Пролетта донесе четирилистна детелина и две чертички за мнозина. ~бебеправене 390~

• 36 290
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета Heart старите муцуни може би  ме помнят , радвам се , че по-голямата част са в други теми. За тези които не ме знаят малко инфо - пробваме повече от 4години. Имам двама големи  сина/на16 и 13години/ от първи брак.Аз съм 36 , ММ-39г. Преди повече от година тръгнахме по трънливият път из репродуктивните клиники с мъжки фактор сме , днес получихме съобщение за издадена заповед за финансиране от ЦАР , изобщо не ми е ясно какво следва от тук на сетне Simple Smile

# 556
Здравейте, борбени мацки Hug Нищо интересно при мен. Пия си витамините, но така ми е писнало вече от мислене, пресмятане и нагласяне, че даже опити не ми се правят. После чакането ме дразни. Чакам лятото, почивки, морета.
Много благодаря за прашеца Heart
Честито на всички, видели двете чертички, успех на всички останали.
Марго как си?

# 557
Луничке, дано котката да се оправи🤞Домашните животни са си част от семейството, така че напълно разбираемо е да се чувстваш така. (Гуш)
Winter,  стискам палци за едно голямо малко чудо 🙏
Brandy ♥️
Раули още ли няма новини?🤞🤞🤞
Кокосче 🍀🍀🍀
Грабя  си от синьото на Ели и  Hariom 💙
Тинти и аз видях, че и ние имаме издадена  заповед от Цар и сега ще чакаме смс от Еконт. После и аз не съм много сигурна какво следва. Ще звъня на лекарката да видим тя какво ще каже, ние още си чакаме резултат от имунологичните и генетични изследвания .

# 558
Привет от мен.Съжалявам за всички гадни, нечакани лелки.Чета ви и ви съискам палци на всички в очакване, процедури и всякакви премеждия през, които минавате.
 Момичета аз бях на преглед и почти не повярвах като ми каза, че съм се изчистила.Мнооого се изкефих, че честно се бях настроила за това да не съм.
Минах и през имунолог и сега си чакам резултати от всичко, което ми пусна(бая ми се стори).
Иначе АГ ми каза 3 цикъла да чакам като не броим кюретажа и тогава опити.Изпатилите си и по запознати момичета какво мислите колко е ок да мине като време?

# 559
Хоп, ето ме и мен с 5 броя снежинки!!! Heart
Обади ми се ембриолога и вече се успокоих Hug благодаря на всички за стиснатите палчета!

# 560
Съжалявам за момичетата с М, късмет следващия месец.. Стискам палци. На тези с процедури също! 🍀🙏
И много се радвам за успелите.
Прегръщам ви всички! 🤗

Скрит текст:
Аз пиша веднъж на седмица вече, ама нямам и време, а няма и какво да напиша съществено 😁. Този месец, почти забравям да си пия и витамините и аспирина.. Абе въобще толкова отнесена работа. Чета си книжките (страшно много ми промениха нагласата.) Всеки ден правя по 5 км ходене. Днес се събудих с идеята да спра цигарите. И реших от 01.07 да ги оставя.. Свга започвам с психическата подготовка. Дано издържа 😁Стискайте ми палци, че вече доста дълго пуша, и съм заклет пушач🤦‍♀️
Иначе ние стандартно си се обичаме всеки ден,през ден. Нищо не съм следила вече 2ри месец.. Така, че нямам и очаквания.
[spoiler/]

# 561
Раули браво стисках ти много палчета! 🤗
Winter-че честито мила много се радвам! ❤️
На всички желая скорошен успех и да се напълни темата с много + тестчета!
На момичетата със заповед, желая да видите в най-скоро време 2те чертички! 🙏
Аз също се надявам да започнем на есен 🥰! Не се включвам често, но си ви чета.

Момичета имам инозитол, който не използвам, нещо ми омръзна да го пия 😂, ако някоя го желае, нека ми пише с радост ще го подаря! ПОДАРЕНО 🥰

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 21:26 от Believe*

# 562
  • София
Ехее Раули супер реколта! Ще го бъде!

# 563
Привет от мен.Съжалявам за всички гадни, нечакани лелки.Чета ви и ви съискам палци на всички в очакване, процедури и всякакви премеждия през, които минавате.
 Момичета аз бях на преглед и почти не повярвах като ми каза, че съм се изчистила.Мнооого се изкефих, че честно се бях настроила за това да не съм.
Минах и през имунолог и сега си чакам резултати от всичко, което ми пусна(бая ми се стори).
Иначе АГ ми каза 3 цикъла да чакам като не броим кюретажа и тогава опити.Изпатилите си и по запознати момичета какво мислите колко е ок да мине като време?
Аз изчаках 3 цикъла след кюртажа и отидох на контролен преглед. Това се случва в края на април. Док. даде зелена светлина (след като решим проблема с гъбичките). За мен си бях решила да почнем юни, за да е минала точно половин година след кюртажа... Общо взето когато си готова.

# 564
Здравейте, излязоха резултатите от другите два фактора. Като обобщение:
PAG 4G/5G- хетерозигот
АСЕ- хетерозигот
MTHFR C677T- хетерозигот
Надявам се като забременея(надявам се да е скоро) да се размина само с Натаспин или аспирин.

Успех на всички 🍀
Раули, много се радвам ❤️
Аз се надявам останалата ми тръба да пропуска и най-накрая да ми направят правилна стимулация и инсеминацията, която ще направим да е успешна ❤️🍀🤞

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 17:46 от Kactus

# 565
  • София
Кактусче, най-много да се боцкаш, няма страшно

Тортелина, 3 месеца/цикъла  е минимума след кюретажа за нови опити,трябва лигавицата да се възтанови добре.

# 566

Благодаря сърдечно Heart не си писала скоро Heart

# 567
При мен няма нищо ново за сега🥰. Не пиша редовно, но си ви чета! 😘
Скрит текст:

Благодаря сърдечно Heart не си писала скоро Heart

# 568
Раули страхотна бройка,успех Heart    
Тортелина и на мен след кюретажа ми казаха 3 месеца,но то се получи така че на 4тия месец започнах противозачатъчни преди ин витрото.
Момичета въпроси:Колко месеца трябва да изчакаме за следваща процедура?И сега отново ли подаваме документи за ЦАР?И всички изследвания наново?Може и на лично да не разводняваме темата.
Успех на момичетата със заповеди,стиснати палчета и за всички останали  Flowers Four Leaf Clover

# 569
Да се отчета и аз. Вече бях сигурна като отидох, но и  АГ ми каза -биохимична или липса на имплантация. Извикала ме е вече за преглед след седмица.
Общо взето ми го представи почти като нещо хубаво. Каза, че шансовете ни за успех са си много големи, организма ми реагирал много добре (с оглед протичането на чистенето ) и така..

Общи условия

Активация на акаунт