Лакове за нокти - 151

• 29 206
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
И аз снощи до късно плакнах очите с тези:

# 646
Георгиева, ще чакаме да покажеш 🙂
Натка, за най-лесно- капваш малко холограмен лак в топ лак или в прозрачен лак (отгоре пак можеш да сложиш бързосъхнещ топ)! 😃 Иначе и продават, но не съм запозната с марки и цени. В Makeup имаха преди холо топ, който обаче май си беше с по-едри брокатени холо частици, много му се чудех преди време. Не съжалявам, че не го взех, защото колко му е да си забъркам домашен холо топ... 🙂
Дали ще е голям кич да оставя леопардовото фолио на кутретата (искам да видя колко още ще издържи) и да лакирам другите нокти с 2 нюанса синьо (светъл син неон+ по-тъмен нюанс- Бел 51)? 😄🤔 Иначе мога да сложа нещо в оранжевата гама...
Абе нещо ми е съмнителна тая работа да взема аз да джуркам лакове, имам лош опит с пресечени така. Ще имам предвид да се оглеждам и за такъв топ занапред, дори не знаех че съществува такова нещо.
Холограмните лакове са ми слабост и ако си намеря ще съм много щастлива.

# 647
Натка, този имам аз. По - скоро е плътен,но съм го слагала на различни цветове и ефекта е "Уау". Много си го харесвам и имах запас 2 бутилчета, като едното свърши😁 Не знам дали още се намира.

# 648
Благодаря, ще го търся явно... нищо че и аз уж съм си накупила вече предостатъчно лакове Grinning

# 649
Аз си спазих обещанието, купих си лак:

На луминисцентна лампа, цветовете не излизат реални за жалост.
Аз всъщност отидох да видя дали няма номер 20 от лятната колекция на Тренд ит ъп, както и тия показаните от Мамето, ама ядец. И да не съм капо си харесах други лакчета, сега хвърлих оченце на два зеленикави на S-hе, ама тях по натам.

# 650
Маме, старлайт серията пясъчна ли е? Предполагам си с топ на снимките? Все му се чудя на синьото, но като че ли имаше негативни мнения за тази серия и се въздържах. Но сега мога и да размисля, все още го виждам този цвят по ДМ-те.
В интерес на истината не е пясък ,а по-скоро стои като брокатените лакове ! На снимките с двата цвята съм без топ ... Но за мен не е пясък !

# 651
В крайна сметка реших да съм така:

Скрит текст:

Лаковете са Есенс 58 Endless summer- много летен цвят, Бел 25, Флормар 246 Cream silk. Последният на живо не е съвсем такъв, не е бледо жълт, а светло бежов с жълтеещ подтон. С почти незабележим шимър, днес на ноктите дори не го виждам. Личи си подтонът само сравнен с другите 2 нюда които купих онзи ден и мислех, че на нокти най-малко ще ми хареса от трите цвята, но ме изненада доста приятно и май ще ми е любимец. Тук е на 3 пласта. Есенсът съхне много бързо, ако не нанасям дебел пласт започва да засъхва още докато се лакирам- може да го пробвам върху мат лак или да му капна съвсем малко разредител (по-скоро първото). Отгоре съм с топа на Дъглас, обаче ми се получиха балончета впоследствие и ще трябва да мацна още един слой от нещо, за да ги замажа...Супер лесно се нанася този топ, четката е супер като форма, мека, не оставя черти- като свърши ще си сложа в шишенцето друг топ лак! Обаче май ще го оставя за нанасяне върху другите ми бързосъхнещи топове, за освежаване на лака също. Имам съвсеееем леки чаршафи (балончетата си личат повече)...
Джаста, голяма сладурана си имаш 😍 А изражението и' на втората снимка е безценно 😁 Кое не ти харесва в маникюра? 🤔
Георгиева, аз поне не го намирам този глитър на Флормар...
Скрит текст:
Но се намира златистият му побратим- GL04 Gold rush- дори е намален в Лили този месец на 2,99 лв. Тези дни го показвах. 🙂 Бел мини 244 е абсолютно същият, но с по-хубава четка, а и идва по-добре като цена (аз поне го купих 6 мл за 1,20 лв, виждала съм ги минитата и по 1,50-1,60). Не съм го хванала много реалистично на снимката, много е бляскав иначе:

