Египет /Тема 11/

• 52 175
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • Beyond the Frontiers
За кои месеци е подходящ шнорхелинга? Предпологам декември-януари вече няма да става?
Аз бях с децата в началото на декември в Хургада. Около рифовете и островчетата водата е топла и плуваха с кеф. По брега - бяхме в бившия Самра бей, който си има доста затворена лагуна - им беше студено - 20 градуса беше там водата. До колкото знам (не претендирам да съм права) има студено течение покрай брега.

# 211
При екскурзията в Кайро кой музей се посещава - стария или новия?

# 212
Стария. Новият още не се знае кога ще го пуснат.

# 213
Здравейте,

Видях, че АБАХ са сложили stop на дата 29.08. Дали някой има повече информация по темата?

# 214
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

Видях, че АБАХ са сложили stop на дата 29.08. Дали някой има повече информация по темата?
Няма места. Не е анулирана. Имам хора, които пътуват по тази дата и днес ми пратиха документите им.

# 215
Здравейте,

Няма места. Не е анулирана. Имам хора, които пътуват по тази дата и днес ми пратиха документите им.
Ние също имаме потвърдена резервация за тази дата, но вече не мога да съм сигурна след две отменени пътувания с АБАХ - на 21 и 28.08.

# 216
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

Ние също имаме потвърдена резервация за тази дата, но вече не мога да съм сигурна след две отменени пътувания с АБАХ - на 21 и 28.08.
На 28-ми трябваше да има Шарм. Анулираха го. Факт.
Анулираха и Корфу - България Еър анулира всички полети...
Анулираха и Тунис 21.08.
Анулираха и цялата Тоскана...
Анулирането на програми е много неприятно. Причините обаче не са в туроператора. Случаите на Ковид се повишават, хората са бомбандирани с шок и ужас новини, и нормално се разколебават и отказват да пътуват...
Икономическата цел на всеки ТО е да си осъществи всички програми.

# 217
Здравейте,

На 28-ми трябваше да има Шарм. Анулираха го. Факт.
Анулираха и Корфу - България Еър анулира всички полети...
Анулираха и Тунис 21.08.
Анулираха и цялата Тоскана...
Анулирането на програми е много неприятно. Причините обаче не са в туроператора. Случаите на Ковид се повишават, хората са бомбандирани с шок и ужас новини, и нормално се разколебават и отказват да пътуват...
Икономическата цел на всеки ТО е да си осъществи всички програми.
Да, благодаря Ви!
По две от посочените щяхме да пътуваме Simple Smile.  Важното е да сме упорити. Вече действам с план В; план С....Лошото е, че и планираното за началото на октомври пътуване до Тунис е с ниска степен на вероятност. Да сме здрави!

# 218
Има ли някой , който ще пътува на 22.08 към Хургада ?

Има Wink

# 219
В момента виза в Египет заплаща ли се?
Благодаря!

# 220
Здравейте ! След колко часа получавате съобщение за отмяна на крантината, след негативен антигенен тест? Вчера се върнах от Египет- вълшебно преживяване !!! Изпратих и меил до testove@srzi.bg , но все още нямам съобщение за отмяна на карантината.

Виза, трябва за Египет- струва 27 Е.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 07:04 от dudi

# 221
  • Beyond the Frontiers
Здравейте ! След колко часа получавате съобщение за отмяна на крантината, след негативен антигенен тест? Вчера се върнах от Египет- вълшебно преживяване !!! Изпратих и меил до testove@srzi.bg , но все още нямам съобщение за отмяна на карантината.

Виза, трябва за Египет- струва 27 Е.

До 24 часа от изпращането.

# 222
Благодаря!

В договора ми пише, че струва 25 долара и се плаща при пристигане на летището...

# 223
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
струва 25, независимо дали в евро или в долари Wink
плаща се при пристигане на летището.

всъщност не знам как е организирано от ТА, пътувахме на "частно". Simple Smile

# 224
Скрит текст:
Благодаря!
В договора ми пише, че струва 25 долара и се плаща при пристигане на летището...
[/quote]

Така пише в договора. И ние знаехме, че струва 25 Е преди пристигане на летището. Там ни казаха, че визата е 27Е и си платихме по 27 Е на човек на гишето за виза.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 10:12 от dudi

Общи условия

Активация на акаунт