С какво ви дразнят свекървите? – 127

• 29 798
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Прочетох някъде ,че свекърите ще се намесят за бебе, мисля го как ще е ,в бебеправенато ли, с натиск ли,  и смешно и  някак нелепо.

# 166
  • Наблизо
Дрънка на ММ,знаейки че съм там и чувам.
“Тя бюти казала ето това и ето кой се сърди.” Или “Бюти не ми каза това и ми стана неприятно”. и други подобни.Говорим за пълни глупости защо съм казал това или защо не съм го казала.Имахме доста прилични отношения преди детето,но тя тогава изобщо не се занимаваше с мен.

# 167
  • France
Хм, това, което разправяш е съвсем различно от това, което си представях. Това си е чисто интриганство. Може би трябва да играеш ва банк. Като чуеш нещо такова, намесваш се веднага с "дочух какво казваш, съжалявам, че едикойси се е почувствал така, но не ме е разбрал правилно. Следващият път да ми го каже на мен, да се разберем." Казано с един делничен тон, тип "не ми пука за такива баналности, но мога да си загубя времето ако настоява." Даже още по-добре : като се е почувствал засегнат да ме е попитал веднага, да разсея съмненията му. Така слагаш грешката в чуждия двор. Не си мълчи. Аз си мълчах, защото така са ме възпитали, но те приемат мълчанието за знак на съгласие. По-добре е със спокоен тон и усмивки да ги пратиш на майната им. И по-малко да ги виждаш. Сега както си имаш извинение.

# 168
Ох момичета 😤, преди дни писах тук ама вътрешно не издържам.... Мъжа ми ще си ходи при свеки, защото сега се налага да си изкара шофьорската книжка по адресна регистрация в Бургас.. И познайте кой е доволен в цялата история... Сега си ходи през 10 дни... Отделно имаме и здравословни проблеми, та пак му вика ама няма ли да останеш още🤷‍♀️🙄..... Как аджеба да обясним на тая жена, че се налага да се лекуваме и да ходим на лекар, понякога дори по спешност. Правим опити за бебче междувременно, сега пием лекарства и мъжа ми ще ходи на прегледи... Направо не издържам... А трябва да съм спокойна..... ☹️🤷‍♀️Да я извади веднъж тая книжка, че не се търпи вече 😑

# 169
Доста по-лесно е да си смени адресната регистрация.

# 170
Опитахме, но понеже си купихме апартамент скоро и той по документи се води ателие защото нямаме гараж. А имало някаква нова заповед /от февруари т.г/, че не може да си направим адресна регистрация, защото първо ще трябва да си оправим документите и по нотариален акт да се води апартамент. Та и там главоболия и ще отнеме време. 🤷‍♀️
Доста по-лесно е да си смени адресната регистрация.

# 171
По-чувствителна си в момента, разбираемо.
Голяма работа казала да остане още. Нали не го е заключила да не може да си тръгне?
Казва й, тук съм само за ден да си подам документите и толкова.
И му кажи да ти спестява какво казала пък как го казала. Няма нужда да го знаеш, щом те изнервя.

# 172
Ох момичета 😤, преди дни писах тук ама вътрешно не издържам.... Мъжа ми ще си ходи при свеки, защото сега се налага да си изкара шофьорската книжка по адресна регистрация в Бургас.. И познайте кой е доволен в цялата история... Сега си ходи през 10 дни... Отделно имаме и здравословни проблеми, та пак му вика ама няма ли да останеш още🤷‍♀️🙄..... Как аджеба да обясним на тая жена, че се налага да се лекуваме и да ходим на лекар, понякога дори по спешност. Правим опити за бебче междувременно, сега пием лекарства и мъжа ми ще ходи на прегледи... Направо не издържам... А трябва да съм спокойна..... ☹️🤷‍♀️Да я извади веднъж тая книжка, че не се търпи вече 😑
Опитай се да се успокоиш с това, че и по-лошо можеше да е: да живеете заедно с нея!
Но наистина, твоето спокойствие в момента е най-важно, доколкото можеш, се абстрахирай от нейните простотии.
Знам, че е трудно, защото тази дисциплина - абстрахирането - и на мен малко трудно ми се отдава, но тренирам!

# 173
Моята пък от месец-два насам се самопоканва на гости всеки уикенд. Няма събота и неделя, в която да не е дошла. И казва така 'вие като не идвате, аз да дойда'.

# 174
Идете някъде за събота и неделя, да видим Wink

# 175
Като ходим някъде се обажда, и тя да дойдела с гаджето си. И като я отрежем се цупи. И нон-стоп айде другата седмица да ходим еди къде си.

# 176
  • София
Ей това не го разбирам - хайде, възрастните си търсят компания, ама младите защо се навиват?

# 177
И аз се чудя. Два пъти като кажеш: имаме други планове, все ще се сетят.

# 178
Като ходим някъде се обажда, и тя да дойдела с гаджето си. И като я отрежем се цупи. И нон-стоп айде другата седмица да ходим еди къде си.
Ужас някакъв!!!
Ми кажете й, че искате да сте сами.

# 179
ММ явно не е достатъчно твърд и не я отрязва, защото продължава с опитите

Общи условия

Активация на акаунт