ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - Тема 4

• 21 503
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Лепилото се опитай да го махнеш с препарат и ножче за печката.

# 601
Моника, честито и безпроблемна бременност. Много си смела, и аз като другите не смея и да помисля за още едно на този етап
Дагни, със голямо закъснение да си жива и здрава!
Тия дни нещо много задачи и не успях да вляза. Та, вчера педиатърката даде направление за детски хирург. Каза, че трябва да го види специалист, аз също искам да го заведа при друг доктор, защото вече съм много притеснена. Нещо вътрешно е според мен. Стискайте палци всичко да е наред.
И моя е голям калпазанин, всичко дърпа, бута, иска непрекъснато да ходи та днес му купих буйки, за да го пускам да щъка и навън. Иначе вкъщи пльощи бос. Никакви срички не прави, само пее, бръмчи с уста и прави балончета и издава някакви странни звуци. Както каза Дагни - като птеродактил 😀. Умре да си играе с джапанките ми, да ги лапа и яде.
Утре ще го водим на пикник, че не се издържат жегите в Пловдив и той вече полудя все вътре

# 602
Дагни, и от мен със закъснение, честита да си ! Birthday
Моника, много се радвам за теб ! Heartpulse

# 603
Дунда, същата история, масата ни в хола е супер ръбеста и е средна височина между холна и трапезна, идеална за изправяне от мъника, обожава да се набира и да изследва какво може да се докопа от там. Бонус, имаме и стъкло отгоре, което още спорим с бащата дали трябва да махнем. Предпазителите за ъгли и при нас не издържаха повече от два дена Close

# 604
Много благодаря! ☺
Чувала съм доста случаи след инвитро, как са забременявали естествено. Тъй, че божа работа. Така, че действайте и стискам палци за второ. 😊
Моята сестра така Simple Smile 4 % вероятност за естествено забременяване, 3 години разлика с първото Simple Smile

# 605
Монииии, честито! Прекрасна бременност да имаш и здраво бебче да гушкаш февруари Hug ти да не си от тези, които са забременели преди идването на цикъла?
Desolina, ако хирургът каже, че е фисура, ми пиши, да ти споделя моя опит.
Моята е drama queen 👑 по принцип, но напоследък надминава себе си. В църквата рева на всеки опит на отеца да се доближи до нея, много драматично. Когато не я мажеше, режеше косата и топеше в легена, го гледаше сърдито. Смешничка ми е
Вили, кажи за Росенец тази година, изглежда като достъпен плаж. А принцеса София ще я изям направо Kissing Heart
Аз отивам на Слънчев бряг с децата и племенника ми. Обещала съм им общо море от миналата година. Не ми се чудете, и майка ми ще е с мен. ММ каза, че не ще естествено, после сме щели да ходим да си почиваме
Цикъл нямам, кърмя за приспиване през деня
Дагни, честита да си Flowers Cherry BlossomFlowers RoseFlowers Tulip

# 606
Благодаря ти, Амелин! Ами при мен си беше редовен цикъла. Още на втория месец след раждането си ми дойде и не съм имала прескачания въпреки, че кърмя. Вечер гледам да му правя кисело мляко с бисквитки да си пие в шишето. Че още си търси гърдата, та да ги намаля кърменията. Макар, че педи ми каза, че не е било проблем да си кърмя. Ама мисля, че по натам, ще ми стане тежко, та ги разреждам от сега.

# 607
Някоя от вас дава ли вечер кисело мляко, вместо АМ преди заспиване? Замислям се дали да не направя смяна. Моника много обича кисело мялко, има от къде да и взимам по- истинско или аз да си квася. Вечер изпива 150-60 мл АМ и мисля, че мога да го махна вече.

# 608
  • София
Ох, не знам. Нова майка съм и нямам опит, ма вътрешното ми чувство бучи, че е рано да се дава КМ вместо АМ за след вечеря.
Иначе 100 про можеш да го махнеш. Тя отдавна си го хапва и щом го обича, що пък не? НЗ.. Просто се осланям на чувства, нямам доводи - аз не бих все още.
Иначе добри кисели млека има много. Моите фаворити са ферма Багри, Млечна планета, ферма Ярлово, ферма Бредас... Абе много са. Аз всъщност му давам почти безразборно каквото и да е КМ от магазина 3.6%, но това е по-скоро рядко и по малко. Ако замествах вечерното мляко, щях да го мъдря много сигурно, ддз.

# 609
  • Пловдив
Аз АМ не давам, давам прясно, но в някакви извънредни ситуации, защото той не търси мляко след вечеря. Нищо не ти пречи, тя ти е на кухня, вкарани са й млечните.

# 610
Amelin мерси Hug Иначе на Росенец плажа си е достъпен - говоря за този плаж, който си е пясъчен с чадъри, шезлонги и тн, има едно заведение цените са височки там, но не непоносими, има барче. Чадър с два шезлонга е 15 лв., а люлката е 30 лв. Ние взимахме нея, когато беше свободна, защото София заспиваше като пън от люшкането и си проспиваше първата дрямка на плажа.

# 611
Amelin, пиши ми, ако обичаш налични за фисурата, за да не спамим. Хирургът му изписа Проктис маз и ще го мажа вътрешно известно време. Предполага, че когато е имал запек и се е напъвал са се разкъсали тъкани и не може да заздравее и дразни. Не напипа нищо друго притеснително слава Богу. Тези дни малкия не плаче толкова силно, дано му отшумява вече

# 612
  • София
Ние благополучно сме на морето. Караваната е чиста и има достатъчно място за багажа и бягащо бебе.
Окъпва се в пясъка чак. Голям кеф, много се радва. Опита го още на 5тата минута от пристигането. За морето топва пръстите, смее се няколко минути и после почва да мрънка. Днес успях да го приспя на плажа. Дремна си почти час, после този с гевреците и царевицата мина и се извика точно над количката, ама шанс. Днес и вчера и на заведение успяхме да седнем. Приспах го в мен и поседяхме до преди малко. Надявам се до края така да продължава, ще си изкараме почивката прилично.
Иначе кара на бурканчета и малко готвено от мен. Не ме устройват часовете на доставка на кухнята и се отказах да я поръчвам.

# 613
JayRay, от Бургаската кухня ли се отказа? Аз съм се насочила към нея за доставка до Царево и ще звъня другата седмица.
Приятна почивка!

# 614
  • Пловдив
И аз на морето ще карам с бурканчета, ще приготвям закуската и следобедната само.

Общи условия

Активация на акаунт