Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е нормалната телесна температура и как тя може да варира по време на бременност?
Какви са симптомите и рисковете от изчакване на изхвърляне на съсирек след аборт?
Какво представлява тромбофилията и може ли да повлияе на образуването на кръвни съсиреци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е нормалната телесна температура и как тя може да варира по време на бременност?
Нормалната телесна температура следва цикличен модел, като обикновено се повишава след овулация, особено сутрин. Повишената температура може да бъде ранен признак на бременност, както и при първата бременност на една от участничките. Въпреки това, в случай на съмнения, винаги е добре да се консултирате с лекар.
-
Какви са симптомите и рисковете от изчакване на изхвърляне на съсирек след аборт?
-
Какво представлява тромбофилията и може ли да повлияе на образуването на кръвни съсиреци?
-
Какви са симптомите и рисковете при образуване на тромб и лечението му?
-
Какви са симптомите и рисковете при леко повишена температура и какво може да я предизвика?
Няма да откажеме и памперси 
Толкова късметлийско звучи че чак ми се прииска да си направя тест
Но съм тоооолкова извън борда след ковид, че освен да си нарисувам втора черта
Оффф, така де, понеже Раули попита- ще чакаме не можем да стартираме през юни за да се възстанови организма

А така се надявах на тези сенчици.. Спирам с тестовете и си чакам леката.

Знам, че не трябва, но толкова се надявам да е истина и всичко да е наред. Днес се вижда чертичката с една идея повече и мога да потвърдя теорията с тестовете за ову- почти напълно + е. Тест кръвен мисля че не мога да си направя без да ми е назначен
Днес обмислям да опитам да се измъкна сама до аптеката да видя дали ще намеря по- ранен, с по- ниска чувствителност, пък ако трябва с гугъл транслейт ще си говорим
Вчера съм изруснала, че има нова тема и си викам, що така заглъхна всичко. Рейв, супер си, как намираш време!