С какво ви дразнят свекървите? – 127

• 29 735
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
И ние също живеем в различни градове и това ме спасява. Срещаме се рядко и също ми се е случвало това с телефонните разговори. Затова като тя му звъни отивам в другата стая да не се дразня, няма смисъл да се натоварваш.

# 136
Благодаря Ви, бъдете здрава!♥️🌷
И ние също живеем в различни градове и това ме спасява. Срещаме се рядко и също ми се е случвало това с телефонните разговори. Затова като тя му звъни отивам в другата стая да не се дразня, няма смисъл да се натоварваш.

# 137
Благодаря Ви, бъдете здрава!♥️🌷
Пожелавам Ви съвсем скоро да се похвалите с най-голямото щастие! Heart

# 138
  • Най-красивата страна
Нямахме деца 10 години.
През тези години съм чула какво ли не от свеки.
Без да е потвърдено,че аз имам проблем.
Тя в прав текст ми заявяваше,че ,,вината,, е в мен.Всякаш съм виновна,че бебето не се получава.
На моменти се правеше на загрижена и ми носеше вестник,,Лечител,, с билкови рецепти за забременяване.
Съветваше синът си да си потърси друга жена,ако трябва.Скараха се.Той не и говореше няколко месеца...Абе роман мога да напиша.Даже избягахме в чужбина..
Останах с впечатление,че за тяхното поколение,ако едно семейство няма деца не е никакво семейство и жената е виновна .Да ,именно виновна-тази дума ме потрисаше.

Сега имаме дъщеря.Родих секцио и после свеки ми каза,,Едно дете не можеш да родиш,като хората,срамота...,,.

# 139
  • France
Не съм ви споделяла кое съвсем затвърди моето решение да скъсам с бившия. Попаднах на мейл от родителите му, които пишеха, че се питат какво става с нас и нашите планове (за семейство и деца) и са решили да направят нещо/вземат позиция по въпроса. Вече не помня как беше формулирано, но ми се стори грубо, директно и невъзпитано. 3-4 месеца по-късно се разделихме. Въпреки, че тогавашната ми половинка уж ги сложи на мястото им.

# 140
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не съм ви споделяла кое съвсем затвърди моето решение да скъсам с бившия. Попаднах на мейл от родителите му, които пишеха, че се питат какво става с нас и нашите планове (за семейство и деца) и са решили да направят нещо/вземат позиция по въпроса. Вече не помня как беше формулирано, но ми се стори грубо, директно и невъзпитано. 3-4 месеца по-късно се разделихме. Въпреки, че тогавашната ми половинка уж ги сложи на мястото им.
Eee, тези съвсем са "изплискали легена". Родителите на мъжа ми също не са идеални, но никога не са коментирали отношенията  ни, или поне до мен не е стигнало. На десетата година от връзката ни решихме да имаме дете, не сме имали репродуктивни проблеми. Познати са коментирали, но семейството не.

# 141
  • France
Понякога съжалявам, че тогава не знаех за бг мамма. Имаше неща, които не бяха ок и ако някой ми беше казал да бягам с 200, може би щеше да ми спести 6 години компромиси.

# 142
Понякога съжалявам, че тогава не знаех за бг мамма. Имаше неща, които не бяха ок и ако някой ми беше казал да бягам с 200, може би щеше да ми спести 6 години компромиси.
Недей, за някои неща докато не узреем сами, колкото и да ни дават съвети, не чуваме.

