В миналата история имаше голямо разминаване между това, което аз смятам за нормално и тяхното виждане за нещата. Например за мен свекърите са просто родителите на гаджето. Един вид са ми безразлични. Важното е да имаме куртоазни отношения, уважение и до там. Те явно искаха повече. Бившата ми свекърва ми е казвала, че ме обича като дъщеря. Аз пък само вдигнах учудено вежди и не ù отвърнах, че я обичам като мама. Всъщност не знам какъв беше проблемът, но не се получи между нас. За мен те твърде много присъстваха, за тях аз бягах по тъча. Може би с деца щях да ги оценя, но не стигнахме до там и слава Богу. Едно е вярно, те първи видяха, че не сме един за друг със сина им. Та пост фактум ги разбирам.
В миналата история имаше голямо разминаване между това, което аз смятам за нормално и тяхното виждане за нещата. Например за мен свекърите са просто родителите на гаджето. Един вид са ми безразлични. Важното е да имаме куртоазни отношения, уважение и до там. Те явно искаха повече. Бившата ми свекърва ми е казвала, че ме обича като дъщеря. Аз пък само вдигнах учудено вежди и не ù отвърнах, че я обичам като мама. Всъщност не знам какъв беше проблемът, но не се получи между нас. За мен те твърде много присъстваха, за тях аз бягах по тъча. Може би с деца щях да ги оценя, но не стигнахме до там и слава Богу. Едно е вярно, те първи видяха, че не сме един за друг със сина им. Та пост фактум ги разбирам.Препоръчани теми