С какво ви дразнят свекървите? – 127

• 29 777
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В какво точно се изразява подкрепата от родителите ти?

# 421
Биха ме прибрали, ако се изнеса от тук, но много пъти са ми казвали, че с това семейство не мога да се боря. Че ще ми вземат малкия и никога повече няма да го видя.

# 422
  • София
Това са глупости.
Спасявай себе си и детето си.

# 423
  • при късмета
Оф, неспасяем случай си. Прави го защото ти му се връзваш, а той е сигурен, че може да ти втълпи каквото си поиска, даже, че небето е розово. И последно след всеки скандал ти дава последен шанс, т.е. пак има упреци към теб, с които той прави компромис или че ще гледа да оправи нещата, че да останете заедно и ще озапти майка  си? Защото и това са противоположни неща, не знам дали схващаш.
Като не ти е проблем да се върне в малкия град и сега се издържаш сама + детето с твоето майчинство и парите от вашите, а и физически сама го гледаш, + това, че те гонят в прав текст,  какво точно те задържа при него, та така си се запънала? Наистина е нелогично. А ти извади от 9 кладенеца вода, само и само да стоиш, където не си желана. Мазохистка ли си, глупава ли си, с ментални проблеми ли си, каква е причината да разсъждаваш по този начин и да си се запънала като магаре на мост да стоиш у мъжа ти?
А на вашите кажи, че има по-компетентни от тях да кажат дали ще ти вземе детето или не

# 424
Биха ме прибрали, ако се изнеса от тук, но много пъти са ми казвали, че с това семейство не мога да се боря. Че ще ми вземат малкия и никога повече няма да го видя.
Мисля, че тази мантра ти допада и не би направила нищо, за да се махнеш оттам. Ако всичко, което написа е вярно, разбира се.

# 425
Не, не ми допада, но като не намирам подкрепа в тях, че мога да успея да си взема детето и още повече се обезкуражавам. Та баща ми миналата година не знам след колко време се похвали, че е станал дядо, именно защото мислел, че още в началото ще ме изгонят

# 426
Май цялото семейство сте ... объркани. Каква значение има дали ще те държат или ще те гонят с това, че си родила дете и той е станал дядо. В средновековието ли живеят?

# 427
Ами като ме изгонят без детето, а той се е похвалил, че е дядо, ще бъде голям срам

# 428
Нито на родители си случила, нито на мъж... Вземай си детето, махай се от всички и започни отначало. Колкото и да е трудно.

# 429
Общо взето си попаднала в семейство също като
твоето. И едните и другите са едни и същи и деистват по един и същи начин. И ти за това траеш. И вашите са като свекърите. Разлика не виждам аз

# 430
Ами като ме изгонят без детето, а той се е похвалил, че е дядо, ще бъде голям срам

Дори и да си от някое помашко село,родителите са хората които евентуално биха те подкрепили.Все ще си стъпиш на краката след време!

# 431
Отиваш при вашите. Стоиш там поне месец и отклоняваш връщане. Ако бащата и свекървата дойдат, идват НА ГОСТИ. Виждат детето и си тръгват. Казваш, че ще се върнеш, но си на гости. Стоиш там. И така. Ако бащата се опита да вземе детето насила, 112. Идват . Никой няма да вземе дете от майка, дори да ви извикат да пишете обяснения. Обясняваш, че си при вашите заради системен тормоз. Завеждаш още на другия ден дело за домашно насилие. Издават ти заповед по чл. 18. Намираш адвокат и завеждаш и дело за родителски права и издръжка. Ще му дадат право по привременни мерки да вижда детето ПРИ ТЕБ.
Родителите ти са свидетели. Няма от какво да се плашиш и да те плашат. Охххх.
После ще стане по- трудно, разбери. Сега е моментът.

# 432

Дори и да си от някое помашко село,родителите са хората които евентуално биха те подкрепили.Все ще си стъпиш на краката след време!
Не срам за мен, срам за него

# 433
  • при късмета
Не, не ми допада, но като не намирам подкрепа в тях, че мога да успея да си взема детето и още повече се обезкуражавам. Та баща ми миналата година не знам след колко време се похвали, че е станал дядо, именно защото мислел, че още в началото ще ме изгонят
Виж сега, децата при раздяла на родители не ги присъждат баби и дядовци, а съда и от роднини подкрепа не се иска за тази работа.
Питах те за етноса, ще отговориш ли? Не питам от любопитство, а защото ако съм права, че сте турци (или помаци), изобщо няма смисъл да ти наливаме акъл. И да си вземеш детето и да се разделиш с баща му, то средата няма да си смени. Ще израсне със същите тесногръди анадолски нагласи, независимо дали го отглеждаш ти с вашите или баща му и свекърите. А ние тук дращим по темата за този дето духа, никаква полза няма да има, всичко е на вятъра
Общо взето си попаднала в семейство също като
твоето. И едните и другите са едни и същи и деистват по един и същи начин. И ти за това траеш. И вашите са като свекърите. Разлика не виждам аз
Точно затова предположих, че етноса и на двете роди е един и същи. Правото е на страна та на мъжа, независимо от законите и на децата се държи само, ако са момчета. момичетата търпят, каквото и да става, защото това им втълпяват от пеленачета.

# 434
Българка съм си, както и ММ. Християнка, но не и вярваща, ако и това ви вълнува.

Общи условия

Активация на акаунт