В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 747
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря, Дели. Аз също си мислех за Фрош, защото харесвам и ползвам от другите им продукти.

# 436
  • София
Пробвай и виж какво ще ти хареса. При нас раздадоха много тестери от болницата, та не се наложи да купувам от всичко, за да преценя. По-миризливите ползвах после за нашите дрехи.

Моите дрехи за кърмене също третирах като бебешки.

Фрош е на най-добра цена в Ремедиум.

# 437
  • София/Севлиево
И Слави се роди 3850/54 та размер 50 не ги облече,а 56 го израсна за 2 седмици.Ама той е с много дълги крака,направо му се чудя от къде ги взе,защото ние с баща му сме с къси,ММ е даже набит,въпреки че е около 175,а Слави расте ли расте,мисля да го правя манекен Simple Smile За дължината на бебето нищо не ми казва Вецев,само за грамчетата,ама нали ще се роди 2-3 седмици по-рано мисля че ще е по-дребен от батко си и поне 1-вия месец ще носи малките дрешки...

# 438
Да, както каза Дели ние сме с по-мънички телца.  След 3 дни стават на 3 реални месеца,  а още се побират в дрешките за новородени. Е да..малко ги опъват вече, и сме минали на по-голям номер. Затова пък родата продължава да ни затрупва с огромни дрехи. Имаме за едногодишни вече защото им се сторило че ще станат. No Mouth
Аз харесвам тези на h&m и зара. Симпатични са и държат на всичкото пране.

# 439
Взехме на случаен принцип бебешко Персил, помирисах го сега покрай това дето е писала Дели, не е да не мирише, ма ще го ползвам.
Нали ни дадоха доста дрешки наскоро, ще ги изпера и някак си разделя по размери, сигурно ще ги меря, че етикети нямат Simple Smile Дрехите ще трябва да могат да издържат на сушилня Simple Smile та ще се ориентираме някак кои как се свиват, засега от нашите нищо не се е свило, а аз пусках и такива дето пише, да не се сушат в сушилня.

# 440
Аз размери отдавна не гледам. Всяка марка са си различни. Към годинката носеше 68-74 , като този размер го дават за 6-9 месеца. Та за рождения ден исках да и взема боди за всеки случай, ако е студено да  го сложа отдолу. Взех 80 размер. Едва го закопчах. Облече го точно два пъти и го хвърлям. Сега преценявам по ширина /дължина горе долу. Такова асорти и е целия гардероб. На година и четири месеца има къси панталони от 68 до 86. Всичко и е тамън. С тениските е същото.
Личен съвет: не гледайте размери. Много е трудно да се оцелят, а тези деца са като ластици. Докъто са закръгнени и пухкави като захарен памук, така изведнъж се изтеглят и стават стройни като тополки.ч1

# 441
И аз мисля да пера с Фрош. ММ прави алергия към други препарати и от години ползвам праха за бяло, за цветни дрехи карам със сенситив, за плетени с течния им за фини тъкани. Общо взето съм много доволна. Само не ми харесва, че бебешкият перилен препарат е само в течен вариант, а сякаш в България бях виждала прах 😣

# 442
Ние и двамата с ММ сме с чувствителна кожа и пера само с Персил, като пералнята си има няколко вида допълнително изплакване и едното е против алергии. Имам талони за намаление на доста неща с марката Фрош от кампанията "Книги за смет" и мисля да си купя всичко от бебешката серия и да го пробвам.

# 443
Аз да се включа за препарат за пране- Milton е номер 1, но не навсякъде го има. Когато не го открия ползвам Фрош, който също е екстра.
За дрешките- на нас оборотните за всеки ден са ни ХМ и Лупилу. Екстра са, нищо не се свива, нищо не се раздърпва, но и аз пера и гладя, не пускам в сушилня. По- фешънски и скъпи взимам по- връхни, които идват защото се носят по- дълго- суитшърти, тънка/фина плетка връхни ромпъри, якенца... Иначе за ежедневните няма смисъл, защото много бързо стават малки, със захранването път става страхотно мазало… иначе от пълни памперси не сме имали похбени дрехи, защото май веднъж- два пъти само ми е пропускал памперс. Нашето върви високо, нищо че се роди 41 см. и сега на 7 месеца някой от дрехите са му за 9-12 месеца, размер 74 е на път да омалее… и пак зависи от марката де.
В началото на мен ми бяха най- удобни ритънки и боди с дълго ръкавче най- много( зимно бебе- декември). Панталончета- не, заради сложнотията с чорапите- все му стягаха на глезена и оставаше следа от ластиче, което не е ок. Ромпърчета също не предпочитах, заради смяната на памперсите, която беше по- лесна за мен когато е с боди и ританки( или там както се казват 😀), но си ползвахме и тях де, ама без нищо отдолу. Бодита с къс ръкав почти не съм ползвала първите месеци, понеже го обличах с един кат дрехи вкъщи.

# 444
Аз май съм хипи еко меко не знам си какво си там лудата майка в групата, защото пера само с прах Тиера Верде, а ако няма - Сано Максима (отново прах). Не пера с течен никога, като винаги пера на 50-60 градуса. Не суша, не гладя - това ми е излишна хамалогия. Може би за това, че пера на една идея по-високи градуси ми се свиват неща, но какво да се прави. Бях посетила една много яка лекция, в която говори мацката от Удън Спуун и от тогава не пера на 40 градуса и с течен препарат.
Иначе пак казвам - до дете е всичко, мега строго индивидуално. На моето краката му бяха огромни, всички гащеризони и ританки просто му умаляваха на стъпалата за две седмици. Той на 3м носеше вече чорапки размер 6-12 месеца. Добре, че бързо се затопли и някъде още март махнах чорапите, не че много оцеляваха и преди това де. 😀

# 445
Да ви отделя малко от темата, че и 2ст нямам по нея, но попивам де Grin
Влезли сме във върл спор с ММ дали трябва да пия витамини, след като док е ми е казал само фолиева. Той е против всякакви витамини които се пият без да са предписани, ма в случая пия само прегнакеър, а не някакви буламочи от различни добавки. Той само чете какво може и какво не може, онзи ден в един ресторант се дрънкахме, че не ми дава да си поръчам салата с риба тон Flushed викам човекоо, половин консерва е, няма от тая слата да се мре. Не и не, филе ако има на пица не мога да я ям, щото видите ли, ако бутна филето нищо не съм направила, понеже ще ям от мазното, което филето е пуснало. И такива работи, то един от двамата явно трябва да се вманиачи, сма все си мислех, че ще съм аз..
А.. и да питам, често ли пускат дрехи за брвменни в лидъл? Хич не ми се дават големи пари за нещо, което ще нося за кратко и само дебна да пуснат клинчета, сутиени. Аз корем почти нямам де, но всичко ми стяга, странна комбинация е.

# 446
Хибискус , имаш ли мутация в усвояването на Б витамините? Аз пия витамини, но метилирани форми и си ги следя. След 20гс някъде бебето дърпа доста от запасите на мамата, а ако и преди това е била с дефицити...
За храненето- има неща, които не се препоръчват, но всеки си преценя. Аз примерно си хапвам всякакви колбаси и меса, като ми се яде, както и риби, морски дарове, суши. Спряла съм единствено сирене от непастьоризирано мляко и ананас.
ММ е на мнение, че не трябва да се вманиачавам.
Освен витамини приемам и Омега 3 с повече ДХА, пробиотик и магнезий.

# 447
Не съм изследвала нито витамини, нито мутации, не стигнах до там, първоначално пиех метилирана фолиева “да не би”, но последните два месеца взимам директно комбинираните витамини. Всъщност утре трябва да отида да ме набодат най-накрая, защото нищо не съм изследвала още, много лежерно го давам.
Иначе и аз бях на това мнение за храната, но контрольора не дава. Вчера каза, че му се яде свински дроб, веднага влиза в гугъл.. и спира да му се яде, не искал вече. Joy Та предполагам и дроб ми е забранен, поне не ми се яде.
Извинявам се и за многото грешки, пиша от телефон..

# 448
  • София
Хибискус,ако искаш ще ти напиша в съобщение от къде си взех клинче,блузка и нощниците за кърмене. Доволна съм и от качество,и от цена Simple Smile

# 449
Хей Лира, напиши за всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт