Пролетта донесе четирилистна детелина и две чертички за мнозина. ~бебеправене 390~

• 36 285
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
So close ние вече направихме един опит.  В Медицински център Димитров сме.Ако не стане и този път ще сменяме клиниката.

# 601
Мацето, заек и то огромен...
Дими, честито синьо 💙
Дени и Йоанна и всички останали чакам много +++

# 602
Здравейте, момичета.
Не спирам да ви следя, стискам палци на всяка една и с надежда чакам някоя да се разпише с две чертички.
Не пиша, защото аз този месец съм го отписала, страшно много стрес, но случайно хванах закъснялата овулация на прегледа при АГ, та сме се отчели, но не се надявам на нищо.
Настроила съм се, че това лято ще се кефя на коктейли и гледам да не го мисля много. Laughing

# 603
Влизам да поръся с 3-килограмово розово, има за всички Grinning HeartpulseHeartpulseHeartpulseHeartpulseHeartpulseHeartpulseHeartpulseHeartpulse

На момичетата в процедури много стиснати палци, а на открилите проблем нали знаете - това си е половината път! Наслаждавайте се на лятото и при отрицателен тест на коктейлите Tropical Drink и вярвайте, че вашият час ще дойде скоро!

Марго, харесва ми планът за почивка и после действие. Flowers Four Leaf Clover

# 604
Благодаря и за розовото, вземам си с пълни шепи.
И аз отписвам месеца, че днес М дойде. И се присъединявам към почиващите. Имаме нужда от лято, смях и малко мързел. Чак август, септември ще ходим до БГ и ще взема да пусна каквото може.

# 605
Грабя с пълни шепи от розовкото 💖💗💕
Стискайте ми палци за понеделник, тръбата да пропуска 😊

# 606
Кактусче много стиснати палчета!

Грабя и аз от така мечтаното розово, не, че ще откажа и синьото.

Дами, да ми пращате много положителна енергия идните 10тина дни! Както д-р Сигридов предположи артериите започнаха да се затварят след появата на сърдечна дейност Confused вдигнаха ми аспирина и медрола на двойни дози, дано се преборим с моята имунна система. Следващите 10тина дни били критични.. явно това се е случвало и предишните ми бременнисти, но никой не следеше артериите толкова от рано.

# 607
Felisha, слагаш ли НМХ (Фраксипарин/Клексан)?
Силно стискам палци!

# 608
Rocket слагам на 0,4 съм, те показателите на хемостазата са ми добре.

# 609
Rocket слагам на 0,4 съм, те показателите на хемостазата са ми добре.

При мен в 9гс едната артерия беше много зле. Другата биваше.
Моя АГ каза, че за начална бременност е нормално да има отклонения, но очаква показателите да влезнат в норма до 21гс. Така и стана.
Бях на НМХ 0,4 + АП редуване през ден.

# 610
Взимам си розово, че ми е голяма мечта, но и синьо не връщам, когато и да е!
Фелиша, стискам палци, всичко ще е наред, направила си необходимото, така че този път трябва да ти е на късмет. Blue Heart

# 611
Фелиша, дано всичко е наред!
И аз цъфнах, след като в понеделник спрях лекарствата при кръвен 0.1. Ако реша, ще трябва наново да подам документи за донорска програма и чакането в момента е дълго. Нещо от сорта на година. Вероятно другата седмица ще подам и документи за осиновяване, макар че ме съмнява да ме одобрят някога. И така. Тихичко ще ви чета и ще ви стискам палци, една да не остане тук!

# 612
  • София
Фелиша стискам всичко налично!

Мандария съжалявам за резултата. Надявам се да имаш успех и с двете други начинания!

# 613
ЕЕЕЕЕ Sad Sad Манди не знам какво да кажа просто, гуш.
Няма съмнения, че ще те одобрят, да не са луди.

Рокет, вие за второ ли Flowers Hibiscus? Сигурно не знаеш, но ти ми беше звездата като почнах да чета темата, но спря да пишеш докато се престраша аз пък да започна.

Стела, пиле, как така нямало изход. Имате поне два варианта, а може и повече да са. Науката се развива - не знаеш какво ще е възможно в бъдеще, примерно след 25 години, когато детето ви (най-голямото) ще се репродуцира. А може да е момиче!!!

# 614
Одри, хаха, не съм знаела! Grinning
Не, засега не сме решили за второ, но следя темата. Ако мога на някой да помогна с моя опит. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт