Пролетта донесе четирилистна детелина и две чертички за мнозина. ~бебеправене 390~

• 36 272
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Дейзи, не се притеснявай, три месеца пих Дуфастон, единствено апетита ми се беше увеличил. Като го спрях пак се нормализира. Дали помага за премахване на полипи не знам, зависи от лекаря ти - колко е кадърен и разбира. Но съм чувала, че дори да се махнат пак се появяват, така че може би е по-добре да се потърси причина за появата им и да се отстрани първо тя.
Успех ти желая!

# 661
Включвам се и аз с ъпдейт от днес. Пуснах ЩЖ и за мое огромно облекчение ТСХто си ми е 2.1, даже мъничко е поднало от миналия месец и съм много доволна - пу-пу да не ми е уроки хехехе
Утре сутрин отивам да пускам микробиология и вирусология, че ми е изтекла и живот и здраве като ми дойде другата седмица, започвам подготовка за ЗЕТ, ако всичко е наред де, защото след пункцията не съм била на повече прегледи. Чудя се дали да не си пусна и едни НК клетки, че последните са ми от преди година и тогава бях на ръба, но въпреки това правих вливки. Сега може би ще си пусна да видя какво е положението преди трансфера.

Хай, стискам палци някой да се похвали, че много тихо стана в темата. Къде са тлъстите 2 чертииии??? Не ги крийте, давайте ги тука да изплакнем по едно оЧо Stuck Out Tongue

# 662
Отчитам се с цикъл. Скофтих се, ама каквото - такова.

Котакът ни е болен и днес го водих на вет. Вчера ставаме и установяваме, че е ял череши и листа от цвекло и ги е повърнал. Очаквах да се оправи сам, но явно няма да стане така. Заведох го на вет, силно интоксикиран е. Сложиха му 3 инжекции, дадоха ни паучове с оздравитвлна храна. Зарадвах се, че е хапна малко следобяд. Но още е като дроб.
И на работа имам главоболия, и с отбора на детето.
Абе тъпа работа. Дано утре да е по-добре.

# 663
Здравейте, правим опити от 3м вече. Овулация проследена е на ехограф, всичко точно даже лекаря каза, че е страхотна. Имах фоликули, имаше и спукани.
Цикъла ми е точен на 28 дни.
Овулация на 14 ден.
Правим опити точно на 14 ден и след това също, лекарката каза че сперматозоидите живеят 2 дни във влагалището и когато настъпи овулация след 14 ден е достатъчно.
Но вече 3 месеца няма нищо. ☹️ Пия фолиева киселина.
П. С с ендометриоза съм. Бях на Золадекс 6м, като 9м нямах цикъл.

# 664
Аз влизам с много тъп въпрос.... Хаха
От 2 дни аз и ММ пием витамини Прегнакеър и урината ми стана ярко жълта. Ама много😁
Възможно ли е да в от тях, заради наличието на Б витамини?

# 665
Мдааа.. И моята е такава от Б комплекс.. Чак към оранжево бие 😁

На мен М ми дойде, даже вече е на свършване. И лятото няма нищо да правя, на есен започвам пак с тестове за О, и изследвания ако се налага, и така... Омръзна ми. Вече два месеца не се занимавам, и психически съм много добре.. Ще си дам още почивка.
Стискам палци, и не съм ги пуснала да знаете! 🍀🤞

# 666
Да оцветява се от витамините Simple Smile

Добре дошла на Круела, 3 месеца не са много, рано е за инвитро (понеже те видях да питаш в една тема за инвитрото) - пожелавам скорошен успех.
Съвсем бърз успех и на всички останали

# 667
И моята урина забелязах, че има промяна в цвета. Пия Б12.

# 668
Аз също преди пиех прегнакеър, а сега Абофолик мета. Не съм забелязала промяна в цвета на урината. Леко се притесних Grinning

# 669
  • Замък сред облаците
От Б12 е. Ужасно досадно 😄
Аз съм много кисела, мъчи ме ПМС и жегата. Вчера правих тест 10 дни след О и ест беше отрицателен. Поне тия дни съм заета вечерите та не съм се изстреляла за още тестове 🤣

# 670
От Б комплекса направо свети в тъмното. Направих един тест за спорта - оказа се дефектен, дори контролна черта не излезе, не успях да се ядосам, но ПМС симптомите са тук. Поне без угризения си пия малкия джин с тоник вечер. Laughing
Иначе е някакъв много тегав период за всички, дано се появи слънце (не само навън), но и на бебеправещия фронт. Simple Smile

# 671
Мдаа и аз съм с оранжева урина Smile
АА с теб вървим паралелно с О, мен ми е днес 12ти ден, но спрях с тестовете след категоричния минус на ден 10, а и нямам симптоми, така чееее дано поне ми дойде навреме, че да свършва. Този път задължително ще пусна хормони на 3ти ден.
Чудя се дали да започна някаква добавка за регулиране на цикъла Rolling Eyes Чета из темите за някаква магическа Агнес/Витекс. Някой от вас пие ли?

# 672
Как сте момичета?
  Стела, Манди & Кактусче и на всички други леко отчаяни момичета желая много късмет, търпение и вяра, по - един или друг начин ще ни се получат нещата. Вярвам го!
Рали 🤞🤞🤞 за съвсем скорошен успех!
Луничке много съжалявам за лошите новини и притесненията около котето 😢
Ели, страхотни сте тримата ♥️
Одри, Али, Хариом и на  всички други орисници, благодаря че се сещате за нас и ни поръсвате. Имаме нужда от вас 💗
Марго ♥️
Добре дошли на всички нови, не се задържайте дълго!
Аз получих част от изследванията и излезна, че съм херетозиготен носител на MTHFR 1298 A>C и Pai-1  4G/5G.Освен, че не усвоявам витамини от група B какво друго значи? Все още не съм се консултирала с лекар. Чакам си кариотипа и заповедта..
Прекрасен слънчев и плодотворен ден на всички!

# 673
  • София
Малее и мен до вчера ме сърбяха ръцете за тест, ама днес избиха яко пъпки, започнаха пмс болки в корема, та да видим кога ще цъфне.

# 674
Момичета, аз питах и в друга тема, но още нямам отговор, затова ще питам и вас тук. На съпруга ми изследвах е кръвната захар и инсулин. КЗ е 5,а инсулин 19.3,което мисля че е над нормата. Доколко оказва влияние при мъжете. Последната спермограма от миналата седмица ни излезе 11%нормални от клиниката на Владимиров. Аз ще запазя час и за ендокринолог, но дотогава нз как ще издържа вече. ☹️

Общи условия

Активация на акаунт