ОСМИ клас 2020/2021 - Време не остана до финала, и осмокласната година - отлетяла!

• 32 059
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • о`майна лунна нощ е
Аз познах оценката от нашето - кръгло 4. Наборът каза, че било абсолютно реално. Не се напъва за повече, но и това, което е издрапал, го е направил със собствени усилия. Беше горд със себе си, че е успял да изкара същата оценка и на съученик, на който  математиката му е черна дупка. Т.е - решавал е задачите и за двете групи по време на класното  и това е една от причините да не успее да довърши задача и половин от неговите. Няма как да му се карам. Не гони отличен успех, но пък си гледа приятелите.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 14:00 от `ТуиГ

# 616
Добро утро.
Гледам всички са си прекарали чудесно почивните дни Simple Smile
И ние заредихме с много положителни емоции. Отборът на малкия стана първи в събота.  Младежът слезе от коня, преди отскока. Въпреки това беше с втора оценка на уреда, но това му коства място в осмицата на многобоя. Остана 9-и и малко се ядоса. Навсякъде другаде беше добре. Вчера - два финала. Този път на коня беше стабилен и в крайна сметка спечели сребърен медал. Първи стана негов съотборник. Разликата между тях беше малка, но другото момче принципно играе малко по-добре, така че съм доволна от това класиране, а и той също. На успоредка остана пети. Влезе с втори резултат във финалите, но три десети го отделиха от третото място. Първия ден изигра успоредката по-чисто. Доволен е обаче много, а ние покрай него. Довечера ще кача всички клипове. Любителите на гимнастиката има какво да видят. Особено изпълненията на единия му съотборник, който обаче играе в долната възраст, до 12 години. Това хлапе е уникално.

През тези два дни бяхме оставили наборът сам вкъщи, да се грижи за котка и куче и да решава задачи за класното по математика, което ще е днес. За животинките се е грижил добре, за задачите - не знам Simple Smile ще разбера след седмица 🤣

# 617
  • София
Браво на момчето, Стон. С интерес ще изгледам клиповете.
Аз бях на градинско парти със съучениците. Чудесно си прекарахме.
Наборката учи нещо вчера, решава задачи. Аз уж щях да помагам, но само на първата се наложи, нататък продължи сама.
В петък и събота успях да изгледам цял сериал по HBO - "The night of". Така се зарибих, че не можах да спра, докато не свърши.

# 618
При нас резултатът от класното по математика удари дъното. Все се надявах 3 поне да е хванала, но... Сега има 4, 5, 2. И 5 първия срок. Никакъв шанс да изкара повече, ако я изпитва пак на този материал.
Иначе имах хубав уикенд. Излизахме с приятели от танците на кръчма и се прибрахме късно или по-скоро рано Simple Smile

# 619
  • София
Бети, нали сте при същата учителка като нас? И моят се оплака от класното, но има 4. Явно това и ще му остане за годишна оценка, защото първия срок е с толкова. Сега има 5, 3, 5 и 4, въпреки уроците, на които ходи. Не че и там си дава много зор... Ще се надяваме догодина да дойде по-свестен учител, а и като цяло годината да е по-нормална.

# 620
  • Между гори и планини
Направо ме стресирахте. На моя класното е в четвъртък. Утре ще пише формули, теореми, правила. Така ги учи много съвестно, в сряда 2 поредни часа с частната учителка и в четвъртък ще се моля времето да му стигне. Учителката на контролните дава и много лесни задачи,  но в 1-2 има събрани всички формули и теореми. И ако Не си учил, край.
След това засяда с български,  защото класното е във вторник другата седмица. И изходящо по философия. Да минат и да си починем. От както са присъствено, "любимата" учителка по български то изпитва всеки час. За сега не го е хванала неподготвен.

