С какво ви дразнят свекървите? – 127

• 29 733
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Аз бих приела по този начин жена, да си допълвам доход, само ако има обособена част всеки сам да живее и понякога заедно да побъбрим, пием кафе, може филм да погледаме и обсъдим.Нещо като роднина ,но не съвсем.С лично пространство.
Та ако има терена възможност ,защо не с поносим наем.
Иначе да се настани в детската и да пречи на децата става за три дни.
Много ясно ,че не заспиват по едно и също време ,че тя шуми, то в двустаен къде да стои човек насаме.
Хубаво си намерила работа и то приятна, да направи стаж до пенсия, точки, но нататък е необмислено.Добре взела заем, ама без сметка, хем не стига ,хем не ползван, хем май с по-високи лихви от ипотека.И те имат кредит и не е редно да плащат и  нейния.Епизодична помощ, за нещо важно да се включат ,то не му се вижда краят.

# 121
Ами да, тази жена нито е малолетна, нито глупава, нито болна. Би трябвало сама да се издържа. В някакъв период е имала нужда от помощ, но с постоянен трудов договор моментът на нужда е отминал.

# 122
Защо не използва парите от заема, за да добавя от тях към заплатата и да плаща наем и да се храни, естествено? Как така ще разчита на вас!  Не може да си купи собствено жилище с кредита, а има 1/2 жилище за след 4 години, като се пенсионира, дори и без да се намесва приятелят ѝ. Вярно е, че пари за наем са хвърлени на вятъра, но пък тя е решила да се мести. Тя хубаво се стиска и си прави прекалено добре сметките, ама е за сметка на вашето семейство.
 Друг вариант - в блока ни 5-6 години живееше безплатно жена, която се грижеше за домакинството на двама възрастни. През останалото време работеше като чистачка- и с договор и на частно, включително и блока чистеше. Интелигентна и работлива, но в тежка семейна ситуация.

# 123
В случая изобщо не са хвърлени на вятъра парите за наем. Това мислене играе лоша шега на толкова много хора.
За сметка на нервите нищо не е хвърлено на вятъра, защото от тях колко неща се отключват...

# 124
  • Най-красивата страна
Гледане на възрастен човек срещу онаследяване също е вариант.

# 125
Тази възрастна жена, колко да е възрастна?! Пенсионирането за жените, мисля, че е на 62 г., значи тя е на 58.
Това си е дейна възраст, почти млада. Да се стяга и да си търси начин.

# 126
Здравейте!
Искам да попитам,има ли някоя от вас която има проблеми със забременяването и отношението към нея от страна на свекърва и точно по тази болна тема... Защото аз вече се чувствам безсилна.....? Frowning1Frowning1Frowning1Frowning1Frowning1

# 127
  • Варна
Със сигурност не си единствената. Ти защо се чувстваш безсилна? Къде е синът на тая свекърва за да елиминира кофти отношението към теб от страна на майка му?

# 128
Круела, аз имам заболяване, с което се боря, за да забременея, но само близките ми знаят за това заболяване- ММ, майка и баща ми. Роднините на ММ като подхванат темата за деца, тактично казвам, че навлизат твърде много в личното ни пространство. Ако бяха хора, щях да им обясня, ама като знам какви са и какви ще им бъдат реакциите, предпочитам да си го спестя.

# 129
Здравейте! Мъжа ми е до мен плътно, но нейните думи много ме нараняват:cry:, когато под хване темата той вдига скандал държи я 2 дни и после пак се почва Disappointed
Със сигурност не си единствената. Ти защо се чувстваш безсилна? Къде е синът на тая свекърва за да елиминира кофти отношението към теб от страна на майка му?

# 130
Здравейте! Мъжа ми е до мен плътно, но нейните думи много ме нараняват:cry:, когато под хване темата той вдига скандал държи я 2 дни и после пак се почва Disappointed
Какво ти казва?

# 131
Когато решим ти ще научиш първа и кажи.Като не разбере, синът ти не го е направил още това бебе.
Какво подмята, въобще не е нейна работа дали въобще ще имате деца.

# 132
Не на мен в очите директно, но се обажда на мъжа ми и му подмята не е за тебе тази, сигурен ли си че искаш да си с нея, ама не я искаме.... ☹️Достатъчно е да се обади по телефона и да го каже на висок глас че да да го чуя ☹️. Отделно сега правим и опити и много ме натоварва.. Аз съм чувствителен човек по принцип и всичко си изживявам☹️
Какво ти казва?

# 133
Милата, какво да ти кажа, при мен щеше да е същата. Каквото и да кажа се обръща срещу мен, така беше, докато не се научих да отстоявам своето. Не виждам по-голям грях да мачкаш човек в такова положение, но всичко се връща.

# 134
Благодаря. Но тя е труден характер. Каквото и да правя няма да ме хареса, та добре че живеем в отделни градове но пак е натоварващо, избягвам да ходя у тях веднъж годишно заради мъжа ми. Да не говорим, че ми е правила магии😒
Не на мен в очите директно, но се обажда на мъжа ми и му подмята не е за тебе тази, сигурен ли си че искаш да си с нея, ама не я искаме.... ☹️Достатъчно е да се обади по телефона и да го каже на висок глас че да да го чуя ☹️. Отделно сега правим и опити и много ме натоварва.. Аз съм чувствителен човек по принцип и всичко си изживявам☹️
Какво ти казва?

Общи условия

Активация на акаунт