Как да продължа напред?

• 10 793
  • 205
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря на всички от сърце, малко по-малко се оптивам да се взема в ръце, за сега се справям, няма да Ви лъжa, имам хубави дни след това лоши дни и т.н. Днес например ми е един от най-лошите дни, чуствам се загубен и да на 30 години съм и все още не съм намерил пътя към който да поема. Пожелавам си успех.

# 151
Ще мине, само споко... На 30 си, живота е пред тебе, сега се успокой и си дай време без да бързаш за никъде. Нормално е да има кофти дни, намирай си начин да се измъкваш от вкъщи- след работа излизай с приятели, наливай се доволно (аз така се измъквах от дупката), не мисли много за утрешния ден.

# 152
  • Далечният изток
Има хора след алкохол още по-дълбоко затъват, та не вярвам да е добра идея....

# 153
Хубави и лоши дни имаме всички, нормално е. А за пътя, не че ще те успокои, но някои цял живот не го намират. Ти пък имаш толкова време пред себе си, ще видиш пътя. Просто се измъкни от дупката, да ти просветне. Алкохол......едва ли е добро решение, за отпускане в приятелска компания - няма лошо, но да се налива, излишно е. Ама знам ли, като не съм го правила. Но пък съм виждала и не е хубава картинка, а дали решава проблема.........

# 154
Ами както е казано, алкохола не решава проблемите, но и млякото също не ги решава....
Много зависи как и с кой ще го прави, ако е сам и с кофти пиянство, наистина не е добра идея. С компания, докато върви мохабета, мен ми отваряше приказка, вдигаше ми настроението и спирах да мисля за проблема. Друг е въпроса, че на другия ден ти става още по-гадно с махмурлука, но просто събирането с компания и забавлението те отвлича от действителността. Много гадно ми е било като се прибирам вечер вкъщи след работа, тогава самотата е особено неприятна, а липсата се усеща още по-силно. За това просто гледах да не стоя вкъщи вечер и да си намирам с кой да изляза. И така докато ти мине и започнеш наново.

# 155
Не съм прочела цялата тема, но ето един съвет от мен:
ежедневието работа-сън-работа эвучи супер скучно.
Тренирай. Ходи на фитнес, тичай, грижи се эа себе си. Нв энам как иэглеждаш, но ако не си във форма, това не подобрява шансовете ти эа нова връэка. Аэ лично дори не съм вэимала на сериоэно мъже, които не тренират нещо поне, эащото эа мен спортът е част от живота ми и калява духа и дисциплината, беэ да е най-важното раэбира се. Освен това спортът е докаэано средство срещу депресията и спортният клуб е перфектното място эа эапоэнанства. Ходи на спининг, на кросфит, абе эаеми се със себе си. Не само че ще иэглеждаш добре, ами и ще се чувстваш добре и ще срещнеш готини, спортни дами. :Д

# 156
Благодаря Ви много за съветите, както бях писах по-рано започнах с тренировки /ако мога така да ги нарека/, взех си няколко неща, но в лошите дни просто нямам сила да правя каквото и да е. С две думи като парцал. Като цяло след раздялата до сега съм свалил около 18кг. , защото нямам апетит, но гледам да се храня поне 2 пъти на ден. По-добре да нямам никаква връзка, не мисля,че е редно в моето положение да съм товар на друг човек. За пиенето както бях казал, имах и такива дни където пиех сам на парка, наистина ми се иска да седна и да си пийна, но след това положението е още по-зле и за това просто спрях с това.  Друго като актуализация е,че бившата ми звъня от миналия път 3 пъти за да ми разказва за прекрасния и живот, помолих я просто да не ме търси повече. Дори не знам за какво го прави. Най-вероятно ми се подиграва нямам идея, радвам се,че поне тя е щастлива, това е най-важното.

# 157
Събирай се с приятели, ако можеш с такива от преди. Недей да пиеш сам като за начало, щото действа още по-зле. Излизай в компании. Ако нямаш- ходи на фитнес, с колеги от работата пийте по бира след работа, или просто ходи в някой бар и си приказвай с бармана. Ако имаш брат/сестра, споделяй с него/нея как се чувстваш, ще ти олекне като си споделиш болката. Нормално е след толкова дълга връзка да се чувстваш така. И спри да се занимаваш с бившата, просто я блокирай, защото така те връща много назад в дупката.

# 158
Мазохист ли си, че не си я блокирал досега??? Шут в з*****а и толкоз, не буквално, разбира се. С някои хора можеш да поддържаш нормален контакт и след ряздялата, с някои трябва да се скъса отведнъж и завинаги.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 15:41 от G&B

# 159
Консултирай се с психолог, пиенето ще ти вэеме живота и младостта. По-добре да удавиш болката в пот от тренировки и да си поставиш эа цел да се храниш эдравословно, да се срещаш с други спортяги хора, отколкото таэи жалка ситуация в момента.
Сори эа директността, но эвучиш ужасно. Вэеми се в ръце, това не е атрактивно да пиеш. Не само эа другите хора, но и пред себе си се иэлагаш. Иэбери поэицията на борец, не на жертва...Не энам эащо те е эаряэала, не съм прочела темата, ако си го споменал на някоя страница, но не можеш да промениш факта. Ако энаеш причината и си струва да поработиш над някоя своя слабост, направи го сега.

# 160
Другият път като ти звънне, кажи, че не е удобно за разговори, не си сам, пожалай  й лека вечер, лек ден и затваряй.
Ако искаш да не те натоварва, насока, инфо и продължителност на разговора ще задаваш ти.

# 161
Извинявай, но тая твоя бивша някаква мярка няма ли? Да си обереш чукалата от някого, да отидеш при друг и да звъниш на предишния да му разказваш колко си добре??? Приятелки няма ли за тая цел? Отрежи я и просто не се занимавай с нея. Хайде, да сложа мислите на един философ, може пък да е по-ясен, дано си настроен философски:Simple Smile

Скрит текст:
“Хубаво е да оставяте всеки ден зад себе си, като течаща вода, без тъга. Вчера си отиде и неговата история е разказана. Днес израстват нови семена.”

„Не тъжи. Всичко, което си изгубил, се връща при теб под друга форма.“

„Това, което търсиш, търси теб.“

„Една свещ не губи нищо от светлината си, ако запали друга свещ.“

Мевляна Джеляледдин Руми

# 162
  • Далечният изток
Изобщо не й вдигай, защо си го причиняваш?!

# 163
  Друго като актуализация е,че бившата ми звъня от миналия път 3 пъти за да ми разказва за прекрасния и живот, помолих я просто да не ме търси повече. Дори не знам за какво го прави. Най-вероятно ми се подиграва нямам идея, радвам се,че поне тя е щастлива, това е най-важното.

Не се радвай, че е щастлива, защото никой лош човек не е щастлив. Тя ти гледа сеира, гаври се с теб, а ти й пожелаваш да е щастлива.
Разкрил си се пред нея до дупка, а това се използва от гадните хора. Намрази я по-бързо. Блокирай я, не я мисли като нещо изгубено, а че си се отървал.
Когато стигнеш дъното на дупката, в която си в момента, ще видиш, че ще ти дойде сила и ще се чудиш как си могъл да се тормозиш за тази.
Взимай някакви витамини, глези се с храна, нови дрехи, хубави филми и ще дойде този момент на осъзнаване и хубав живот.

# 164
Всички Вие имате право, не съм я блокирал до сега, защото не виждах причина да го правя, пък го смятам някак си за излишно, защото до "вчера" си бил с един човек, разделяте се, и от всякъде ли трябва да го премахнеш? Честно да ви кажа, не знам защо го прави, но ще послушам съветите Ви и няма да и отговора. Просто когато ми звънне по телефона, вдигам по навик, колкото и тъпо да звучи. Може наистина да ми се подиграва, нямам представа, но защо трябва да не искам да е щастлива? Реално аз искам тя да е добре и да е щастлива, въпреки, че вече не сме заедно.

Може би аз нещо съм сбъркан знам ли?

Общи условия

Активация на акаунт