Пролетта донесе четирилистна детелина и две чертички за мнозина. ~бебеправене 390~

• 36 291
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Замък сред облаците
Кокосче, прегръщам те! Наистина сякаш това е по-щадящият вариант, когато нещо не върви по план със забременяването. Не падай духом, обикновено организмът реагира добре и има немалко примери на жени успешно забременели на следващия месец. Бих ти препоръчала следене на овулацията, за да дебнете яйцето и да си гарантирате по-висок шанс. Heart

# 571
  • София
Кокосче, за съжаление така и предполагах. Минала съм и през кюретаж и през биохимична, по щадящо е за организма. След нея имам успешна бременност. Ще стане пак и ще е до финал!

# 572
Кокосче, само напред сега Simple Smile Много ми допадна, че не си си правила илюзии.

Бренди, Тинти и Белийвче и трите не пишете често, ноооо все пак пишете, скоро да се похвалите чакам Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 573
Кокосче , стискам ти палци , следващата О да е точно когато си си у вас и да хванете яйцето.
Ръся всички ви с 16-седмичен син прашец и чакам скоро положителне тестове .

# 574
Момичета от най-прекрасната тема, не мога да повярвам, че още плахо, но все пак влизам да ви поръся и аз със син прашец след като днес ми излязоха резултатите от БХС и се престрашавам! Вярвайте във вашите чудеса, всички са някъде там и си чакат времето! Желая ви търпение и много любов ❣ Успех на всички действащи в момента, на тези, които по някаква причина изчакват - и най-мрачните времена ще преминат и ще дойдат хубави дни за всяка - вярвам! 🍀🍀🍀
Поръс, поръс синичкооо 💙💙💙

# 575
Раули чудна бройка! Стискам палци още в тази тема да се похвалиш! 🍀🍀❤️🍀

На всички момичета в процедури и чакащи, стискам палчета силно! 😊❤️

Кокосче съжалявам, аз също претърпях биохимична, много е неприятно, но според мен поне можеш да се успокоиш, че няма проблем щом е имало оплождане, а и лекарката така ти е казала.

Алисън честито синичко, грабвам си прашец! 💙

При мен М свърши, но нали реших да го карам лежерно този месец и хич не го мисля , нито съм взела ленти за О. Ще се обичаме, когато искаме и това е.
Много ми е натоварен този месец за работа, няма да имам почивка нито една събота или неделя за цял месец, а през останалите дни съм от сутрин до късно вечер ангажирана.

# 576
  • София
Ай Алисън много ти се радвам на синичкото! Добре дошла в отбора на свекървите!

При мен О мина много бързо и изненадващо, даже с един тест я хванах. Много ме притесняват обаче срастванията... Беше мега болезнена овулация, ако се наложи ин витро не знам дали бих издържала стимулация. Понеделник съм при док да коментираме ЦС и ще коментирам и болките. Просто при едно яйце аз се свивам и превивам от болки... Единствено го виждам на естествен цикъл...

# 577
Честито синьо на Ирен и Алисън 💙💙💙
Лека бременност момичета, не ни забравяйте 😊
Раули пожеланието ми се сбъдна! Чакам скоро =
Кокосче,  дано това е подготовката на скорошна успешна бременност 🤞
Успех на всички 🍀🍀🍀

# 578
Кокосче, прегръщам те!

Ние този месец се постарахме, вчера по календар ми даваше овулация (15 ден от МЦ) и дори ми зацапа еднократно, което не ми беше случвало от години. Преди К имах ранна овулация и и 2те ми забременявания са от секс на 10/11 ден от МЦ. След К обаче не знам какво се случва. Вчера бях убедена, че съм в овулация със всички признаци за това, а днес се събудих с издайническата за наближаващ МЦ пъпка на брадичката. Освен това съм зла и постоянно гладна. Залагах на този месец, но май май няма да го бъде и сега. 🙄 Почвам да си мисля дали не са ми се запушили тръбите 👀😱  не знам защо тая мислА ми се върти.