# 143
  • France
Така е. Аз усещах, че нещо не е по реда си, но ми трябваше време да осъзная какво.

# 144
Ужас... Що за жена е тази... 😤😠Ние живеем в отделни градове, но е достатъчно да се прибере моя са уикенда и се започва същото както е било при вас...
Да ви е жива и здрава дъщеричката! ♥️🌷
Нямахме деца 10 години.
През тези години съм чула какво ли не от свеки.
Без да е потвърдено,че аз имам проблем.
Тя в прав текст ми заявяваше,че ,,вината,, е в мен.Всякаш съм виновна,че бебето не се получава.
На моменти се правеше на загрижена и ми носеше вестник,,Лечител,, с билкови рецепти за забременяване.
Съветваше синът си да си потърси друга жена,ако трябва.Скараха се.Той не и говореше няколко месеца...Абе роман мога да напиша.Даже избягахме в чужбина..
Останах с впечатление,че за тяхното поколение,ако едно семейство няма деца не е никакво семейство и жената е виновна .Да ,именно виновна-тази дума ме потрисаше.

Сега имаме дъщеря.Родих секцио и после свеки ми каза,,Едно дете не можеш да родиш,като хората,срамота...,,.

# 145
  • при късмета
Вени, бях забравила защо твоята ми в челните позиции на класацията, ама си спомних.
Как може да има толкова прости хора, да натякват на жена за проблемно забременяване, не ми го побира главата. От жени го приемам още по-зле. Колкото и да е тъпа, някоя, колкото и да е проста, колкото и да робува на старите разбирания, че по презумпция не може проблема да е в мъжа, все трябва да ѝ просветне, че не може да е фактор в това отношение, та дори за снаха ѝ да се отнася.
Като стане въпрос по темата, винаги се сещам за една съседка, на майка ми в родния квартал. Разведе сина си, защото не можеха да имат деца и тя не приемаше, че проблема е в него. Тормози ги няколко години и успя да ги разведе. Медицински беше доказано, че проблема е у него и човека не го криеше, но жена му не издържа на тормоза. И двамата са от квартала и втория брак на жената пак беше там. Бившата свекърва, като я видя с бебе, я обвини, че искала да я убие. Получи инфаркт малко след това. Не остави жената на мира и след развода, при положение, че проблема беше у сина ѝ. А той самия се сдоби с дете, след някакви процедури ли, лечение ли, едва след смъртта на майка си, защото до тогава не се завърташе жена покрай него.
Та моя съвет към жени, тормозени по този начин е да не чакате до тогава. Решете проблема със свекървата навреме, че спокойствието е много важно за разрешаване на основния проблем

# 146
  • France
Е, как! Златното яйце не може да има дефекти. Като прибавим, че за някои жени биологията е още тъмна Индия и се получават едни сериали.
Вени, твоето свекървище ми е в топ три. Надявам се добре да си ù отговаряла.

# 147
  • Най-красивата страна
Изобщо не съм и мълчала.
Обяснявах и ,че не е нейна работа,да не се бърка в семейството ни..
Най-голямата изцепка на свеки беше,когато бях бременна и научи,че ще раждам секцио.Донесе ми един вестник ,където имаше статия за родилка починала по време на секцио.
Бута ми вестника в лицето и ми вика,,Чети,ей това ще ти се случи и на тебе,ако не родиш нормално,като другите жени..,,
Ми казах и да не се надява...

# 148
Изобщо не съм и мълчала.
Обяснявах и ,че не е нейна работа,да не се бърка в семейството ни..
Най-голямата изцепка на свеки беше,когато бях бременна и научи,че ще раждам секцио.Донесе ми един вестник ,където имаше статия за родилка починала по време на секцио.
Бута ми вестника в лицето и ми вика,,Чети,ей това ще ти се случи и на тебе,ако не родиш нормално,като другите жени..,,
Ми казах и да не се надява...

Защо не си спряла достъпа й до теб тогава? А продължаваш ли забраната за общуване?
На твое място аз забравям, че тази жена съществува.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 14:13 от Пансита

# 149
  • France
Нея пък какво я вълнува какво правиш с матката ти Flushed от какво я е било страх? Че синът ù ще остане вдовец, че няма да имаш повече деца, че няма да имаш порцията родилни мъки? А, де?

Общи условия

Активация на акаунт