Лакове за нокти - 151

• 29 205
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
dolce, много ми допада за коледен маникюр тази комбинация

# 676
Eл, определено би бил много актуален цвят за коледните празници 💚

# 677
Елмайра, това може би също се доближава:

# 678
Аз снощи сън не спах да пробвам новите придобивки Grinning :
S-he perfect matt 020

За подложка на ваденките ползвах Бел 07
Скрит текст:

Отзив: S-he 020, страхотен, с плътен, покривен и интензивен цвят. Чудесна четка, голяма и заоблена, с която се работи лесно. Бързо съхне. Допълнително го матирах с топа на ГР.
Бел 07, изключително нежен, балерински лак. Трябват му три пласта, съхне бързо, има самостоятелен блясък.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 19:54 от Джаста Праста

# 679
Момичета, показвам ви едно освежаване на маникюрът ми от петък и започвам да ви чета, че.... 4 страници съм назад...

# 680
Аз нещо полудЕх, както не бях купувала лакове известно време, че дори подминавах щандовете като транзитен влак, сега нещо се отприщи у мен и се метнах на черешата с тия покупки на лакове Joy Blush :

Пп Имаше и две бутилчета старлайт, ама в кафяво и не взех, искаше ми се в синьо и розАвко, мъ нЕмаше. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 681
Ох, тези She много красиви, но при мен те и trend it up не са трайни.

Джаста, то и аз колко време не си взех нищо ново, и наведнъж  - бам! 20 + лака  Joy

# 682
Джаста, чудесно 😍 Честити придобивки 😃😬 То и аз вчера за вестник бях...😁 Тези зелените отдавна ги поглеждам, но в близкия ДМ все изглеждат старички (разслоени) и пропускам. Единият все пак за малко щях да го купя, защото трябваше да е намален значително по етикет- а според касиерката не и на инат не го взех 🙂
Скрит текст:
Вчера се порязах на една хартиена опаковка в Лидъл, точно до нокътя на средния пръст- директно замина малко парченце кожа 🙄 Притиснах странично, за да не тече кръв и после лакът ми беше станал на гънки (буквално). После пак с притискане, но в обратната посока, успях да го оправя. Странна работа, златистият брокат беше засъхнал без топ до степен да не се оставят отпечатъци дори при натиск, даже с нокът не оставаха следи, но явно беше размекнал малко лака отдолу...
Фолиото ще се окаже доста трайно. Седми ден му е днес. Няма изгледи, че иска да пада. Само леко изтъркани връхчета (но благодарение и на пилата, че оформях). Когато махах малките парченца от фолио също беше устойчиво, издърпвах го от ъгълчетата и беше като еластичен стикер (а при поставянето се усещаше без еластичност, явно се нагрява от топлината на тялото). С две думи- за момичетата на които не им издържа по много лакът би било подходящо такова фолио. Недостатъкът е, че няма голям избор на цветове. Дори не знам откога ги има на пазара, не съм ги виждала да се продават самостоятелно.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 13:32 от dolce miele

# 683
И аз не съм виждала това фолио да се продава самостоятелно, Долче, а вече го искаааммм. Мрън. Blush

# 684
  • София
Иваничка те са само три лака от тази серия Simple Smile

Хех, ми пак не съм разбрала, понеже номерата са 020, 030 и 040 и моята логика е че е имало 010, който се е изчерпал:)

Нищо ново не съм слагала, още си чакам Римел син металик, но се възхищавам на всички. Плакна си очите с идеи от инстаграм, споделям за вдъхновение:

...
на този дали е посочен номера на лака много ми прилича на 266 Naughty Nautical, ако е той даже го имам почти нов, но надали ще успея да направя толкова готина комбинация с него.

Относно купуването на лакове - за последните 8-10 месеца имах купени 2 лака, една основа и един топ, или нещо подобно, понеже несъм се старала да ги броя, но пък за последните 2 седмици заредих поне 10-тина нови, а обща бройка пък хич не смея да проверя Simple Smile

# 685
Джаста, и аз бих искала още, ама на Перфект няма.😐 Но може да има на други марки- като stick on nail polish ги видях (ама в Алито). Мен ме ядосваше, че трансферно фолио за нокти виждам в левчетата, а никъде не зареждат с лепило за фолио. Ами, поръчах си и него от Алито, какво да правя...
Иваничка, и аз имам подобен лак, но на Бел (мисля, че е 63), не същия, но става. И аз харесах комбинацията 🙂

# 686
Скрит текст:
Иваничка те са само три лака от тази серия Simple Smile

Хех, ми пак не съм разбрала, понеже номерата са 020, 030 и 040 и моята логика е че е имало 010, който се е изчерпал:)

Нищо ново не съм слагала, още си чакам Римел син металик, но се възхищавам на всички. Плакна си очите с идеи от инстаграм, споделям за вдъхновение:

...
на този дали е посочен номера на лака много ми прилича на 266 Naughty Nautical, ако е той даже го имам почти нов, но надали ще успея да направя толкова готина комбинация с него.
Да, Essie Naughty Nautical е лакът, и аз съм го слагала само един-два пъти.
Аз си прегледах снощи колекцията и открих един забутан най-отзаде и забравен летен любимец и особено след вашите коментари за чайната, реших, че не ми трябват Pool party  и джапанката.

Orly Freestyle, много хубав, но труден за снимане и улавяне неон, и лесно се нанася, без нужда от специални гимнастики.
И след едно тежко изследване сутринта ММ ме вкара в дрогерията да си купя лакове за ободряване Joy

# 687
Ободри ли се? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 688
Долче, свежак съм вече Laughing

# 689
Eто, линк към Амазон за фолио за нокти:
Ето, и от бг сайт, но само 1 дизайн:

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 14:02 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт