Пролетта донесе четирилистна детелина и две чертички за мнозина. ~бебеправене 390~

• 36 271
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Малее и мен до вчера ме сърбяха ръцете за тест, ама днес избиха яко пъпки, започнаха пмс болки в корема, та да видим кога ще цъфне.

Маце, ние с теб вървим заедно почти с лелката. Все си мисля, че ти може да ни изненадаш този месец. Ние уж подпряхме периферните дни на О покрай тийм билдинга ми, ама си чакам Ц. С типично ПМС съм си, а и не съм възлага никакви надежди, като знам, че нямаме опит баш в целта. На всички палчета🤞

# 676
  • София
funn да висок е доста инсулина, трябва консултация с ендокринолог. Предполагам че има и затлъстяване? При жените знам как влияе, ама при мъжете не.

Ооо Роси изобщо загубих надежди аз, лявата търба не само че има сраствания ми и е леко нагъната, а май от там беше О. Та влизам в отбора "Да овулираме от правилната търба" хаха.

# 677
Стискам палчета на всички тук. Heart✌️🥰

# 678
Мацето, ами има малко и точно най - вече коремче. Обича много сладко и сега ще му го спирам и ще видим ендокринолога какво ще каже. Иначе и моя инсулин е май на границата 9.3 е той. Та въобще добре сме се подреди ли, но картинката започва да се изяснява.

# 679
Здравейте, момичета!

А това с тръбата дали наистина оказва влияние? Понеже на моята ЦС имам становище, че дясна тръба е със сраствания и е нагъната (д-р Билев, болница Щерев), но пък в Надежда след това казаха ,че най-важното, е че са проходими, останалото изобщо не го взеха в предвид. Казаха, че сраствания и т.н се доказват само с лапаро и ,че е написал едва ли не пълни глупости.
Иначе бях писала наскоро,че ми предстои инсеминация. Направиха ми я този понеделник. В интерес на истината за пръв път на лява тръба, предишните 2 бяха на дясната и все се надявам на чудо. Имам чувството, че е минала цяла вечност. Всеки път след инсеминация имам чувството ,че времето е спряло и не знам как ще устискам за тест.

# 680
Днес направих пореден отрицателен тест на 30ти ден от цикъла. Още не ми е дошло, а така ме болят гърдите и се чувствам подута. Ще почакам до утре и ще звъня на лекаря

# 681
  • София
Здравейте, момичета!

А това с тръбата дали наистина оказва влияние? Понеже на моята ЦС имам становище, че дясна тръба е със сраствания и е нагъната (д-р Билев, болница Щерев), но пък в Надежда след това казаха ,че най-важното, е че са проходими, останалото изобщо не го взеха в предвид. Казаха, че сраствания и т.н се доказват само с лапаро и ,че е написал едва ли не пълни глупости.
Иначе бях писала наскоро,че ми предстои инсеминация. Направиха ми я този понеделник. В интерес на истината за пръв път на лява тръба, предишните 2 бяха на дясната и все се надявам на чудо. Имам чувството, че е минала цяла вечност. Всеки път след инсеминация имам чувството ,че времето е спряло и не знам как ще устискам за тест.

Има, говорих и с една съфорумка, тя е към зачатие, може да са увредени власинките, наистина е най-добре лапаро да се установи какво е положението. То и ние ще правим инсе въпреки това, Билчев също каза че е по-важно че са проходими, но си е фактор. Стискам палци лявата при теб да е на късмет!

# 682

Аз получих част от изследванията и излезна, че съм херетозиготен носител на MTHFR 1298 A>C и Pai-1  4G/5G.Освен, че не усвоявам витамини от група B какво друго значи? Все още не съм се консултирала с лекар. Чакам си кариотипа и заповедта..
Прекрасен слънчев и плодотворен ден на всички!

Heart Моята е в Еконт , след работа тичам да я взема Heart

# 683
Аз получих част от изследванията и излезна, че съм херетозиготен носител на MTHFR 1298 A>C и Pai-1  4G/5G.Освен, че не усвоявам витамини от група B какво друго значи? Все още не съм се консултирала с лекар.
Пълен пакет ли пуска тромбофилия? Ако не си , при мутация в PAI , е добре да се изследват и АСЕ , и фактор 13 . Предполгам , че така или иначе ще ти назначат НМХ при ин витро, но само този фактор не предполага терапия.

# 684
Тинти, супер новина.. значи и моята е на път ♥️
Ирен, това пуснах.. Мисля, че не е пълен пакет.
Отделно да изследвам и тези двата които си посочила, така ли?
Йоана, късмет и стиснати палци 🤞🍀

# 685
Привет от мен!Влизам с въпрос към момичетата, които са били при доц.Русев на преглед.Трети ден не мога да вляза за коментар на резултатите при него.Някаква лудница е.Имам назначени от него в заключението към изследванията вит Д 5000 единици, метил  В12 от 1000 и омега 3 от 1000.
Искам да започна да ги пия, а кой знае кога ще успея да вляза за коментар.
Та питането ми е имате ли идея дали препоръчва конкретни марки добавки или да взема каквото преценя?

# 686
Yoana, успех, дано лявата ти е на късмет, стискам палци Flowers Hibiscus

# 687
Да, *Make*a*wish* . Добре е да се изследват и другите 2 фактора. Това води до ефект с натрупване. Аз съм с мутации и в трита и на терапия, но аз първоначално си пуснах и пълен пакет в Геника. Сега пусках още 3 фактора по искане на доц. Конова.
Tortelina , нямам впечатление от доц. Русев, но дори и да препоръчва конкретни марки, няма гаранция точно тях как ще усвояваш Wink

# 688
Хей момичета Nature Sunny Аз тези дни имам много работа и ви чета набързо... Направих един тест вчера, 12 дни след О - напълно отрицателен, стана ми тъпо, но добре че имам много работа и не мога да го мисля...
Стискам ви много палци и чакам +++ тестчета People Baby Йоана, дано да ти е на късмет лявата тръба Flowers Four Leaf Clover
Раули 🤞🤞🤞
МериХристова, радвам се че пишеш Hug Пожелавам ти да стане, ей така без да го мислиш, нали има и такива истории Flowers Four Leaf Clover

# 689
  • София/Севлиево
Влизам да ви почерпя за р.д. на Славейче

И да ви наръся обилно с 23+ седмично синичко Blue Heart Blue Heart Blue Heart
Късмет и успех на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт