Как да продължа напред?

• 10 795
  • 205
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Мхм, като се юрнат един куп мацки.... не мож` се отърва...

# 136
  • По света и у нас
Навремето всяка втора мацка в София моделстваше, какво ви е смешно? И и трябват снимки - не селфита - за да си сложи на страницата.
Имаше поне 4 сайта за фрилансери-аматьори, откъдетo да си ловиш фотографи и моделки. Тоя беше един от гoлемите: photo-forum.net, другите не си ги спомням вече.

# 137
  • Paris, France
Вземи една хубава камера, нащракай едни хубави снимки, сложи ги по форумите и във фейсбука или на инстаграм,  и обяви, че си търси моделки за time for print (безплатенно снимане, ти ще и даваш снимките а тя ще ти разреши да ги ползваш за портфолиото ти). Ще ти дойдат един куп мацки и може с някоя да се харесате.
Айде къмет.

Брррр, никога не бих допуснала близка да иде непридружена за time 4 print. Така си намирал жертви серийният убиец Rodney Alcala.

Като млада са ме спирали разни чички с шлифери да ми говорят за снимки. Казвах, че:

1. В града съм за малко и като турист.

2. Не мога да бъда снимана, защото светкавицата ми предизвиква епилептични кризи.

3. Ако баща ми и петимата ми братя разберат, чикиджията ще си има проблеми с полицията.

# 138
  • По света и у нас
Скоев, значи ти е уредена работата - с по две ще се срещаш наведнъж. Само не се обличай с шлифери, и се приготви да щракаш на НДК и Съветската армия.

# 139
  • София
Е, чакайте сега, рано му е за продължаване! В момента е във фазата на Страданията на младия Вертер (образно казано) и има сладост и в любовното страдание. Особено пред публика.

# 140
  • По света и у нас
О не това мрънкане може да продължи до безкрай. Не подклаждай. Нега да си направи хоби, вместо с бира в ръка, на пейката като някакъв пустиняк, да поснима да си поиграе с фотошопа, да направи нещо готино до привлече публика. Как ще пиеш сам, той ще стане алкохолик ако продължава. Дадохме му куп идеи, да започне да се освества вече.

# 141
  • София
Голям мъж е, на 30 години, да прави каквото реши.

# 142
  • По света и у нас
Голям мъж, а иска съвет от БГ-МАМА... На нещастен бебчо ми мяза на мен. Това си е нормално, но да не се самонавива прекалено, че после по-тръдно ще се оправи.
И тази бивша звъни за да се оспокои, че още подсмърчаш по нея и не си я заменил. Не се заблуждавай, че я е грижа за теб.
2 Седмици мръкане ти стигат, махай се оттук, започвай да се съвземаш.

# 143
  • В.Търново
Запиши се на танци, народни танци или латино танци. Такива групи си уреждат екскурзийки, почивки на море, почивка за по уикенд някъде на спа или хотел с басейн и такива подобни. Завързват се нови приятелства.

# 144
  • Далечният изток
Може и на фитнес, може и в туристическо дружество....

# 145
Моята формула за след раздяла, без значение кой е прекратил връзката. Давам си време да поскърбя, да си поплача. Не искам да си събирам негативни емоции в себе си. Времето не е строго определено, но и не е хубаво много да се проточва. След това си казвам, че живота продължава и започвам да се изправям. Излизам с приятели, познати, хора, които не съм виждала отдавна, но не ми е оставало време да се видя с тях. Обичам да ходя по доброволчески акции. Като цяло ме зареждат положително. Запознаваш се с нови хора, може да намериш сред тях нови приятели. Има платформа, в която може да се регистрирате и да проверявате периодично какво активно има във Вашия град. Не знам дали е уместно да споделя името на платформата. Друго, което правя е зачестявам посещенията на кино, театър, концерти. По принцип винаги има с кой, но ако не се намери, аз лично нямам проблем да отида и сама.
Вероятно не всичко би Ви било по вкуса, но може и нещо да Ви се хареса Simple Smile

# 146
Здравейте, Благодаря Ви много за всички съвети, упреци и дори подигравки. Разбирам,че сме различни хора, всеки човек си преживява нещата различно. За някой е смешно, нелепо и т.н. "голям мъж да търси съвети от женски форум" , нямам проблеми за това. Мисля,че от самото начало /първия ми пост/ съм обяснил, за какво съм се регистрал и писал тук, но пак искам да отбележа различни хора сме. Благодаря на всички, гледам напред /благодарение на вас/, пък каквото ще става, да става. Лек ден.

# 147
Авторе, ще се оправиш, даже и ще забравиш какво е било. Като се обърнеш назад, ще ти олекне, че си е заминала. Всичк на тоя свят отминава.
Искам да допълня нещо, което ме впечатли от доста мнения по-напред. Аз не видях обсебване от авторова страна към споменатата половинка, прочетох едно, две изречения от неговите писания по въпроса и звучеше далеч от обсебване. Отдаденост да. Това е добра качество и рядко се среща. Браво!
Късмет пожелавам и повече щастливи моменти!

# 148
каква е причината за раздяла и автора не е наясно, камо ли ние..
ще му мине като спре да я търси и приеме фактите, че тази жена просто не е била неговата ...
успех!

# 149
Пич, то нормално, ще пострадаш, не ти се прави нищо, ама един ден ще се събудиш и ще ти се живее. След седмица или месец, лято идва. Не бързай за нищо и тва е Simple Smile

На всички които казват, че пълното отдаване без хоби нещо не било наред - айде моля ви се Simple Smile Какво лошо има на човек хобито му да е измисля нови неща за вкъщи, внимание към половинката или към други домашни неща, и т.н.?

В други теми пък се коментираше - оле как може да иде при 70 годишната си овдовяла майка, той няма ли си жена и деца да седи при тях.

Радвай се че сега шще имаш време за каквото и да искаш, без да дължиш никому нищо и ще си изкараш едно хубаво лято.

Общи условия

Активация на акаунт