# 621
Наборът утре има класно по БЕЛ-нямам идея какво ще бъде, дано поне той знае...
Стон, поздравления за гимнастика-ще чакам клипчетата с нетърпение!
Припомних си какво е сутрешна разходка в планината-удоволствие и "зареждане на батериите "
Скрит текст:

И първа среща за сезона с посестрима

# 622
В момента наборът прави класно по БЕЛ. Съчувствам му. БЕ не му е никакъв проблем, но литературата му е ахилесовата пета. Joy
Ако доживея да видя нормално написано есе от него, ще черпя!
Есе пише все едно доказва теорема... Тва е! Ако искаш! Simple Smile
Много работа ни чака докато оправим изказа....

denyil, снимката с посестримата ме смрази! Cold Sweat

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 12:46 от шмърциплянку

# 623
Поздравления за спортистите!
При нас май вече е съвсем спокойно. Всички класни са направени, даже с днешна дата и върнати. Остава едно контролно по музика в четвъртък и да видим резултатите от контролното по философия. Учебникът по френски е свършен, правят много упражнения (всякакви: писане, устни, граматика), готвят се за делф.
Някой да знае нещо за лятото? Ще го бъде ли скоро? Моят телефон явно е в дълбока депресия, защото 5 дни напред все дъждове показва Sad

# 624
  • софия
Днес мрън ще прави поправка на контролното по мат. И да си скъса г@за,пак няма да изкара 6,дащото им вписват средноаритметичната оценка на двете.
Аз минах профилактични прегледи. Никога не съм го правила, но тази година, за първа година, откакто работя 25+ години в нашата "фирма", са сключили договор и минах. Сега поне 2 години мога да съм спокойна 😂

# 625
  • Отвъд алеята зад шкафа
При Ема остана класното по математика, по БЕЛ вече е проверено. По АЕ свършват
третия учебник, В1. Другите предмети не ги следя много, пише разни проекти, презентации...

Вчера двете си направихме женски ден, шопинг, сладкарница и кино. Гледахме Круела. Аз съм фен на Дисни, а и страшно харесвам двете Еми, които участват във филма, така че не останах разочарована. Саундтракът е жесток. А роклите...еех!

П.П. Не бях ходила на кино от преди ковид времената!

Звънче, аз си правих също наскоро изследвания. На цялото ми внимаване с храната, се оказах със завишен лош холестерол. Оказа се заради яйцата, които хапвам след фитнес. Сега вегетарианствам и за съжаление въглехидратите са в повече.

# 626
В момента наборът прави класно по БЕЛ. Съчувствам му. БЕ не му е никакъв проблем, но литературата му е ахилесовата пета. Joy
Ако доживея да видя нормално написано есе от него, ще черпя!
Есе пише все едно доказва теорема... Тва е! Ако искаш! Simple Smile
Много работа ни чака докато оправим изказа

Аз мислех, че е утре Simple Smile Живот си живея , без стрес Simple Smile
Много голяма мъка е и литература, и български език. Ледена съм...

# 627
  • у дома
Моето ще прави класно по мат в петък/по бел за щастие мина/ и после май де приключва уж с контр и изпитвания и прочие...При нас и 21 май е неучебен,защото е Свети Дух и е празник на града.

# 628
По БЕЛ е с шестица на класното, но това няма да повлияе на срочната оценка, защото има само петици от началото на втория срок. По ИУЧ има една шестица.
Ние викнахме спешно свекърва ми да го подготвя за есе върху произведение, защото той нямаше опит от писането на такъв тип есета. За един ден го накара да напише четири есета по старобългарската литература, направо се беше изприщил от зор. Целият беше червен и потен. После писа и едно есе по Дон Кихот, но за "Декамерон" не остана време да потренира /преди това писаха едно по конкретна новела, но нищо с общи послания/. Грийн беше казала каква е била тяхната тема и ден преди класното обсъдихме в каква посока може да се мисли, как да сравнява с днешното време. Явно му се е получило, паднала се е същата.Няма и правописни грешки, та положението е добре.
По математика не очаквам повече от четири за срока, класното още не е върнато.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 13:57 от Amanda.D

# 629
  • Някъде в Европа...
Стон, поздравления за класирането на спортиста. Такива да са емоциите, а спортния яд от задни места, ги амбицира още повече 😉

При нас мина класно по МАТ и БЕЛ. Днес е по АЕ. А познайте дали е отворил нещо. Снощи се прибрахме в 21.30, аз само стоварих багажа да ме чака за днес, взех душ и му казах, че лягам..Той уж щеше да преговаря. Едва ли 🤣, по-скоро е висял да пуска клипове от състезанието.
Излязоха професионалните снимки. Няма как да не споделя ☺️

Общи условия

Активация на акаунт