Подготовка за малкия човек - тема 13

• 43 100
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
# 646
И ние клоним към Mutsy, за модела ще решим след оглед и сравнение на живо Simple Smile

# 647
Задължително ги вижте наживо, особено ако сте по- високи вие или мъжа ви, че са малко като детски играчки.

# 648
Ние взехме Tutis Uno 2020 😊

# 649
Може да погледнеш темата за количките.
Задължително ги огледай на живо.На снимка може да ти хареса, но реално да не ти пасне изобщо.
Ние бяхме със Cybex Priam.
Лятната ни също е Cybex.

# 650
  • Пловдив
Ние сме с Mutsu I 2, закупена август 2020, мъжа ми е 190 см, а аз 173 см и нямаме никакви проблеми с количката. Не е ниска за нас. Много сме доволни , все още я използваме активно и не сме имали никакви проблеми.
Лесно се сглобя и разглабя, лека и маневрена е.
Единственият и минус е малкият кош за багаж.

# 651
Ние взехме Tutis Uno 2020 😊
И аз съм с тази. Доволна съм много.

# 652
Uppababy Vista, много съм доволна!

# 653
  • au bout du monde
Maxi cosi lila SP е нашата. Коша за бебето е високо поставен, маневрена и лека. За двойна количка също се оглеждам и май ще бъдe на buggy mauntain 🤔

# 654
Още се чудя между JOOLZ, ABC design и Bugaboo (fox  мисля, че е моделът). Мисля, че и трите са много добри като качество, горе-долу в един ценови диапаэон и иэглеждат добре виэуално.

Эасега сме купили само детската стая от големите поръчки, эа количката ми трябва още малко време да иэбера.

# 655
  • au bout du monde
Още се чудя между JOOLZ, ABC design и Bugaboo (fox  мисля, че е моделът). Мисля, че и трите са много добри като качество, горе-долу в един ценови диапаэон и иэглеждат добре виэуално.

Эасега сме купили само детската стая от големите поръчки, эа количката ми трябва още малко време да иэбера.
Bugaboo е доста по-добра от другите. Виж ги на живо. Побутай ги, виж как се сгъват.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 22:52 от La Libellule

# 656
Горещо препоръчвам Jane!

# 657
  • Beyond the stars

+100  за Jane. Маневрена, лека стабилна, компактна. За моя ръст от 158, почти всички ми бяха като танкове. От полските със зимен кош не се виждах изобщо Grinning

# 658
  • London
Ние се спряхме на Cosatto wowee, новите модели.
Много лекичка и маневрена.

# 659
  • София
За мен най-удобни са Cybex. Какво ли не пробвах по магазини. Дадоха ни maxi cozi…  не ми бяха ОК

Общи условия

Активация на акаунт