Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е нормалната телесна температура и как тя може да варира по време на бременност?
Какви са симптомите и рисковете от изчакване на изхвърляне на съсирек след аборт?
Какво представлява тромбофилията и може ли да повлияе на образуването на кръвни съсиреци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е нормалната телесна температура и как тя може да варира по време на бременност?
Нормалната телесна температура следва цикличен модел, като обикновено се повишава след овулация, особено сутрин. Повишената температура може да бъде ранен признак на бременност, както и при първата бременност на една от участничките. Въпреки това, в случай на съмнения, винаги е добре да се консултирате с лекар.
-
Какви са симптомите и рисковете от изчакване на изхвърляне на съсирек след аборт?
-
Какво представлява тромбофилията и може ли да повлияе на образуването на кръвни съсиреци?
-
Какви са симптомите и рисковете при образуване на тромб и лечението му?
-
Какви са симптомите и рисковете при леко повишена температура и какво може да я предизвика?
На новите - добре дошли !

@nabell@ 

🦋VaL3nTinA🦋
felisha06
Mimirita
Хибискус
AA: M - 25.05; O - 10.06; T - 22.06
Brandywine18: М - 11.05;О - 27.05;
Fayona: M - 29.04; O - 18.05; T - 01.06
meri.d.3: M - 02.05; O - 24.05; T - 07.06
Mila101: M - 19.05; O - 02.06; T - 15.06
yoana27: M - 15.05; O - 26.05; T - 09.06
Трополинка: М - 12.05; О - 28.05; 
Hariom грабя от синичкото, 7ми ден от стимулацията ни е и силно се надявам да е нашия месец!И в тон с темата прикачвам снимчица,вчера ги намерих и дано донесат късмет на всички ни!
Минавам и аз под синичкото
и ни пожелавам тази тема да избухне с положителни тестове! Аз за първи път се престраших за вълшебното списъче, дано ми е на късмет.

Благодаря за орисването и пожелавам спокойни оставащи месеци, с по-малко тревоги!