В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 740
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Хибискус, мерси за инфото, въобще не помня че си била и ти с конюнктивит Heartbeat Снощи АГ ми писа, че мога да ги слагам, явно моя е бактериален, защото си го прехвърляме с мъжа ми. Иначе много забавно, момиче да объркат за момче рядко, обратното на мен ми казаха- първо момиче, после дългокрак юнак. Bowtie Аз на 2 август съм на фетална във Фемина , някаква идея колко струва прегледа, ориентировъчно?

# 346
Гърл,аз ходя във Фемина на фетална при Кярагьозова е 140 лева,ехокардиогеафията при Спасов ми беше 120,ти при кого ще си?

# 347
Аз ще съм при Цолова, АГ ми каза да търся нея. Нямам друга информация никаква. Animal Hatching Chick

# 348
Диапазона 100-150 макс но мисля че едва ли е повече от 140

# 349
Супер, да знам колко да си приготвя. A на теб отделно ли ти назначиха ехокардиографията и защо?

# 350
Ggirl, ако си при някой от доцентите е 160, при “обикновен доктор” 140 това включва и БХС. Следващите прегледи ми бяха по 120, като последния в 25 гс. беше 80лв, защото няма вече какво толкова да се оглеждат подробно органите, а само как се развива.
Но аз се следя там и ходя всеки месец.

# 351
Ами доктор Карагьозова е доцент и при нея си е 140,можеш да звъннеш на регистратурата да попиташ,но аз на БХС не съм била при нея,може нещо заради кръвта там да е с 20 лева отгоре.Да,Карагьозова ми каза да отида без някаква предпоставка,аз така и така си исках,тоест аз минах вс задължителни дори и третата фетална минах,нищо че не е кой знае колко важна

# 352
Здравейте момичета, винаги ми е хубаво като върви нашата тема Simple Smile, с интерес чета за всичко за вас и се радвам, че нещата са ОК.
Абе пишете по-често кой как е.
Кари и Найсна - чакаме новини Simple Smile Flowers Hibiscus

Аз вчера бях на преглед при доктора, беб е добре, беше се обърнал с гръб и не искаше да се завърти по никакъв повод Simple Smile. Още е голям и върви 1 седмица напред по размери - 550гр в 21+5. Всичко е рамките на нормата обаче, освен бедрената кост - тя е по-дълга от нормата Simple Smile - висок ще е май май.
Стана дума, че ще раждам секцио, то ми беше ясно горе долу, ама бях решила да не предполагам, докато не ме посъветват нещо.
Записа ме за следващ преглед, чак за след 1 месец, което го приемам, че е спокоен.
От 1ви август ще съм отпуска 20 дена и не знам дали ще се връщам после на работа. Взех на моменти да не съм в час, нямах представа че всичко с бебето ще ми е толкова интересно и ще ми погълне толкова от мислите.
Та август мисля да пазарувам най-вече, засега ММ поръча нова пералня със сушилня и сме взели малко дрехи  (като гледам все 62) и две спални чувалчета 0-6.
О! и се опитах да поръчам количката на Тикълс, ама не ми прие картата, пак ще пробвам, ако не стане ще те тормозя с въпроси Simple Smile
Добре съм, но към момента станах много чувствителна на отношения и не ми понася да ме натоварват хора, било то дори близки и любими хора.

Мимирита, и на мен ми хрумват неща - примерно като се свия и беб почне да мърда, мисля дали му е удобно и такива Simple Smile
Яна, много мило ми стана за малката дето искала да плува с делфините Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 11:33 от Одри ♡

# 353
Азалия, аз също съм на два часа път от София, но съм се насочила за раждане към Майчин дом. Моят лекар каза, че преспокойно ще имам време да се изкъпя, оправя и стигна до София, ама аз съм “първескиня”.
Одри, нямате ли място за пералня и сушилня отделно? Ние преди години като търсихме ни казаха, че комбинираните не вършат добра работа нито с прането, нито със сушенето. Принудихме се да вземем отделно, но ги поставихме една върху друга и пак не ядат чак толкова място.
Найсна я чакам да се включи с размери и име вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 354
Одри, нямате ли място за пералня и сушилня отделно? Ние преди години като търсихме ни казаха, че комбинираните не вършат добра работа нито с прането, нито със сушенето.

Няма къде да се сложат 2 уреда - освен в хола да сложим един Simple Smile. И аз знаех точно като теб, но явно нещата с комбинираните уреди са напреднали напоследък.
Ако не сме доволни за новият апартамент (който е нещо в бъдещото Wink) ще купим 2 отделни.

# 355
  • London
Ние сме с комбинирана и съм страшно доволна 🤗 В началото бях много против и оревах решението на ММ 😆
Много зависи и от марка, и от клас, а и вече от година на производство.

# 356
И ние сме с отделни пералня и сушилня, мног съм доволна. Иначе найсна и аз я чакам като топъл хляб Bowtie
Иначе хибискус - много спокоен твоя лекар - че ще имаш време да се изкъпеши оправиш, че и да пристигнеш, не знам, не знам Thinking
Едит: И аз съм за Майчин дом Hands Plus1

# 357
Сега като се замислям.. ние купувахме бяла техника преди 6-7 години, та наистина ми е стара информацията Joy
Обясни ми, че след като зачестят контракциите до същинското разкритие има едни поне 6 часа, гледах и клипчета на акушерки, които наистина потвърждават думите му, като средно за първо раждане отнема уж около 12 часа (от започване на регулярни контракции до проплакване на бебето). Ама това статистически.. аз нещо много лежерно го карам, без стрес за нищо ахха

# 358
Нека, така трябва  Grinning но ще ти дам друг пример - миналата година моя приятелка с първо дете , писа че май са и изтекли водите и отива към болницата -и след 1-2 часа беше родила - естествено, без време за упойки, така чееее .. не се знае нищо. Ама дано ти стигне времето де, и да не се мъчиш много..абе първо да го избутаме до там Grinning

# 359
E, браво, това трябваше да ми кажеш да го мисля сега още 5 месеца хахахха

Общи условия

Активация на акаунт