# 579
Здравейте, момичета! Не съм се включвала от доста време, но нямаше нищо ново при мен, а и исках малко да си дам почиека от мислите за бебеправене.
Честити изстрадани и дълго чакани рожби на Тикълс, Чери и Хъни! Бъдете много здрави и нека всички трудности останат в миналото!
Лека и успешна бременност на всички новозабременели!
Успех и много стиснати палци на всички, независимо дали в процедури или гонещи естествено яйцето! Прегръдка за всички с неуспехи, не се отчайвате и пазете надеждата!
За мен - днес успях благополучно да напълня 11те контейнерчета с кръв за имунолога, пратих ги по пощата и сега до 4-6 седмици ще чакам отговор, диагнози и план за действие. Получих писменото одобрение от здравната каса за 75% за два опита, важащо за една година, и днес следобед бях на разговор в новата клиника. Нямам ИР, изследвали са ми и половите хормони, въпреки, че още нямах М след аборта, и за всеобща изненада са добре, далеч от менопауза,  стойности не ми каза, само пролактинът ми е леко завишен, но това най-вероятно е от стреса по вземането на кръв - и най-железните нерви заминават, като те дупчат няколко пъти трима човека. АМХ е паднал от 1,20 през 2018 на 0,59 сега, но каза, че е нормално вече за възрастта ми и да не се отчайвам. Предложи ми план за стимулация, с който не се съгласих, защото е с омразния ми меногон, с който беше фиаското с втория ми опит, и като дойде време да започвам ще обсъждаме и други варианти. Дадоха ми догоеора и всички документи, като цени на допълните непокривани от касата екстри са на нивото на старата клиника, но предлагат доста повече неща, които можем да включим по наш избор.
Въпреки мнението на генетиците за тромбофилията ми най-вероятно ще съм на терапия, изписана от тях, за всеки случай, и ще се съобразят с имунолога за вливки, кортизон и т.н.
Възрастта не беше подмината като тема, но не ми беше и постоянно натиквана в очите, с което лекарката си спечели няколко червени точки. Дори и ММ беше възхитен от отношението и разговора и взе да омеква за нов опит.
Днес леко ми за апа и ме сви корема, та се надявам най-сетне да идва М, че ми се изчака чакането и взех да се тревожа. А беше на 13 май, мина поврче от месец, а последната ми М беше на 11 март.
Сега ще чакам имунологията, междувременно ще се приберем в БГ за две седмици след две години пауза, и като се върнем август ще отида за преглед и план и може би септември ще почнем нов опит. Не знам дали ще опитваме естествено междувременно, може би не целенасочени опити, че нямам вече нерви за нови загуби. Решила съм този път да не насилвам съдбата и да бързам, а да си дам време за възстановяване, каквото е писано-ще стане.

# 580
Е, Марго, повече от прекрасни новини Heart
Звучиш ми много оптимистично. Не съм спряла да ти стискам палци . Току виж почивката тук ви подейства наистина чудотворно и да се случат нещата, но този път до пухкав финал Hands Pray

# 581
Ей, Марго,  как те мислех, олекна ми сега!
Пожелавам да се включваш само с хубави новини!  Всичко ще се нареди по най-добрия начин , имай вяра!❤

# 582
Честито синьо на Алисън и Ирен Blue Heart Blue Heart И благодаря за поръсването, грабя си с пълни шепи Heart Eyes Hands Pray
Мила, как си? Какво става при теб?
Марго, радвам се че писа Hug Хайде съвсем скоро да влезнеш с положителен тест, чакам.... Остави се на съдбата, както си писала, вярвам че този път ще е благосклонна и всичко ще е наред Flowers Four Leaf Clover

# 583
  • London
Марго, чудесни новини !
Много е важно да се чувстваш спокойна при специалисти, значи им имаш доверие.
Всички тук ти стискаме палци за най-добрия развой на нещата и най-красивия финал ❤🙏🏻

# 584
Уинтър,  благодаря,  че питаш. Не знам как съм.
Мм пусна спермограма, чакаме резултат днес.
Този месец  ще следя овулация,  за да не я уцеля,  заради цветната снимка, часа ми е малко след предполагама овулация.
Не сме планирали още лятната почивка, детето само пита и така , 😂

Общи условия

Активация на акаунт