Египет /Тема 11/

• 52 175
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Да, струва 25 долара, но на местно ниво местните хора са решили, че когато обработват групи на агенти да струва 27. Това го знаех от някакъв блог.

# 226
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
щом в блога го пише... Simple Smile

# 227
Здравейте,в Египет сме приятно и не толкова плашещо горещо е 😁Та искам да попитам как стоят нещата с пристигането в България , правиш антигенен тест и ?

# 228
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,в Египет сме приятно и не толкова плашещо горещо е 😁Та искам да попитам как стоят нещата с пристигането в България , правиш антигенен тест и ?

На летище ще ви чакат бусчетата на Рамус. Ако решите ползвате ги. Карат ви до лабораторията в Дружба, тествате се. Като са готови резултатите - снимате и пращате на посочения имейл...и чакате обратен отговор, че ви свалят карантината.

# 229

На летище ще ви чакат бусчетата на Рамус. Ако решите ползвате ги. Карат ви до лабораторията в Дружба, тествате се. Като са готови резултатите - снимате и пращате на посочения имейл...и чакате обратен отговор, че ви свалят карантината.
Пиши ви за допълнителни въпроси 🙂

# 230
Скрит текст:

Да. Резултатите излизат много бързо. Но изпратих до РЗИ имеил с документ за негативен тест вчера, почти изтичат 24 часа, и още нямам съобщение за отмяна на карантината:-(

# 231
Скрит текст:
В момента виза в Египет заплаща ли се?
Благодаря!
В договора ми пише, че струва 25 долара и се плаща при пристигане на летището...

Така пише в договора. И ние знаехме, че струва 25 Е преди пристигане на летището. Там ни казаха, че визата е 27Е и си платихме по 27 Е на човек на гишето за виза.
[/quote]
Евро или долари?

# 232

Ако имам ваксинационен сертификат за поставени две дози ваксина преди повече от 14 дни, пак ли трябва да правя ПСР тест?

# 233
Дори не знам кой го списва, но е хубаво човек да си набавя информация. Въпрос на лична преценка е да се да прецени надеждността на написаното в интернет пространство.

щом в блога го пише... Simple Smile

# 234
  • Beyond the Frontiers
Ако имам ваксинационен сертификат за поставени две дози ваксина преди повече от 14 дни, пак ли трябва да правя ПСР тест?

Според правилата в момента - не.

Dudi, понякога обработват по-бавно. Звънете им на телефона.

Anbibian, 25 щатски долара е цената на визата. Плащат я всички: и възрастни и деца.

Партньорите на Абакс - Травко са направили "допълнителна организация, за да съдействат за по-бързо преминаване на процедурата", и за това събират по 27 долара. Ако не желаете, просто не минавате през тях, а през стандартните гишета и процедура.

# 235
Кои агенции предлагат Iberotel Costa Mares 5*?

# 236
  • Beyond the Frontiers
Кои агенции предлагат Iberotel Costa Mares 5*?

Всички, които са туристически  агенти на Абакс. Не го предлагат конкурентни големи туроператори.

# 237
Здравейте, записвам се  да следя темата. Имам резервация за Октомври, ще пътувам с Екватор, до Хургада и последният ден е в Кайро. Изчетох няколко теми, но не разбрах за картите за интернет, които се продават по летища и молове там, дали могат да се ползват за по-новите телефони? Дали са нано сим карти ?Или да нося по-стар мобилен телефон за ползване докато съм там? Другото което не ми е ясно, е дали във всеки един хотел има представители на местни агенции, с които ще мога да отида до Луксор например? Наистина, цените на Екватор не са ниски и бих искала да избегна излишен разход. Какво бихте ме посъветвали?

# 238
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, записвам се  да следя темата. Имам резервация за Октомври, ще пътувам с Екватор, до Хургада и последният ден е в Кайро. Изчетох няколко теми, но не разбрах за картите за интернет, които се продават по летища и молове там, дали могат да се ползват за по-новите телефони? Дали са нано сим карти ?Или да нося по-стар мобилен телефон за ползване докато съм там? Другото което не ми е ясно, е дали във всеки един хотел има представители на местни агенции, с които ще мога да отида до Луксор например? Наистина, цените на Екватор не са ниски и бих искала да избегна излишен разход. Какво бихте ме посъветвали?
Сим картите са с всякакви размери.
Агенции има във всеки хотел. С Канари турс може да си пишете и във фейсбук - Aladdin Darwish, на английски.

# 239
Galactic Voyager, много благодаря за бързия отговор ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт