С какво ви дразнят свекървите? – 127

• 29 793
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
  • при късмета
Ох, леле , да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли

# 151
  • Варна
Аз сигурно щях да я зашлевя с вестника и да я изгоня позорно от вкъщи.

# 152
  • Най-красивата страна
Живяхме в чужбина известно време и нямахме близки контакти.

Сега картинката е друга.От мен по-добра снаха няма в момента.
Взели сме и болногледачка
Един ден от седмицата отделяме за нея.Защото живее сама,но е инвалид.На моменти я съжалявам даже..
Тя разбира се и толкова не заслужава,но все пак е отговорност на съпруга ми и аз му помагам.

# 153
  • France
Честно казано, браво на вас, че не сте я отписали.

# 154
  • Най-красивата страна
Не може да я оставим да умре като куче- сама и прикована за леглото.Тя не може нито да се издържа сама,нито да се обслужва сама...
Но и не съм забравила миналото,не я обичам.Просто я съжалявам.

# 155
  • Наблизо
Фило,тези бившите свекърви французи ли са? Супер странно за французи да се месят ,но луди всякакви..
Моята се сърди и обижда за всичко.Имам чувството,че много се дразни,че не искам да им влизам в историите и не влизам в симбиозата на клюки и сръдни.Той моят мъж това ужасно го мрази и със сигурно и това ми е харесал,но с майка си не може да излезе на глава.Ето сега се сърдят заради сватбата.Ми хубави спестяват ми доста главоболия.

# 156
  • France
Да, да, най-чистокръвните, руси и синеоки франсета бяха. Като чета и твоите са същите. Дават си мнението и после се сърдят, че не го слушаш Joy В миналата история имаше голямо разминаване между това, което аз смятам за нормално и тяхното виждане за нещата. Например за мен свекърите са просто родителите на гаджето. Един вид са ми безразлични. Важното е да имаме куртоазни отношения, уважение и до там. Те явно искаха повече. Бившата ми свекърва ми е казвала, че ме обича като дъщеря. Аз пък само вдигнах учудено вежди и не ù отвърнах, че я обичам като мама. Всъщност не знам какъв беше проблемът, но не се получи между нас. За мен те твърде много присъстваха, за тях аз бягах по тъча. Може би с деца щях да ги оценя, но не стигнахме до там и слава Богу. Едно е вярно, те първи видяха, че не сме един за друг със сина им. Та пост фактум ги разбирам.

# 157
  • София
Понякога отстрани се вижда по-добре, без хормоните и пеперудите на влюбените гълъбчета.

# 158
Бута ми вестника в лицето и ми вика,,Чети,ей това ще ти се случи и на тебе,ако не родиш нормално,като другите жени..,,
Престъпление е да се говорят на бременна жена такива неща! Rage
Още повече на така трудно забременяла жена.
Тази ... хайде да не използвам епитети... е заслужавала да я биеш с вестника по главата, така както се възпитава куче.

# 159
Ооо, колкото ужасии чух като бременна за всякакви проблеми, не бях чувала през целият си живот. Някои хора са си просто прости.

# 160
  • France
Някои хора са си просто прости.
А понякога и просто зли...

# 161
  • Наблизо
Да, да, най-чистокръвните, руси и синеоки франсета бяха. Като чета и твоите са същите. Дават си мнението и после се сърдят, че не го слушаш Joy В миналата история имаше голямо разминаване между това, което аз смятам за нормално и тяхното виждане за нещата. Например за мен свекърите са просто родителите на гаджето. Един вид са ми безразлични. Важното е да имаме куртоазни отношения, уважение и до там. Те явно искаха повече. Бившата ми свекърва ми е казвала, че ме обича като дъщеря. Аз пък само вдигнах учудено вежди и не ù отвърнах, че я обичам като мама. Всъщност не знам какъв беше проблемът, но не се получи между нас. За мен те твърде много присъстваха, за тях аз бягах по тъча. Може би с деца щях да ги оценя, но не стигнахме до там и слава Богу. Едно е вярно, те първи видяха, че не сме един за друг със сина им. Та пост фактум ги разбирам.
Да точно.Имам роднини на ММ,с които съм близка,просто се получи,но със свека сме различни вселени.Преди детето почти не съм общувала с нея и защото нямаме нищо общо.А и тя не иска да сме ''близки'',а иска да вляза в техните сплетни.Не,мерси.

# 162
  • France
Просто стой на страна. Предполагам, че е от хората със спокоен, но скучен живот. Малко като обитателите на Уистерия лейн. И за това търси да си овкуси ежедневието с някоя клюка. Кимай с глава и не се хващай на това хоро.
Казваш, че откакто си с дете е промяната. По-често ли се виждате?

# 163
  • Наблизо
Аз това и правя.ММ се оправя с нея,но тя някак я човърка,че не участвам.
А си мислех,че не няма да пиша в тази тема хаха.Сигурно преди детето не ме е смятала за снаха.

# 164
  • France
Никога не казвай никога Joy и при мен е така. За сега само с една засечка, но пък достатъчна, че да преоткрия някои хора.
Как точно я човърка. Приказва ти и чака отговор?

Общи условия

Активация на акаунт