В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 462
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Честит Самуил! Да е жив и здрав и да расте много щастлив!

# 661
Драконче, честито и от мен! Жив и здрав да е Самуил, много да ви радва и да се гордеете с него 💙🍀🤗

# 662
  • Казанлък(Бургас)
Драконче , честито!
Добре дошъл на дълго чакания Самуил! Много здрав да бъде! Да мечтае и да покорява "върхове"! Весело нека бъде детството му и усмихнат да върви по пътя на живота!

# 663
  • София
Честит да е Самуил, здрав и усмихнат да расте и все така да радва мама и тате. ❤️

# 664
Благодаря виии HugHeart

Одри, аз бях секцио. Ако ви интересува ще разкажа 😘

# 665
Dragon Girl жив и здрав да е, голям да порасне 🍀 Разкажи, разкажи

# 666
И аз ще съм секцио най-вероятно, още не сме говорили, ама на там клонят нещата  Simple Smile

# 667
Драконче, живи и здрави да сте! ❤️

# 668
Честито бебенце, да е жив и здрав е много да ви радва 😊

# 669
Честито и от мен! Blue Heart Самуил да е много здрав и щастлив, а на мама пожелавам много усмивки и бързо възстановяване! Flowers Hibiscus

# 670
Здравейте, момичета, излязоха ми резултатите за вродена тромбофилия. Честно казано малко се шашнах и не знам какво да правя, някоя дали може да помогне в разчитането, докато успея да запиша час?

# 671
Здравейте, момичета, излязоха ми резултатите за вродена тромбофилия. Честно казано малко се шашнах и не знам какво да правя, някоя дали може да помогне в разчитането, докато успея да запиша час?
Защо не ги качи направо? А има и тема за тромбофилията.

# 672
Благодаря ти, Ирен, защото блея, писах направо там, за да не спамя тук.

# 673
Честит да бъде Самуил Blue Heart Да расте здрав, щастлив, все така борбен и обичан Blue Heart

# 674
Благодаря ти, Ирен, защото блея, писах направо там, за да не спамя тук.
Да, видях току що. Запази си час при хематолог. Според мен няма да ти се размине терапията, Витамини от Б групата задължително да са метелирани и по-често следене на кръвоток .

Общи условия

Активация на акаунт