Пролетта донесе четирилистна детелина и две чертички за мнозина. ~бебеправене 390~

• 36 282
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Манди  Стела прегръдки!
Вярвам, че ще ви се случат нещата, колкото и безизходно да звучат ситуациите ви! 🙏❤️
И на всички останали стискам палците и не ги пускам! 🤞🍀

# 616
Манди, не се отказвайте колкото и бавни и тромави да са процедурите. За осиновяването се чака много години, наши познати трета година чакат. Медицината е много напреднала, ако трябва сменете клиника, лекар. Вчера четох, че някаква клиника - Афродита има 20 % раждания след инвитро и е на първо място у нас. Времето минава бързо и неусетно и многото чакане изведнъж ще ти се стори незначително, особено като видиш резултата Hug
Стеле, не се отчайвай, както са писали може да е момиченце, а защо не послушаш мъжа си? Бебето си е бебе, то ще си е ваше независимо как е създадено.
Намествайте короните, момичета, много прегръдки и никакво отчаяние.
Кактус, стискам палци, както и на всички в процедури и гонещи яйчицето! HeartHug

# 617
Стела, много внимателно ти изчетох поста и наистина съм изумена колко супер информирана си относно вашия проблем. Това, което аз бих направила на твое място, е първо - да се информирам в коя клиника има много добри ембриолози, работещи съвместно с генетици, и къде биха приели случая ви най-присърце и ще ви дадат най-голяма надежда. Бих дала шанс на една процедура с твоя партньор, в която да си доплатите за подбора на сперматозоиди и ПИД. Ако не се получат нещата, бих послушала мъжа ти - това за донора ще го знаете само ти и той, а детето ще е ВАШЕ!!!
Вярно, ще трябва да си попречупите малко светогледа, но в името на мечтата - защо не? Това не е престъпление или нещо такова - това е алтернативен вариант за дете Simple Smile
Много успех Heart
Манди, гуш, и при теб ще се наредят нещата по един или друг начин, сигурна съм Simple Smile

# 618
Няма с какво да помогна, но Манди и Стела пожелавам Ви от сърце късмет и дано се развият при Вас нещата възможно по най-добрият начин.
Скрит текст:

За мен ада не е свършил и продължава. Котарака, който е с мен цели 14г, целият ми свят, скоро няма да е с мен. Тумор. Не мога да го спася. Не спирам да плача и да искам времето да спре. Тежко е, много. Не мога да си представя да съм без него, имаме много, много силна връзка.

# 619
Манди страшно съжалявам, но стискам палци да се получат някак нещата. 🍀 Не знам дали имате финансова възможност, но четох страхотни отзиви за донорската програма в Украйна - чак ми се стори извънземна успеваемост! Та следващите ми редове са към Стела -Аз съм проучила тази донорска програма, защото между момента, в който видях АМХ 0.69 на 28 години и момента, в който лекарите ми обясниха, че всъщност нямам ИЯР, аз ревах 3 дни нон стоп. Мислех, че нямам нито 1 яйцеклетка и няма как да ми се получат нещата. Но нито за миг не съм се отказала от мисълта, че ще стана майка. По какъвто и да е начин. Казах на ММ нямам ли яйцеклетки - искам донорка, не мога ли да го износя аз -искам сурогатна майка. И имах късмет той да се съгласи с мен. Не искам ни най-малко да омаловажавам ситуацията ви, но според мен гледаш прекалено черногледо! А докато това е така няма да ти се получат нещата - казвам го от личен опит. С ММ вчера си говорихме и той ми каза "Не ми се обиждай, но според мен бебето ни се забави заради теб, ти беше напълно вманиячена в вдин момент, не се дишаше около теб, само проблеми търсеше и диагнози поставаше" Както са ти писали, медицината напредва постоянно, бебето ви може да е момиче, има подбори на сперматозоиди, пид, разни ранни пренатални тестове. Мисля, че ти бях писала и преди - направете консултация със чужбина, виж какво ще ви предложат там. Ясно, че проблема ви е сериозен, не искате да обричате дете на същото, но пред теб има варианти, а ти всякаш не искаш да ги приемеш и си решила само да ревеш и да се тръшкаш. Извинявай, че така ти го казвам, не е с лоши чувства, а напротив. Точно от тая тема ако не си разбрала колко по-тежки случаи има и жените не се отказват ... Та ето ти Манди за пример! Всеки си има право на мнение, но след като правиш такива дълбоки проучвания, може да прочетеш повече и за донорските програми. Чела съм много коментари -всеки пише, че след раждането, като си видиш детето, защото то си е твое, се забравя напълно донорска Я ли е или С. Желая ти малко повече да вярваш! Че има и хубаво в тоя живот, но ако гледаш само от към лошата страна, всичко ще е напразно.
Пълнолуние кураж и за теб, много труден момент 😔

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 10:21 от AlisonParker

# 620
Кактус 🤞
Манди и Стела , силни прегръдки.  Подкрепям какво са написали момичетата. Дано намерите най-правилното решение , което да доведе до най-хубавия резултат ❤💙
Пълнолуние 🍀

# 621
  • София/Севлиево
Манди и Стела,ще успеете да имате дечица,само не се отказвайте ❤️
Пълнолуние, прегръдки.Моето зверче е само на година и нещо и уж живеят поне 15-16 години,но знам че някой ден ще стане и то звездичка.
Ето ни двамата преди 2-3 дни(снимката бе за кучешката ни тема)

# 622
Елии, страхотно симпатично-кръгла си Heart А кучо е голям сладур!

Кураж и за Пълнолуние - знам какво е да загубиш верен космат другар, особено от детството, но трябва да се фокусираш само върху хубавите ви моменти заедно, ясно е, ще всички ще сме звездички някога Simple Smile

И много ми хареса поста на Алис относно проблема на Стела Simple Smile Всичко се нарежда - рано или късно Simple Smile

# 623
  • София
Радвам се че Алисън написа това, а не аз, че тя поне бременна, няма да и се сърдите. Спомням си и Алисън как всеки ден идваше с нова самодиагноза тук, тогава само си ви четях.
Има толкова формули за успех, имам познати с бебенце от един единствен жив сперматозоид! И знам че е лесно да се казва от устата на естествено забременял човек, но планини ще по местя за да стигна ако е нужно.

Пълнолуние, голямо гуш, имаме котарак, голяма любов ми е, направо сърцето ме стяга при такава мисъл само Heart

Елии изглеждаш страхотно!

# 624
  • В страната на мечтите.
Елиии, страхотна сии 😍😍 Направо сияяеш ❤️

При мен нищо ново. Свърши ми цикъла и започвам пак с тестовете за ову. Останаха ми три изпита да взема за този семестър. Два, от които са на поправка, но се случва. Този семестър накъде другаде ми е ума и нещо си намалих успеха и на всичкото отгоре започнах да пуша доста 😔 Лятото ще ги отказвам пак... Но каквото такова, писна ми да се самообвинявам и вече ще гледам да оставам нещата да се случват сами..
Хайде, някоя да се похвали с положителен тест скоро.

# 625
Манди, много силно гуш❤️

На мен ММ ми св умилква и каза, че всичко ще направи да не спираме с опити... Та сега съм объркана хаха

Той направи преди малко СГ и довечера след 18ч резултати... А мен трески ме тресат

# 626
стела, според мен 2ро мнение не е излишно, например в Турция.
Ели,  представях си те със светла коса Grinning добре си се пооформила, и аз натам вървя. Тъкмо се връщам от пазар, от 36 номер как се скача на 40 ...Confused мрън
Пълнолуние, започнах да пиша този пост заради теб. Имам и аз една писана на 8г, обичам я все едно ми е дете, така че напълно мога да си представя колко ти е тежко в момента Cry искрено ти съчувствам, гушкай си го, докато можеш ❤❤❤ Чак ми се насълзиха очите

# 627
Стела, клиниките не са само в България. Наистина може да помислите за консултация в Турция например.
Аз също подкрепям Алисън и смятам, че не е важно дали е донорска. Важното е, че ще имате един малък вързоп щастие.

До вчера бях в тръшкаща се фаза как не е честно при някои да става, а други да трябва да минават по трънливата пътека, но в крайна сметка е самата истина това, че само този, който се е отказал не е стигнал до мечтата си!
Трябва да се борим до финал!❤️

Пълнолуние - за съжаление да се сблъскаш с нещо такова при животниката си е ужасно. Кураж и на теб❤️

# 628
Манди прегръдки Hug Вярвам ,че по един или друг начин ще се случат нещата,трябва!
Стела знам ,че е лесно да даваш съвети и знам че ти е много трудно в момента!На наши близки приятели детенцето почина от злокачествено заболяване,след генетични изследвания им казаха ,че има риск отново да се случи!Направиха ин витро с донорски материал, имат прекрасно момиченце. Толкова много я обичат ,буквално греят около нея.
Ели прекрасни сте Heart
Луничке много сили,на нас ни се наложи преди месец да си приспим кученцето.Най-трудното решение в живота ми Disappointed Relieved
И да помоля за съвет,бяхме за коментар след неуспешния трансфер. Според доктора не е лошо да направим кариотип на ММ.На мен не ми искат,защото съм имала здраво родено дете.Казаха ,че 4 от ембриончетата са се делили много неправилно.Което според тях означава ,че генетично не са били ок.Та сега въпрос да пусна ли все пак и аз кариотип?И докато чакаме следващ опит да пусна и някакви други неща? Какви?

# 629
Момичета, бихте ли дали едно бързо мнение.
Излязоха резултатите на ММ. Нормозооспермия. Бързо подвижни - 22%
Подвижни - 29%
Но морфологията по Крюгер е 4%. Точно на границата.
Да търсим ли мнение от андролог? Може ли да се коригира?
Но спрямо тези проценти не попада ли в тератозооспермия?
Той я прави на 5 ден въздържание. Дали това може също да е оказало влияние?

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 17:31 от little.madness

Общи условия

Активация на акаунт