ОСМИ клас 2020/2021 - Време не остана до финала, и осмокласната година - отлетяла!

• 32 084
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Бети, чудни деца. Да са ти живи и здрави!
Младежът днес и утре е на състезание по плуване. Изтъргувахме участието срещу това да научи определен брой думи по немски. Спази си го в последния момент на косъм. Като видя, че иначе ще хартиса и на никакво състезание няма да ходи.
Явно си намери някакъв свой начин за учене на думи, който да не му действа отблъскващо като писането на обределен брой пъти всяка. И леко потръгват нещата.

# 181
  • Велико Търново
Прекрасни деца, Бети 😘да ви са живи и здрави, много късмет и успехи да ги спохождат!

# 182
Бети, чудни сте всички! Успех в следващия етап на порастналото дете!

При нас от днес следва доста натоварена учебна седмица, но е спокойна, което ми е най-важно. Вчера по френски са били със заместник - учителката по химия на фе. И са имали нещо като мини преговор по химия от 7 клас. Ния е очарована от учителката. Пак започна да говори за профил химия Simple Smile. Не им е лесно на близнаците с толкоз интереси.

Аз не издържах и поразпитах класната за нещата, които ме интересуват. При нас иуч догодина щял да е фе, което е супер. Фуч май ще е като тази година, ще имаме повече инфо другата седмица. Ния не желае да се отказва от рисуването. Вчера на цялата работа, която има още да свърши си отиде да рисува и първия час си е била сама с учителката. Много дръпна и е много щастлива там.

# 183
  • София
Бети, страхотни сте всички  Simple Smile Успех в живота желая на младежа.
Моето голямо дете имаше бал преди 4 години Blush
Нашите на проекта  "Репортаж по ФЕ имат 6ци. Хитреците вмъкнали в презентацията и една реклама на Old spice,  френски вариант. Всички много се смяли. Явно и на госпожата е допаднала. Пак да кажа- харесвам такива проекти. Хем мислят, хем говорят езика, хем работят в екип, хем и технически умения развиват.

# 184
Моят Близнак не иска никакви подаръци за рождения ден. Тръгнали смес брат му да купуваме разни неща за зеленото училище, като идеята ми беше да вземем и подаръци. От нищо нямал нужда. Само захар искал, защото му писнало да се чувства като кон и да не може да си сложи малко сладко в овесените ядки. Аз никога не се сещам да купувам захар...
Зазу, успех на състезанието.
Не съм видяла да има тетрадки с писани думи, не знам как ги учи, но определено не е с писане.
Бети, много са готини:heart:

# 185
Бети,децата са ти страхотни! Живи и здрави да са ! Успех на младежа в кандидатстудентската кампания!
                 И аз в първия момент реших ,че на снимката е дамата на абитуриента! Лееекичко завиждам на мамите със синове.Няма как да не си горд и щастлив,когато до теб се изправи един прекрасен млад мъж!

# 186
  • Между гори и планини
И на моя близнак рождения ден е след няколко дни. Във Варна правихме големи празненства по поляни с барбекю и много приятели и съученици. Тук скромна работа. Вероятно ще му направя любимата вечеря и малък чийзкейк, това поиска. Подаръкът му пристигна преди седмица и не се стърпях и му го дадох - комплект малки отвертки за часовници, телефони и компютри. От тогава е разглобил и сглобил 1 телефон, 1 конзола, стар флаш плеър и каквото още сетите. Комплекта е с размери на малко портмоне и ходи и с него на училище.

# 187
  • Някъде в Европа...
Бети, цветът на дрехите е убийствен. Ах, как харесвам точно такова синьо. Много величествено стой. Ясно е, че и момичето ти изглежда превъзходно.
Дидия, сигурно аз съм единствената майка, която още преди да забременее, е искала само момче и нищо друго. До такава степен, че още преди да разберем пола, бившият ми викаше "очаквам, че ако е момиче, направо ще го оставиш в родилното. Спри се.." Като решихме пък, че спираме да се пазим (добре за таткото, че се получи на първия месец), бях прочела де що литература намерих за това какво трябва да яде мъжа,, че да е по-вероятно момче и кога точно според овулацията да се прави секс, и го приложих на практика. Бившият пък се смееше, че той само момчета правел 🤣....Не знам дали е помогнало, но си имам мечтаното момче. После пък, когато бяха малки децата, приятелки с момичета са ми казвали, че едва ли не смятам мъжките майки са богини и съм съжалявала женските майки, това се усещало в разговорите ми на тази тема. Не крия, че много се радвам, че след някоя друга годинка млад мъж ще е до мен. Сигурно ще се "разтапям" от удоволствие. Единственият "недостатък" е, че не е брюнет с маслинено черни очи, защото се намеси моя ген 😈.
Зазу, успех на плувеца!
 Ехе, ще си имаме рожденици скоро...

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 11:03 от AIR

# 188
  • София
Колко сме различни хората! Аз пък винаги съм мечтала за момиченце и като ми казаха по погрешка, че ще е момче, не се зарадвах особено Joy
Много красиви абитуриенти! Да са ви здрави и успешни!
Няма ли край тази учебна година, затопли ли се, никой не мисли за учене.
Ние пък ще си направим даже 2 сбирки със съучениците, едната мина, другата предстои. Не мога и да си помисля да не отида. Това да ме мързи, да ми пречи времето - абсурд да пропусна купона Joy

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 10:58 от bazel

# 189
  • София
Бети, прекрасни сте всички! 🥰 Живи и здрави! Много успех и късмет на абитуриента!
Аз съм искала момичета, може би защото сме две сестри. Сега изобщо не си представям, не ставам за момичешка майка. Още преди да разберем пол, знаех някак, че ще са момчета. Не можех да избера нито едно женско име, което да усетя като за мое дете. Не ми е и наложи Simple Smile

# 190
Бети, прекрасни деца!❤ Много елегантно са облечени и този цвят много им отива!
Живи и здрави да са!

По отношение на пола на децата ни, смятам, че всяко нещо се случва така, както трябва да се случи🙂
Бях подготвена с имена и за двата варианта. Ако беше момче, щеше да е Марио😎

# 191
  • София
Добре че не се пръкна момче, че така и не стигнахме до консенсус за мъжко име.Щяхме да се изпишем с табелката с номерчето от родилното Simple Smile

# 192
Каквито и да са децата наши са си и да са живи и здрави - обичаме си ги.За майките на момчета така си мисля,че е прекрасно да видят пухкавото бебе до себе си вече млад мъж.Вероятно и бащите на дъщери се чувстват по същия начин. Yum ММ винаги е искал момичета.Когато бяхме гаджета беше спасител на морето и се беше снимал с едно малко пухкаво бебче - момиче и каза,че иска точно такава дъщеря.Е,има две. Smiling Imp Сега определено има слабост към внучките.На главата му са се качили , а с младежите е по-строг и с по-големи изисквания,защото "трябвало да станат мъже,а не лигльовци"! Така,че у дома жените сме в категория "лигли"! Smiling Imp

# 193
  • софия
Половинът винаги е искал момиче, аз винаги съм мислила, че искам момче. Някак по-лесен ми се е струвал животът мъжки. Илюзорно е, разбира се. Всички ми пожелаваха момиче. Не мога да си се представя като мъжка майка. Пожелавам и на мрън момиче, но да са 2. При нас така се стекоха обстоятелствата, че тя остана сама. От моя страна е единствена девойка. Все братовчеди са. От бащина ѝ страна има една прекрасна братовчедка и пак братовчеди. Кът са девойките.

# 194
  • о`майна лунна нощ е
Бети, чудни деца. Да са ти живи и здрави!
Младежът днес и утре е на състезание по плуване. Изтъргувахме участието срещу това да научи определен брой думи по немски. Спази си го в последния момент на косъм. Като видя, че иначе ще хартиса и на никакво състезание няма да ходи.
Явно си намери някакъв свой начин за учене на думи, който да не му действа отблъскващо като писането на обределен брой пъти всяка. И леко потръгват нещата.

Може ли да споделиш как учи. На мен номерата от торбата ми свършиха и не знам какво да приложа вече.

Общи условия

Активация на акаунт