Американски колеж - двадесет и трета тема

• 57 664
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
и аз не успявам. Блейка съм и реших, че нещо с паролата ми куца. Ще изчакам, може да ги пускат випуск по випуск и още да не ни е дошъл реда.

# 661
  • София
И аз това си помислих, че са тръгнали от най-малките нагоре.

# 662
  • софия
"запознава" се с преподавателите. По мат, спорт и химия е с преподаватели, които не са представени. Явно са нови. И адвайзърът е непознат. По география е с учителка, която ѝ е преподавала в основното. Не я харесва особено.
Вълнуващо 😂

# 663
  • Cobrs
И а не успявам и тъкмо щях да ви питам вие справяте ли се. Успех на дечицата, да им се паднат най-желните класове!

# 664
  • софия
йейййййййй, готово.

# 665
И аз нямах проблем с влизането. Успех на децата през новата учебна година!

# 666
  • Cobrs
A къде в engagе се виждаха преподавателите и програмата? Съвсем съм се разсеяла напоследък и не мога да си спомня.

# 667
Влезаш в Home. Горе в дясно където е името на отрочето😄 View details
Излиза списък и търсиш Timetable.

A къде в engagе се виждаха преподавателите и програмата? Съвсем съм се разсеяла напоследък и не мога да си спомня.

# 668
Децата също могат да видят. Дъщеря ми още сутринта беше проверила тази информация Simple Smile

# 669
  • София
Моята се събуди и е в траур. Нещо не си харесва учителите. Любимите са сменени, най-нехаресваните са останали. Много български преподаватели, които не давали стъди гайдове.
Аз я успокоявам, че тъкмо ще види при друга конфигурация химия-биология дали все още ще ѝ харесва.
Тя пък се успокоява, че била чула от много хора, че в 10 клас е най-гадно Joy

# 670
10/4, Тангра  Simple Smile  Хубава програма, ама с две "дупки " и мноооого история - 4 часа, ... срещу 3 български.
Тази година май им е последна с биология, химия, география и история, ама чак по 4 часа история (най-трудния предмет ...)
Може би 2 срок ще са по-малко. Дали ще учат Българска история като за последно?
И немския ... лелеее! Кремона Павлова беше миналата година на дъщеря ми и нещо хич не се разбираха ... ама и с целия клас не се разбираха нещо. Дано тази година си паснат.
Иначе важните за нас предмети,  математика и физика са супер Simple Smile Чакърова ще си води ЗИП-А. Не е пенсионерка.

# 671
  • софия
Имат и подробна програма за утре.

# 672
Вълнувам се! Днес пътувам с двама колежани за София /един в 8-ми и един в 12-ти клас/ и се чуствам като майка на първолаци. Пожелавам на всички  успешна, здрава и присъствена учебна година!

# 673
Zvanche,
Как така програма за утре? При се вижда само откриване на учебната година. Часовете започват от четвъртък.

Имат и подробна програма за утре.

# 674
  • софия
Не в Engage. Имат мейл какво, къде, кога и колко време ще правят утре. Само децата. Програма за 15.

Общи условия

Активация на акаунт