ОСМИ клас 2020/2021 - Време не остана до финала, и осмокласната година - отлетяла!

• 32 086
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А аз като разбрах, че чакаме бебе, веднага ме простреля чувството че искам момиче и трябва да е момиче. В следващия миг тази мисъл ужасно ме изплаши, защото беше нередна. И си казах - ами дано ММ иска момче. Да, ама не. Изнудих го да си признава бързо и се оказа, че и той мечтае за девойка. Не знам дали има връзка фактът, че кучето, което остана при техните, и което му беше страшна слабост, беше една Фрида (бях ѝ кръстница 😊). Коли, прекрасна, мила добра душа. Страшно ме обичаше. Имам чувството, че ММ първосигнално просто си представяше грижи за момиче покрай Фридинка.
След което изкарах притеснителни няколко месеца до първия ехограф, на който вече можеше да се разчита да види точно какво ще е бебето. До тогава страдах, че ако се окаже момче, все едно не го искаме.
И после всичко се нареди според план А.
Елате сега да ги видите как могат да се карат двамата. 🤣

А Аманда всеки път ме удивлява с тези великолепни неща, дето ги пише.

# 211
  • Между гори и планини
Аз пък на работа съм била заобиколена само с момчетата,  станахме приятелски кръг,  никога не ме брояха за момиче. Хем си носих полите и токчетата. Просто бях една от тях.
С малки момичета не знам как да реагирам,  като почнат да пищят от нещо. Моя никога не е ревал като малък и ми е чуждо,  направо изпадам в стрес при ревливо, нервно момиченце.
И да, забелязват неща които ние жените не. За сметка на това не забелязват пръски от кал 😂

# 212
Red, с какви топли чувства разказваш за Фрида❤ Много мило ми стана❤

Аманда е има изключителен стил на писане. Чета едно изречение и нямам търпение да прочета нататък. Това е талант. Или го можеш, или- не! Граматика се учи, правопис, пунктуация, но умението да пишеш увлекателно, е изкуство!

На мен затова ми е интересно в темата, защото всеки има свой стил и ми е интересен с нещо.❤

Доня, смее ли да врещи и да се тръшка Стивън?!😀❤

# 213
  • Между гори и планини
Ти пък ме изкара някакъв цербер. Просто има правила и режим у дома, а моя син е мек характер. Никога не ми се е тръшкал. За сметка на това,  брат му ми беше образувал нерви в адванс 🙄 Гена си казва думата, уви големият ми син прилича на бившия по всичко. Не се мели брашно там, ни с добро, ни с лошо.

# 214
  • София
Момчешкият свят ми е много любопитен. Един такъв нерафиниран, див, трудно поддаващ се на моделиране. Харесва ми тази борба на всяка цена да победи свободната ти воля.
Ето това, все едно аз съм го написала.
Благодаря, Аманда!
Не винаги разбирам момчешкия му свят, често се чудя това дете аз ли съм го раждала, но не спира да ме изненадва и приятно. Има И случаи, в които не крия гордостта си, че съм отгледала толкова приземен човек, за разлика от мен! 😂

# 215
  • Между гори и планини
Стигаме до извода,  че имаме чудесни деца, момичета и момчета. Умни, възпитани, самостоятелни. Дори и да са малко мързеливи, разсеяни и да не им се учи. То пък щото ние сме живяли в библиотеката и гардероба и леглото ни по тая възраст са били перфектни. Да са ни живи и здрави!

# 216
Ти пък, как тъй съм те изкарала цербер, Доня😀  Казвам, че Стивън е бил досатъчно разумен да не си съдава излишни неприятности😉

# 217
  • София
Една малка скоба ще отворя и нещо ще си призная. Вчера, не знам какво ми текна, влязох да видя какви сме ги творили тук година назад. Ужас, ужас, ужас. 😆
Изписали сме десетки страници в спор и анализи на 1 (една!) задача от ПИ на Регалия.
Пък сега колко време можем да отделим за детайлни размисли по сложни, отвеяни и леко философски въпроси.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 21:06 от Red

# 218
  • София
Ред, да не е онази с движението? 😂

Ние даже си оставихме темите от 7 клас на първа страница на наборните теми, но там е страшен хилеж.

# 219
  • София
Същата, същата!
Има или няма шосе след град В. 🤣🤣🤣

# 220
  • Sofia
Шосе има, води където си поискаш🌍😀

# 221
  • София
Аманда, прекрасно написано! А описанието на малкия ти син е като за моя. ❤

Нашите деца ги исках в реда, в който се появиха, но като разбрах, че второто е момче изведнъж се изплаших как ще го гледам като досега съм гледала момиче. При него пък голямо влияние има сестра му и някои чисто момчешки игри като коли, стрелби, битки никога не са го вълнували, докато не откри игрите на компютъра.

Седмолкасната тема я чета, че догодина пак ще съм на пангара.

# 222
  • у дома...
Жена съм, нали... Ама да си призная - и момичешкия свят на Ани не винаги разбирам. Да, ние живеехме в друго време, друг свят. И това си оказва влияние. Дечко си е още моето момиче. И момичета около нея още са си деца. Не кифлеят, няма го това кикотене и хихикане.

Преди малко се прибрахме от бала на дете на братовчед на ММ. Яко чалга. Моята - като дърво на дансинга. Не било това нейната музика, не и рипало сърцето. Момичета 9. клас - млади дами, кокетничат. Моето - спотно-ретро стил. Разлика във възрастта една година, а все едно са 5. Тя и още една девойка, вече студентка, не мръднаха от масата. Ама било много забавно. Иди го разбери...

# 223
Уж и аз съм жена, ама това само по първични полови белези...
Дъщеря ми изглежда интуитивно е разбрала този факт и от бебе никога не е проявявала интерес към чисто момичешки неща. Мрази да ѝ бъде ресана косата, да ѝ бъдат правени прически. Опитах се като малка да ѝ предложа да играе с кукли - хвърляше ги и играеше на брат си с играчките. Ролевите игри ги правеше с рицарите от серията на Playmobil, които купувахме за брат ѝ, редеше лего Minecraft. И до ден днешен си играе с рицари, а в училище рита футбол с момчетата, а не играе народна топка с момичетата.
Чуди се по какво се прехласват момичетата в нейния клас в тик-ток. Понякога нахалства и играе в мрежа с групата от съученици на брат ѝ.
И в интерес на истината момчетата са много приятно изненадани от интересите ѝ и търсят компанията ѝ. Stuck Out Tongue Winking Eye
В момента гледа заедно с брат си финала на Шампионската лига. Joy

# 224
  • у дома...
Шмръц, като беше на 5 години, къде ли не търсихме червена пушка. Още потръпвам. Цветнокожи бебе с триста зора намерих втора ръка година след това. А като поиска цветнокожо бебе-момченце твърдо отказах.

Общи условия

Активация на акаунт