът със завиването при нас явно няма да се реши  Confused Всяка нощ, когато дойде по някое време при нас, ръцете и краката й са замръзнали... От 2-3 вечери пускаме печка ( акумулираща) и Т не пада под 22 градуса долу- горе. Завита е само в първата фаза на съня си- около 2 часа. Дори когато е между нас, не мога да я опазя да е завита. Не изкара ли краката си над завивките, просто не се успокоява  Crazy

# 68
Сиска аз и преди съм писала - нашето "пиши" е забелено изцяло още от както Калоян направи 3 месеца - за седмица вескидневно дърпане педиатърката я свърши тая работа.
Филмчето е страхотно!    bouquet   

# 69
  • София
А мамите, които имаха проблеми със завиването на децата нощем, намерихте ли решение? Тази нощ Дени почти 2 часа е изкарал отвит, а като се събуди и се гушна при мен беше като ледена шушулка. Страх ме е да не се разболее, а ще става и още по-студено SadНе търпи завивка и спални чували..

аз онова одеало, за което ви бях говорила, не го направих на торбЕ, ами го ползвам по следния начин: завивам Ема с него като го слагам напречно, така че колкото и да се върти да не се отвие, не може и да го изритва, защото е от полар и някакси неможе да го отрита. Както и да е, откакто пуснаха парното съм по-спокойна, в стаята е 23-24 градуса, а тя е с боди с къс ръкав и отгоре с цяла пижамка.

# 70
Сиска, ми той Дени така като е тръгнало ще измести Скалата и Рей Мистерио Laughing (наясно съм с кеча а???) ?
А относно завиването е кошмар-все е отвита, а чувал не трае....ще купувам по-дебела пижамка от полар newsm78....
ant, браво за гърнето smile3501-това си е сериозно постижение...

# 71
Здравейте и от нас,
Сиска и ние изгледахме филмчето smile3521 кечеста много е сладък дори Криси заряза драскането по тетрадките на батко си та да види какво съм пуснала....
Тиа така е с ламинат и килими но и на всичко отгоре съм на първия етаж, както Деспинка доколкото разбрах така че пак ще трябва да измисля нещичко newsm78.
Със спането засега уж реших проблема от няколко дни съм и сложила детското юрганче от батко й (нали вече нощем е студено) и тя като се свие в него и не се отвива цяла нощ мисля си защото и е голямо може би и е по тежичко. Но смятам че и е удобно Heart Eyes
Пък ще видим за напред как ще е  Hug
Това е за сега сега ще излезем още малко на слънчеви лъчи да се порадваме Party

п.с . Ант и от мен едно голямо браво на Яворчо за гърнето

# 72
Ами няма такава държава!
Не стига че тъпата община не работи целият август и половината от септември, поради което ме забави за разните му тапии, дето ми трябват, не стига, че ме връщаха н пъти за н`ам си кво си удостоверение, нотариално заверено друго си и т.н, ами сега ме и мотаят по незнайно каква причина. Казах каква сума инвестирахме, затънали сме в кредити, ами поне да ми е топло на детето - а то - 17 градуса с  24 часа включена  духалка! И сега трябва да чакам тъпата служителка, дето нито ми е на акъла, нито на образованието, да си вдигне дебелото Д и да свали моята папка от петия етаж на първия. За което са си сложили срок 30 дни, който мина преди 5! Ми бясна съм значи. И дори не си е в работното време (2 часа приемно време на седмица, екстра, а) на работното място, за да я питам какъв точно е проблемът. Писна ми!

за какво ли ви занимавам, ама ей така, да отпуша нанякъде, че #2gunfire

# 73
уф, Мартеа, това звучи зловещо!!! искрено ви съчувствам и се надявам бързо да се разрешат нещата! ние сме с газ и ни е много удобно!!! кураж, много упорство от ваша страна и ще стане!!!  Hug

# 74
Мартеа, и аз хабя ужасно много нерви заради пустата бюрокрация в тая държава... По други поводи, но направо вече нямам нерви. Дано бързо ви се разрешат проблемите! Все забравям да ти кажа, че имаш абсолютна двойничка в моя квартал. Само че тя има момченце (на възрастта на нашите хлапета) и е по-запусната във външния вид от теб (или поне от това което си те представям, защото не съм те виждала на живо, а само на няколко снимки). Почти всеки ден я виждам и все за теб се сещам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт