Подготовка за малкия човек - тема 13

• 43 086
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • Beyond the stars
На мен Адидас, Найк и т.н. спортни хич не са ми еталон за добра детска обувка, поне в тази най-ранна възраст. Доста твърди са подметките за прохождащи и скоро проходили.
Но факт, че спокойно могат да се купят за 30-40лв макс.

# 436
Зависи от модела, миналата година попаднах на изключително удобни и меки найкове, с които детето ми буквално започна да лети по площадките, тази година специално ги издирвах пак. 😊 Но да, някакъв мит е това вече, специално за бебешките обувки на тези марки, редовните им цени са в диапазона 65-90 лв., постоянно ги има намалени и могат спокойно да се вземат на половината от това.

# 437
  • London
Аз съм от големите фенове на найк и ако напипвам такива оферти със сигурност и на малката ще купувам.
Ето това моделче наскоро моя позната беше публикувала, че е купила за 9£
Скрит текст:

# 438
  • Beyond the stars
Зависи от модела, миналата година попаднах на изключително удобни и меки найкове, с които детето ми буквално започна да лети по площадките, тази година специално ги издирвах пак. 😊 Но да, някакъв мит е това вече, специално за бебешките обувки на тези марки, редовните им цени са в диапазона 65-90 лв., постоянно ги има намалени и могат спокойно да се вземат на половината от това.

Не отричам, примерно имаха много добри сандали (още ги имат) такива тип гуменки, супер удобни.
Просто в общия случай не съм фен за детски. Малкият е на 2.9 и отказваше изобщо да ходи с по-твърда подметка - боли крачето, не икам, събува и толкова.

# 439
Да, категорично, марката изобщо не е индикатор, особено при малки деца, ама пуст маркетинг, майките масово кълват. Аз си мечтая да има primigi за по 40 лв., ама нъцки. 😊

# 440
Аз също не харесвам и не съм купувала Адидас и Найк за толкова малко дете - много са им твърди подметките. За мен хубави и подходящи обувки за малки крачета са Biomecanics, DD step, Primigi, Decathlon, някой от моделите на Колев и Колев и Понки също са с хубави и меки подметки.

# 441
Детските обувки не е ли по-добре да са ортопедични? В смисъл от специални магаэини эа това. Найкове и подобни не са ли гъэарийка само? Grin Эа 9 паунда не биха ми вдъхнали много доверие честно каэано, иначе са супер сладки, няма спор.

# 442
  • London
Споделих ги тъй като се заговори за цени относно найкове и адидас (говорим за оригинални, не китайските реплики). Изобщо не са диапазон 200лв както беше упоменато.

Обувки все още не съм се спуснала да гледам, засега се ровя основно за шишета и дрешки за зимно новородено 😄

# 443
  • Beyond the stars
Аз също не харесвам и не съм купувала Адидас и Найк за толкова малко дете - много са им твърди подметките. За мен хубави и подходящи обувки за малки крачета са Biomecanics, DD step, Primigi, Decathlon, някой от моделите на Колев и Колев и Понки също са с хубави и меки подметки.

Това е и моят списък в общи линии. Мога да добавя Zeazoo и някои модели на Лидл (за пантофки са ясла и апрески примерно). По съотношение цена/качество топ са ми DD step и Декатлон.

# 444
Някоя от вас със зимно бебе, ползвала ли е матрак за количка и до колко е оправдана покупката на такъв?
Правя си списък с покупки и преглеждам сайт с бебешки неща. Изникна ми това нещо и се чудя има ли приложение?
Мисля да слагам беба в зимния кош с постлано някакво одеалце тънко, памучно като я изкарвам. Не ми е идвало на ума за матрак.

# 445
Тя количката нали си има матрак, не виждам за какво е втори. Слагах само пелена отдолу, за да не се цапа матрака, ако повърне.

# 446
И според мен е излишен матрака - към количката обикновено си има. Аз с есенно бебе отначалото слагах по плътна пелена отдолу, при по студено време сгънато одеялце и при необходимост може и да се завие с него.

# 447
  • au bout du monde
Кошът си има матрак. Само протектор и чаршаф отгоре. Нищо друго.

# 448
Някои родители не ползват кош за новородено, а втория, като го пускат в пълно легнало. Тъй като е твърд, има и колани, слагат матрак, за да е удобно на бебето. Ако имате количка с кош за новородено, матрак е излишен, защото коша си има.

# 449
  • до най-прекрасния мъж
Мисля, че и трансформиращите нямат матраче, нищо, че си приличат на кош за новородено, като се разгънат. Там е оправдан, предвид това, че коша е тънък и не знам каква опора дава на гърба на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт