Лакове за нокти - 151

• 29 211
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, имате ли идеи за подобен лак от дрогерийните? Същия цвят и, по възможност, добра покривност Simple Smile

# 661
  • София
Не съм доволна от Summer Glow на Trend it UP. Вече имам леко ожулени връхчета на ноктите. Има топ отгоре.

# 662
  • Стара Загора
Елмайра, виж Golden Rose Color Expert 41. Не е същия, но подобни цветове от евтините трудно, че и с добра покривност. Това е като да търсиш перфектния нюд, който да не иска повече от два слоя и да се маже като масло.

# 663
Момичета, ето моята версия на среднощната ми любов 😁 Една идея по - студен подтон и е доста подобно 😁 Основата е на Пастел, я отгоре у слой холограм на Флормар от глитер  серията, макар моето шишенце да е старо и си е само с логото на Флормар

# 664
  • София
Момичета, ето моята версия на среднощната ми любов 😁 Една идея по - студен подтон и е доста подобно 😁 Основата е на Пастел, я отгоре у слой холограм на Флормар от глитер  серията, макар моето шишенце да е старо и си е само с логото на Флормар

Много, много е красиво!

# 665
Нищо ново не съм слагала, още си чакам Римел син металик, но се възхищавам на всички. Плакна си очите с идеи от инстаграм, споделям за вдъхновение:

Жълтото ми е любимо.

# 666
  • Варна
Елмайра, може би revers имат такъв цвят, има ги в Елитис. Аз взех тяхно цикламено, не е покривно, но върху бяла основа стои много добре. Ако ходя пак ще ги снимам, не съм сигурна какви лилави имаха.

# 667
Георгиева, както казват, гладен човек- жив дявол...та и аз съм така когато ми харесва лак, а го нямам 😆 Виж как хубаво се е получило 😍
Атама, и аз гледах подобни идейки, но не там 😃 Мен случайно ме намират докато разглеждам нещо друго в Интернет... 🤣
Елмайра, ГР Рич калър май имаха подобно лилаво (може и да е металик), ГР Калър експерт май също...не съм сигурна...може би от неоните на Габрини? На Бел има различни лилави нюанси- между 49 и 50 номерата, може да има и нещо подобно...

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 22:12 от dolce miele

# 668
Скрит текст:
...Сетих се за "любимия" лак на Арабеск- Flormar PL374 Crystal Light 😅 

Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

Елмайра, виж също Бел 106. Не мога да си намеря снимка с него, но да кажем, че наподобява. Не е двойник, де. Просто прилича Smile

# 669
Този лилав лак ме подсети, че Пърпълчето много ми липсва Cry

# 670
Благодаря ви, отивам на лов Hug

# 671
Арабеск, помня как "похвали" Flormar Crystal Light, ха ха 😅😅😅
Кристал, не знам защо, но си мисля, че Есенс 58 Endless summer ще ти отива много 🙂
Бел 106 според мен е синьо с лилав подтон- Бел имат страхотни сини нюанси, имам повечето естествено 😁 - 48, 49, 50, 51, 52, 53, 106 (тези са само по-тъмните)... 💙
А, от това ми подскочи сърцето- нищо, че не е точно летен лак и, че е старичък и прашасал- но пък беше в списъка 😃 За протокола- бях до Кауфланд (Inmedio) за вестник за майка ми...😇
Скрит текст:

Всъщност, дори излезе на цена 2,39 лв вместо обявената 1,79 лв...но въпреки датата на производство, нормално си изглежда и консистенцията е ок.

Натка, не мисля, че ще се пресече лакът, ако сложиш няколко капки холо лак в шишенце с безцветен...или в топ. При пигментираните може и да има значение...освен ако нямаш предвид, че двата лака няма са се смесят добре (но не ми се вярва).

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 11:43 от dolce miele

# 672
Георгиева, прободе ме в сърцето 😍😍 Жестоко!
И Агентчето нещо се загуби 🤷‍♀️
Дано всички които поизчезнаха да са здрави 😊
Долче, с броката е станало още по-яко. Весело изкарване и се топни и заради мен 🤗

# 673
Долче, нямам холограмен никакъв в момента наличен, така или иначе. Каквото имах съм го измазала отдавна Grinning Ще се оглеждам по магазините и каквото - такова.
Тези дето ми ги линкна одеве ми идват скъпички, а дори не стигнах и до гледане колко би била доставката за тях. Иначе спор няма, разкошно изглеждаха.

# 674
Новият лак се оказа някакъв вид желе (четката му е още по-тънка, отколкото са обичайно), комбинацията с финия златист брокат е страхотна:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт