Египет /Тема 11/

• 52 203
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Помните ли при готов паспорт изпращат ли наистина имейли, както казват на място. Чакаме паспортите, но като гледам ако се забавят още малко съвсем няма да останат места, а така искахме да посетим Египет за Нова Година Sad
Нищо не изпращат! Моят паспорт когато отидох да си го взема, после погледнах в сайта им дори не бяха отбелязали, че е издаден.
Отидете на място да проверите! Успех!

# 571
Здравейте. Интересувам се от екскурзия в Египет с включен круиз по Нил. Заслужава ли си преживяването? Може ли да препоръчате агенции и програми? Търсим възможно най-пълната и интересна програма. И кога според вас е най-подходящото време за тази екскурзия? Благодаря много

Здравейте. Горещо препоръчвам круиза по Нил. Два пъти сме били по програмата на Абакс - кацане в Кайро, разглеждане на музея и посещение на пирамидите. Нощен влак до Асуан и качване на кораба. Хубавото на програмата е, че всичко важно за разглеждане е включено в основния пакет. Доплатихме за Абу Симбел, който според мен задължително трябва да се види и за сафарито в пустинята. Трите дни на кораба са динамични откъм разглеждане на забележителности и лежерна почивка на палубата. Обратният полет е от Хургада, като има възможност и за плаж на брега на Червено море.
        Подходящо време, според мен, е края на октомври, началото на ноември,
Който и вариант да изберете, важното е да си изкарате незабравимо почивката и да поискате да се върнете отново там. Аз отново съм се зачела в една програма на Премио травел за 7 - дневен круиз.

# 572
Ние ще пътуваме по тази програма за НГ/Абакс/
До Асуан ще летим с вътрешен полет

# 573
Помагайте! Отпадна ми пътуването за НГ и спешно търся друг вариант. Коя от екскурзиите до Египет ще препоръчате,за да се видят най-много забележителности? Търсим и тръгване на 27.12..може и направо агенция да ми препоръчате-искам наистина добре организирано мероприятие. Загледах предложенията на premio travel,които са положително оценени от galactic voyager,но те са със стартова дата март 2022. Моля,помагайте! И сърдечно благодаря Simple Smile

# 574
  • Beyond the Frontiers
Помагайте! Отпадна ми пътуването за НГ и спешно търся друг вариант. Коя от екскурзиите до Египет ще препоръчате,за да се видят най-много забележителности? Търсим и тръгване на 27.12..може и направо агенция да ми препоръчате-искам наистина добре организирано мероприятие. Загледах предложенията на premio travel,които са положително оценени от galactic voyager,но те са със стартова дата март 2022. Моля,помагайте! И сърдечно благодаря Simple Smile
Круиз имаха само Абакс. Но и двата варианта са вече разпродадени.
Места има по програмата с Хургада и Кайро със 7 нощувки, Хургада с 6 нощувки.

# 575
Здравейте , някой има ли отзиви за  Дрийм Травъл ?

# 576
Корабите на круизите по Нил на Nile Cruises хубави ли са? Пише 5*, ама сигурно е като при хотелите, звездите не означават нищо.

# 577
  • Beyond the Frontiers
Корабите на круизите по Нил на Nile Cruises хубави ли са? Пише 5*, ама сигурно е като при хотелите, звездите не означават нищо.
Различните фирми ползват различни кораби. За коя програма питате?
Доста по-скромни са в сравнение с морските круизи.

# 578
  • София
Galactic Voyager мен ме интересуват корабите по програмата на Абакс, по програма са зададени така:  круизен кораб Iberotel Crown Emperor 5* LUX или подобен от флота на Травко

# 579
Може ли мнение за хотел Bellagio resort and spa, забелязах че са го намалили днес. Изглежда по-мъничък, в букинг има не лош рейтинг

# 580

За програмата на Бохемия питам. Не пише точно с кой кораб е, само тази фирма, а имат много кораби.

# 581
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager мен ме интересуват корабите по програмата на Абакс, по програма са зададени така:  круизен кораб Iberotel Crown Emperor 5* LUX или подобен от флота на Травко

https://www.travcotels.com/cruise-ships/crown-emperor
Тук са и другите им кораби, но ползват този.

Може ли мнение за хотел Bellagio resort and spa, забелязах че са го намалили днес. Изглежда по-мъничък, в букинг има не лош рейтинг
Хотелът е малък, прясно ремонтиран. Вътре стаите са доста добре - все пак е новичко. През ноември обаче, решиха да продължат да работят по него, докато имаше туристи...съответно има много лоши отзиви. За НГ са обещали, че всичко ще е приключило. Има потенциал и силно се надявам, че няма да се издънят за празниците точно.

За програмата на Бохемия питам. Не пише точно с кой кораб е, само тази фирма, а имат много кораби.

Аз не виждам въобще круизна фирма да посочват. Мисля, че ползват различни варианти и няма да могат да дадат конкретно в момента. Евентуално, когато сте по-близо до датата на пътуване...

# 582
Успяхме да резервираме и ние екскурзия до Хургада и Кайро. Извинявам се за повторението, мисля че някъде из темите го бях чела, но сега не мога да го намеря - трябва ли да си носим оттук шал за сафарито в пустинята. На всички снимки виждам, че хората носят един и същи десен и се замислих, че вероятно ги продават на място. Скъпо ли е?

# 583
Успяхме да резервираме и ние екскурзия до Хургада и Кайро. Извинявам се за повторението, мисля че някъде из темите го бях чела, но сега не мога да го намеря - трябва ли да си носим оттук шал за сафарито в пустинята. На всички снимки виждам, че хората носят един и същи десен и се замислих, че вероятно ги продават на място. Скъпо ли е?
Продават ги на място. Не си спомням точно цената, но около 5 Е беше шала за сафарита, през лятото.

# 584
  • Beyond the Frontiers
От 1 евро до 10 евро, зависи къде ги купувате и колко се пазарите.

Общи условия

Активация на акаунт