В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 451
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Уинтър, повече спокойствие ти трябва. Всичко ще е наред с малкото човече.

# 691
  • Казанлък(Бургас)
Уинтър, радвам се, че вече си спокойна. От тук нататък само положителни новини и хубави мисли!
Torina, нека и при теб всичко да е наред!
На мен ми остават 11 дни до термин. Почти ми е готов багажа за болницата. Още съм в чудене какви дрехи за бебето и мен да приготвя за изписването. Моля се само всичко да е наред, и да мине леко и бързо. Дъщеря ми (на 3г и 4 месеца) настоява да дойде с мен в родилното. А почна ли да й обяснявам, че само мен ще пуснат и ще трябва да остане с баща си... Рев, рев, рев.. Grinning

# 692
Вчера бебока, цял ден (и нощ) се въртя и накрая се уморих чак Simple Smile Днес е спокоен Simple Smile

Момичета, много мразя да говоря за стоки, ама какво ползвахте/ползвате за ваната (там стойка, хамак, възглавница), ако сте ползвали нещо. В отчетната ми препоръчаха хамак за къпане на sevy baby (http://www.-spam130-/bg/%D1%85%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BA-%D0%B7%D0 … D0%B0%D0%BD%D0%B5), ама нещо не ми харесват.

Ели и Яна, леко раждане Flowers HibiscusPurple Heart

# 693
  • Казанлък(Бургас)
Одри, много благодаря за пожеланието! HeartKissing Heart

С дъщеря ми имах (и още го имам де 😆 - трудно хвърлям) такъв хамак. Беше удобен и за мен и за нея (поне така изглеждаше). Иначе аз доста често къпя децата си (бебета) в мивката или под душа. А най-любимо ми е да се къпя заедно с тях. Корито започнах да пълня по - често след 6-ти месец, когато сядат и им е забавно да пляскат с ръце във водата и да играят с играчки.

# 694
  • София
Ние ползваме корито с оттичане, върху стойка, и хамак (мрежест с топчета) на Севи бейби, взех по-дълъг шлаух на душа и си ги поливам с душа отгоре направо. Къпя ги на конвейер и подавам на тати/баба да ги облича. Коритото е голямо, 1м, така че има и къде да пляскат и играят с играчки. Голямата е близо 12 кила и малко повече го опъва, но още не стига до дъното на ваничката.

Преди това с поливането беше супер тегаво, щот докато къпем едното бебе другото реве, а и тежи като трябва да го държиш пред теб във въздуха, изгърбих се. Татко им така и не се престраши да ги къпе в ръка, че му се губеха в ръцете, много малки бяха.

Прави ги къпя като сме при баба им, че има къде да се хванат а и коритото е на земята и не стоят седнали. Вкъщи няма къде да се хванат, та не им давам да се изправят.

# 695
  • София
Ели,Яна,леко раждане и от мен момичета 🍀
Одри,ще ти пратя линк,че тук не виждам какво са ти препоръчвали. Приятелка ми препоръча на мен. И двете сме много доволни.😁

# 696
Ние сме общо взето като Дели, само че не са на хамак, ами на поставка. Сравнително лесно минава процедурата по къпане. Иначе при аки все още ми е по-лесно на мивката, защото доста ги мокря във ваничката и накрая просто ги събличам и ги къпя.

# 697
Дами ваксинирахте ли се, преди/след раждането?

# 698
Одри, ние бяхме с това:
Скрит текст:
направо се родих с него и чак съжалих, че вече не може да се използва. Има го навсякъде по бебешките магазини Wink
Аз съм с ваксина, но бяха минали 9 месеца, а и не съм кърмила.

# 699
  • София
Аз се ваксинирах наскоро /бебо вчера направи 5 месеца/. Основно заради малкия - кърмя на поискване и се надявам да му предам антитела. С Пфайзер се ваксинирах,понесох го добре.

# 700
Мерси момичета!!!

Кой пита и защо Simple Smile ?
Точно в тази тема нека да се представиш и да сложиш поне малко контекст на питането си.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 09:38 от Одри ♡

# 701
  • София
Аз се ваксинирах с АстраЗенека още като бяха на 5м, на първите възможни зелени коридори. Таман и малката спираше да суче. Не мога да си позволя да се тръшна болна, че да разболея и децата. На първия шот имах 1 ден треска, на 2 шот - нищо.

# 702
И аз съм с АЗ още на в края на февруари на първите зелени коридори, което идва 2-3 месеца след раждането. Не съм кърмила.

За къпането- ваничка с оттичане и на стойка. Вътре слагаме поставка на Angelcare. Беше му ок и още в началото като беше 2300 и сега му е екста на 8500 близо, а ще може и за напред. На нас също ни е супер удобно( той вече си сяда и се изправя, но така ни е по- удобно). После ще сменя със седяща ванкчка на ОК. Иначе като сме обикаляли напред- назад и под душа съм го къпала и в една много малка ваничка, която се води до 1 г. максимум с вградена поставка в нея пак на ОК бейби.
Дупе след аки още и още на мивката.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 15:33 от ***Alessandra***

# 703
Аз купих пълен комплект севи бейби - вана с оттичане, стойка и хамак. Ваната я взех, защото беше най-голямата възможна (исках да се ползва възможно най-дълго). Реално почнахме да ги ползваме с таткото чак след третия месец. До тогава къпехме дребното в мивката. Хамачето ми е непотребно, откакто почна да се изправя преди май са вече два месеца. Някъде тогава махнах и стойката и го къпя директно под душа във ваничката. Лично аз съм мега доволна от всичко, само може би ако трябваше да решавам пак, бих изчакала след третия месец да я купя, защото наистина ни беше ненужна доста време и просто заемаше място.

# 704
  • София/Севлиево
Ние сложихме 1-ва доза Пфайзер на баткото.Нямаше проблеми.Надявам се и с втората да е така.Аз не бях много съгласна,но пък все пак нали ходи на училище ,решихме че тъй е по-добре.Обаче ако трябва и трета доза ще откажа даже ако се скараме с ММ.

Общи условия

Активация на акаунт