Подготовка за малкия човек - тема 13

• 43 072
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • София/Севлиево
Аз бях взела за баткото музикална въртележка.Радваше и се,но бързо се счупи пластмасата,която я крепеше към леглото.Като цяло големият ми син си падаше до доста късно по музикални играчки.Сега мисля пак да взема.

# 466
Аз взех, това е едно от любимите неща на сина ми вече 8 месеца. Ако взимате, препоръчвам да е на батерии, а не онези, които се навиват, защото ще трябва да навивате постоянно 😁

# 467
А тези въртележки забавляват ли децата, или ги приспиват? 😀 Виждам често по колички и видеа, обаче нямам идея каква е целта.

# 468
Имах, харесваше си я доста, не съм я ползвала за приспиване, по-скоро се радваше като на активната гимнастика. Може би зависи от мелодиите и играчките, не знам. Но около втория месец докъм шестия си беше голям хит.

# 469
Здравейте, ще купувате ли овлажнител за въздух? Ние ще ползваме климатик, така мисля, че ще е наложително.

# 470
Една от любимите ми покупки беше такава въртележка, взехме на Фишър прайс тази джунглата, голяма радост.
Овлажнителя ни беше полезен в началото в този период когато им е много суха лигавицата. После не сме го ползвали.

# 471
И аз мислих, че ще купувам овлажнител, но когато премерихме влажността, се оказа излишен.

# 472
За овлажнителя знам от приятели, че е добре първо да си измерите влажността. Те бяха взели, беше им се появил мухъл и чак тогава разбрали, че не е имало нужда.

# 473
  • Пловдив
Не съм гледала влажност на въздуха,  нито съм купувала овлажнител. За мен е ненужна покупка.
Въртележката я бях закачила на активната гимнастика много и се радваше до към края на 8 месец. Не мисля, че би я приспала, по скоро е част от играта.

# 474
Аз точно разглеждах за овлажнител за въздух - вкъщи е между 30% и 40% сега. Зимата сигурно също е сухо заради парното. Та май на нас ще ни трябва.. приемам препоръки Simple Smile

# 475
  • Beyond the stars
Взех термометър с влагометър и се ориентирам по него. Сухия въздух е кофти, будеше с кашлица.
Въртележката беше голям хит бая време, по-скоро като забава и игра. И моят съвет е да е на батерии, навиването си е голяма занимавка.

# 476
  • София
Въртележката над леглото малката я приема като играчка и не се приспива от нея.

С парно съм и за овлажняване мисля да ползвам пра-старата изпитана рецепта с мокра хавлиена кърпа метната върху радиатора. Не виждам причина да трупам уреди.

# 477
Имам овлажнител на Ланаформ, оказа се излишен, така събира прах вкъщи. Според мен ако държите, първо вземете уред, който мери температура и влажност и спрямо показанията решете. Ние ползваме този:

# 478
  • Beyond the stars

С парно съм и за овлажняване мисля да ползвам пра-старата изпитана рецепта с мокра хавлиена кърпа метната върху радиатора. Не виждам причина да трупам уреди.

Има едни тип ..вазички? С кука за парното , пълнят се вода и се закачат със същата идея, да изпаряват вода. Нашите са от Лидл, но нямам идея какво е точното название.

# 479
  • Варна

Има едни тип ..вазички? С кука за парното , пълнят се вода и се закачат със същата идея, да изпаряват вода. Нашите са от Лидл, но нямам идея какво е точното название.

Само че..., не е съвсем същото Simple Smile
Едната пара е топла, другата не, а от там разлики много. Wink

Общи условия

Активация на акаунт