Пролетта донесе четирилистна детелина и две чертички за мнозина. ~бебеправене 390~

• 36 288
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета. Продължавам да си ви следя и ви бях обещала, че ще пиша пак, когато лилавото ми придобие по-ясен цвят и затова сега минавам да поръся обилно с двоен 20-седмичен син прашец Blue Heart Blue Heart
Има още време до края на темата, чакам много плюсчета следващите страници Flowers Four Leaf Clover

# 586
Момичета, аз ви напускам за известно време, но ще ви следя изкъсо❤️
ММ ме дразни изключително много напоследък и реших да спрем с бебеправенето поне до края на лятото. Към момента даже не ме интересува особено какви резултати ще излязат на СГ, а не искам и да знам.
Лятото ще си се надивея на спокойствие и няма да мисля за нищо.
На всички вас, мили и прекрасни момичета желая скорошни успехи! Имате моите мноооого стиснати палци❤️

# 587
  • София

Този месец  ще следя овулация,  за да не я уцеля,  заради цветната снимка, часа ми е малко след предполагама овулация.

а защо Цветната снимка след овулация? Изрично ме предупредиха че се прави 6-11 ден.

Little madness да си починете, но да знаете тази седмица е критична,, меркурий е ретрограден и пика е 22.06, след това ще олекне и няма да искаме да се избиваме вече хахах

# 588
Доктора ми назначи изследвания и спермограма на ММ, даде ми час за преглед и като го попитах за цветна снимка, каза може да я направим да не се разкарваш пак. Като звънна за потвърждение на часа ще попитам допълнително.

# 589
Не е проблем и след О да се направи ЦС, стига да е сигурно, че няма бременност. В Турция честичко правят тогава.

# 590
Излезе спермограмата, лоша е , но не мога да преценя колко. Ще съм ви благодарна да ми дадете насоки, извинявам се , че не е по темата.

# 591
  • Замък сред облаците
Мила, така нищо не се чете, а аз гледам от лаптоп. Снимай отблизо и вертикално отгоре.

# 592
Съжалявам,  така ги е снимал ММ, казах му да не се четат данните, довичера ще ги снимам по-добре.

# 593
Дясна мишка върху снимката --> избираме отваряне на изображението в раздел
или
Дясна мишка върху снимката --> запазване на изображението

Чете се добре:
Занижен процент подвижни и малко ниска морфология (3%)

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 15:16 от Одри ♡

# 594
Мила и ние сме същата работа ,на същото място правена спермограмата и диагнозата ни е такава .Морфологията ни е 2 процента,вашата не я виждам на снимката ,че е поразмазана. Ами казаха ми ,че нямам шанс да забременея нормално и след като обясних ,че аз всъщност съм била бременна до преди 20 дни(в 10та седмица спря сърдечната дейност) ми се пулеха насреща.     
Бяхме при Кацаров,изписа това ,което дава на всички и ни каза че трябва време.Е аз казах, че време нямам и пуснахме документите за ин витро.

# 595
Благодарности за отговорите.❤
Вероятно и ние ще пробваме първо с добавки,  но пробрема с времето стои и при нас. Съжалявам,  че не направихме спермограма още миналата година. Мислехме, че проблема е при мен.

# 596
dimi2402, честито синьо! 😘😘😘 Овъргалвам се в двойното синьо, както и друг път съм казвала много искам близнаци 💞😘😘😘

# 597
  • София
Ай Мила, изкочи ви заека на вас... Подавайте документи и стискам палци! Няма какво да съжалявате, сега сте узрели за това.

# 598
Мила, моят приятел е със същата диагноза, от миналия месец е спермограмата. Започна да пие добавки, мислим този месец да направим втора спермограма и ако пак е лоша - подготвям документите за фонда също. Моят човек изкара Ковид 1 месец преди спермограмата, надявам се само от това да са били лоши показателите, но едва ли. Ние пробваме (не много активно) от декември, а той се разболя април. Възможно е още преди това да е имало проблем.

Продължихме си с опитите, даже утре трябв да ми дойде. Надявам се да не ми дойде, ама с тези лоши резултати знам, че шансът да е станало нещо, е доста малък.

Радвам се, че има с кого да споделя за проблема и може да ми пишеш на лично, ако искаш.

Дени, стискам палци и на вас! Пожелавам ти скоро да видиш пак 2 чертички и всичко да мине благополучно.
Реши ли къде искаш да правиш инвитро?

Дими, благодарим за поръсването! Много здраве на теб, бебчето и всички, които обичаш:)

# 599
AlisonParker, отдавна не сме си писали с теб Simple Smile Много приятно ме изненада! Честито! Innocent
Взимам си от синичкото, че много искам Blue Heart

Аз днес бях на преглед за следене на овулация. За пръв път от половин година се видя доминантен фоликул на левия яйчник. Досега имах все на десния и си казах ето това трябва да ми е на късмет, че е и от страната на хубавата тръба и някак се развълнувах. Живи и здрави понедленик или вторник ще мина инсеминация. Стискайте ми палци! Flowers HibiscusHeart

Общи условия

Активация на акаунт