Натка, Арабеск, това трябва да са стикери с "онзи" ефект 🙂 Аз лично си поръчах вече печат като на МК, това го видях по-късно, но явно има и такива ваденки. 😃

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 21:54 от dolce miele

# 652
Момичета от много време ви чета, не съм по снимките аз, искам само да ви кажа, че до една сте страхотни ! И специално да поздравя dolce miele за бързия прогрес. Жестоки сте !

# 653
Coralisland, много благодаря за милите думи! ☺🙂

# 654
Долче, откъде поръча шаблона. Дай линк, моля.
Много ти е хубав маникюра така, изцяло летен и плажен, само дето времето по морето е чиста зима. Дано имаш късмет и докато затръгваш към плажа да е станало лято. Wink
Благодаря за комплимента за котанка, а маникюра не ми допада по ред причини, ама от самолет не си личат дефектите, които ми вадят очите. Sunglasses

# 655
  • София

Ето и моят прочит на лаковете Starlight на Trend it up, без топ лак са тук. Това са всички разцветки, които имаше в близкия dm, като синият мисля, че беше последен.

# 656
Иваничка, страхотни са 🙂 И аз помня, че някой се оплакваше от тази серия (не помня защо, май защото не засъхват гладки заради броката- ама според мен това е съвсем нормално за лак с брокат). На мен ми допадат като цветове много, може би с топ, лъскави, още повече 😍
Джаста, това няма да ми е морския маникюр 🙂 Иначе е летен, определено.
Скрит текст:
Ама такива балончета имаше днес, че търсих лакове, за да замажа балончетата...Сетих се за "любимия" лак на Арабеск- Flormar PL374 Crystal Light 😅, (супер прозрачен, но за топ/ефект/френски маникюр е идеален). Също и за PL308 Snow glam...И тогава се сетих за финия златист брокат който наскоро препоръчвах на Натка- ами, идеално замаза балончетата, и следа няма от тях 😃 По законите на Мърфи ми се обади приятелка която не съм виждала от миналата година, тя ходи на гел маникюр и щеше да е мега тъпо да се излагам с балончета по лака 😉

Страшно фин и универсален лак, неслучайно съм изхабила около половин шишенце и дори имам едно в запас- досега не съм открила цвят лак с който да не си подхожда. Малко "starlight" ефект има 🥰  

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 00:15 от dolce miele

# 657
Иваничка, разкошно Heart Eyes, много нежни тия лакове, бе. Пфууу, как пък в удобния ми филиал на ДМ нямаше поне едничък за проба. Още Мамето като видях Heart Eyes и си викам: Ааа, отивам да ги търся тия старлайт, ама ударих на камък. Пф

Долче, с тоя ефект е станало още по хубаво. 21 ли е лака, марката на Лили.
Пп Кажи за шаблона, моля те. Откъде. От Алито ли. Няма ли тука в някой бг сайт, да си го поръчам.

# 658
Иваничка те са само три лака от тази серия Simple Smile
Момичета ,върнаха ми парите за двата лака 🙌🙌
Все пак излязоха коректни !

# 659
Маме, супер, браво за върнатите пари! Коректни са били.
Джаста, да, лакът е на 21, марката на Лили. Много фин брокат. ❤ Шаблоните са от Алито, не съм ги виждала по бг сайтове тези които поръчах (не съм и търсила скоро, но преди поне като разглеждах не можах да намеря)...А и в България цените са с голяма надценка!

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 22:11 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт