В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 773
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм чувала и други подобни истории още преди корона, но си мислех, че са единични случаи. А тук има поне още толкова болници, ама не си представям звъненето от болница на болница като голямо удоволствие при почнало раждане Sweat Smile. Явно човек трябва да е подготвен за всичко, пък накрая може да се окаже и за добро. В четвъртата болница на моята позната са й дали даже семейна стая, което като цяло е рядкост, а и беше останала много доволна (там записванията принципно са само до 7-8ма седмица и след това е трудно да се доредиш).

# 286
Здравейте Simple Smile
Моля за инфо при кого бяхте на фетална (18-23сед), че ми е време да си запиша час Simple Smile

# 287
  • София/Севлиево
Аз при Вецев,който си ме следи.

# 288
Найсна, как си? Някой друг чакаме ли скоро?
Я кажете коя от двете таблици е вярна, че нещо съвсем не мога да хвана края на седмиците и месеците.

Ggirl има в интернет кои са сертифицирани специалисти в страната по фетална, аз се спрях на Надежда, защото мисля имаше 2-3 там.
Редактирам се, че намерих снимка, която съм си запазила.

# 289
# 290
На мен АГ ми каза,че от 27ма влизам в 7мия тоест вече съм втората сесмица на 7мия 28ма

# 291
На мен АГ ми каза,че от 27ма влизам в 7мия

И аз така го смятам 27ма (от 27+0) е 7ми месец.

Гърлче, аз в 12та и 17та бях при Чачева в Надежда, ама не искам да ходя пак при нея и ще видя дали ще ходя изобщо сега (около 20та) или Вецев каквото види без да се води ФМ Simple Smile

# 292
Минавам да се похваля от ФМ с един прекрасно оформен 354-грамов господин Heart, който освен, че ме рита постоянно, за което съм му много благодарна Grinning, ми махаше ОТНОВО Heart
Няма по-щастлива от мен - всичко му е перфектно и се развива както каза док "като по учебник".
Довечера мисля да се наградим двамата с някой екзотичен безалкохолен коктейл и разходка в парка с големия му космат брат Simple Smile

# 293
Тия месеци така и не ги научих, но сега поне съмнение няма, че съм в 9ти Grinning, ама госпожицата нещо не мисли да излиза. То и аз си правя уговорки с колеги и приятели, все едно нямам термин след седмица. Тук пак захладня, което ми се отразява супер, обаче ходя с два суичъра, че нищо не ми става Joy

Калестиа браво на господина, все така с перфектни мерки да е, а на коктейла и косматия голям брат много завидях Grinning (ММ е алергичен и нямаме животни).

Одри, на нен третата фетална ми се стори и без това най-бърза и безполезна, то околоплодни води и прочие и АГ си следи. Ама пак бих отишла де, да си погледам baby tv Blush.

# 294
Момичета, здравейте и от мен. Днес най- накрая мина и моя първи ехограф. Доктора каза, че се развива на размер- 2,6 см, отговарящ на седмицата 9+3, видяхме и сърчицето как тупка, а то мъничкото нещо си мърдаше там Grinning Определено се успокоих вече Heart

# 295
  • London
Мимии, малкото фъстъченцееее ❤❤❤

# 296
Гложди ме темата за бебета и животни. Имате ли, какви, колко? От седмица насам всички ме плашат, че няма как да се оправяме с кучетата и бебе. Като ми стане голям коремът нямало на мога да ги извеждам, после щели да ме побъркат от косми.. 
ММ ми помага с междинните извеждания, но аз съм по големите разходки и главно яз съм ангажирана с тях, защото и аз съм единствената причина да имаме две кучета.
Имаме робот, който фучи всеки ден, аз чистя основно веднъж в седмицата, но с бебе предполагам ще бърша всеки ден. Това да е, майната му.
И не ме разбирайте погрешно, не отварям темата “за и против кучета и бебе”, ние кучетата няма да ги махнем 1000%, по-скоро въпросът ми е как се оправяте след като бебето се е появило, наистина ли е толкова трудно с животинките? Свекър ми само ме убеждава да пригодим дворът, защото мисли, че няма да се справя и ще изперкам, ако нямам вариант къде да седят(те факта, че няма да махнем кучетата са го приели отдавна), за съжаление не осъзнават колко ме тормозят с тези коментари..
Скрит текст:

# 297
Хибискус , ти си познаваш кучовците най-добре. Ние с ММ животни нямаме, основно защото живеем в апартамент. Сестра ми и НМ имаха немска овчарка, която тя спря да разхожда някъде към 6 месец, защото не беше добре обучена и, като видеше улични котки, се дърпаше, а такова голямо животно е трудно за одържане. Роботът е перфектен за дом с животинки, а и, като им миете лапите след разходка и ги обезпаразитявате, за мен поне проблем няма.

# 298
Хибискус, страхотно решение, че си държите на косматите деца. Това, повярвай ми, ще ви се отплати като решение занапред. Ние сме с коте, което не е същото като две кучета, но в началото самото коте осезаемо страдаше от липсата на внимание. Косми винаги ще има, честно казано за мен и не е лошо да има - алерген са, хубаво е да бъде изложено бебето на тия алергени от самото начало. В началото и аз бършех всеки ден, по-скоро мебелите, защото все пак новородено, нали. После вече спрях да имам време да бърша прах всеки ден. Подът ще е сериозен проблем, когато бебоче пропълзи, но пък имате робот, при мен това беше спасението. Може би с две кучета чисто организационно ще е трудно, но не мисля, че би било невъзможно - просто се излиза с бебето и с кучетата (което вероятно ще е голям цирк). Решението обаче е лесно - ТМ да се стяга и да поема за известно време разходките им, защото макар и твоя идея животните са си на двамата и са част от семейството.

# 299
Ние имаме котка и честно казано космите не ме притесняват (поне към момента), също имаме робот. Страх ме е да не вземе да одере бебе или нещо ... ама ще го мислим като видим как се държи.

Общи условия

Активация на акаунт