Подготовка за малкия човек - тема 13

• 43 601
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Iren11, и аз гледам Стоке като 1ва опция. Имаме нужда от стойка с гърбовете и не ми се клечи на земята 😂 Просто Стоке с подложката и стойката идва над 200 лв, което за една вана си е бая 🙄
Ние сме били винаги на принципа - кеф цена няма, а и не сме си поставили някакво ограничение в бюджета . Обмисляме като вариант за част от покупките да скокнем до Турция, ама зависи как ще съм и ще мога ли да пътувам, а част от нещата съм ги набелязала в испански сайтове .

# 76
Скоро видях в олх Stokke със стойка, но ваничката беше с розовата лента за 140лв.

# 77
Iren11, и аз гледам Стоке като 1ва опция. Имаме нужда от стойка с гърбовете и не ми се клечи на земята 😂 Просто Стоке с подложката и стойката идва над 200 лв, което за една вана си е бая 🙄
Защо просто не вземете друга ваничка със стойка, има на къде по-разумни цени? Отново пластмаса със стойка, просто не плащате една стотачка отгоре за марката. Това е нещо супер незначително като употреба, не виждам смисъл да се пръскат маса пари 🙄

Аз също реших за вилата да взема такъв тип ваничка, защото там баните са по-различни и няма плот за коритото. Но гледах цени около 80 лв. Отново си има вана, подложка, стойка.

# 78
Radeva-87 , сгъваема ваничка на по-разумна цена не съм виждала. Ако пратиш линк, ще съм благодарна Simple Smile

# 79
Аз не държа на марката, но и не намирам много други. Също ще се радвам на препоръки Simple Smile
До 6я месец ли се ползва стойката или ако е по-стабилна може и до по-късно.

# 80
  • София/Севлиево
Ваничката ще ми е от баткото-на Лорели със стойка.Тогава я ползвахме до след годинката.ММ се занимаваше с това и понеже банята ни е много малка цялото къпане сраваше в спалнята...

# 81
И аз търся сгъваема със стойка. Без значение от марката. Изобщо не ме бърка, но само тази на Stokke намирам, а тя не е много красива като цяло 😀 Харесват ми коритцата и ако имах място преспокойно щях да взема от тях но нито имаме къде да го сложим, и да къпем двамата родители нито има къде да го прибера.

# 82
  • до най-прекрасния мъж
iren11, аз малко да ти секна мераците за Турция. Нали знаеш, че докато си в болничен, не можеш да напускаш страната? Иначе, и мен Турция ме блазни, ама няма да ме огрее. Като знам какви разкошни неща имат, а цените са им двойно надолу... Ако можеш да се довериш на някой да ти купи нещо определено, ще е супер, ама аз нямам на кого. Ще ходим, като поотрасне бебчо и изляза в майчинство.

# 83
Мислех днес да ходя да видя тази на живо: https://aiko-bg.com/product-34465050010
Обаче нещо много контракции имам и не посмях. Не ми се иска само по снимка да поръчвам.

# 84
Блу, да знам по принцип, но де факто няма кой да ме спре . Иначе имам на кого да поръчам не ми е проблем, в петък имах шопинг в Турция. Simple Smile
Радева, супер като цена, ама не е сгъваема. Wink

# 85
Мислех днес да ходя да видя тази на живо: https://aiko-bg.com/product-34465050010
Обаче нещо много контракции имам и не посмях. Не ми се иска само по снимка да поръчвам.
Ние я имаме същата.Удобна е,но да знаеш,че заема място доста 😂

# 86
  • до най-прекрасния мъж
Четох, че НОИ са свързани с ГКПП-тата и при излизане на човек в болничен извън страната, те подават сигнал до НОИ. От там следва оспорване на болничния от НОИ за неспазване на предписания режим, неизплащане на болничния и съответно не знам какво още. Но вероятно ще го анулират и ще увиснеш без болничен.
Дали го спазват, не знам. Но много пъти се писа, имаше и пострадали.

# 87
  • Beyond the stars

Идеална си е, и в нашата микро баня щом намира място, не е толкоз огромна чак Grinning

# 88
Може да потърсите в някой чуждестранен сайт и да следите за разни намаления и промоционални кодове. Аз също бях харесала сгъваемата ваничка на Stokke и я издебнах в сайта babymarkt.de - немски сайт, доставката до България е с превозвач (габко, габиели и тн). Почти постоянно имат някакви намаления, пускат кодове за отстъпка, освен това по акаунта се трупат точки от всяка поръчка. Нашата количка я купих от същия сайт и имах доста натрупани точки, с които цената на ваничката се намали още повече. Стойка не съм купувала. Все още не сме я ползвали, тъй като чакаме нашето момче всеки момент да реши да се появи, но съм чела разни отзиви като недостатък на тази ваничка е, че за да стои хубаво отворена, трябва да е пълна почти догоре с вода, което при новородено бебе няма как да стане. Надявам се да не се окаже голям препъни камък точно това.

# 89
Sacidd, ще чакам да дадеш отзив тогава, че имам още доста време и мога да не бързам с покупката.

Общи условия

Активация на акаунт