Подготовка за малкия човек - тема 13

• 43 157
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
По- назад в темата споменах че поръчах да ми ушият чаршафчета за количката. Наистина не е скъпо, спестете си търсенето и просто отидете в някой фирмен магазин и поръчайте.

# 571
  • Пловдив
Аз си поръчах от Бухалче- имат страница във Фейсбук - правят всичко по поръчка с желани размери и имат много сладки десени.

# 572
Какво ви е мнението за този продукт?

Намален е тази седмица в Лидл и много се чудя дали да взема една опаковка. Другия вариант е да изчакам да видя в болницата с какво ще къпят беба и като ни изпишат, тогава да купувам козметика.

# 573
Има лек аромат, добре измива и косата, понякога го купувам на детето, защото е без сапун.

# 574
Това с какво го къпят в болницата не е някакъв важен фактор, там сте за кратко. На принципа проба- грешка е с козметиката, изберете нещо среден клас според мен за началото.

# 575
Минавам само да споделя, че тъй като си взехме кошарката на Chicco Next to me и писах тук за проблема с намирането на чаршафки и протектор за матрак - днес ги получих от английския амазон и съм супер доволна. Много добро качество и пасват перфектно. Взех един непромокаем протектор за матрака и 3 чаршафчета, всичките са с ластик. Излезе ми 94лв заедно с доставката с Габиели. Много съм доволна.

Момичета, много се чудя дали да си взимам стерилизатор с фукнция изсушаване. В момента е на промоция на Авент. Имам намерението да кърмя, но идея нямам дали ще се получи. Но със сигурност ще се опитам и да цедя и да замразявам и складирам, за да може и таткото да храни при нужда. Вие какво мислите?
Има и една кана на Agu Baby - https://agu-baby.bg/agucategory/hranene/bubbly.html
Тя също е вариант, но пък се чудя как се суши след това? Изобщо много се обърквам кое ще ми е нужно, не искам да се претрупвам с вещи, но искам и да ми е възможно най-удобно и лесно и да съм подготвена за всичко.

# 576
  • au bout du monde
Каната е ненужна според мен. Обикновена електрическа кана върши същата работа. Стопля водата.

# 577
За какво следва да служи тази кана? За топене на кърма ли?  Не е ли по-удачно да се топи на водна баня в някакво джезвенце с широк отвор например?

# 578
  • au bout du monde
Електрическата кана топли вода за адаптирано мляко. После се слага в термос водата и имаш за няколко хранения. Аз така правих и е много удобно.

# 579
Електрическата кана топли вода за адаптирано мляко. После се слага в термос водата и имаш за няколко хранения. Аз така правих и е много удобно.
И аз така процедирах.
А ако трябваше да топля кърма - изваждах да се затопли до стайна температура и после на водна баня с топла вода в купичка/джезве.

# 580
За мен също каната беше много важна, но ползвах кухненска на Бош, не бебешка, също бях взела един термос на Авент, който си пълнех и имах за излизане, той беше бебешки, тъй като имаше и допълнителна функция, в него можеше да се затопля храна, след това си го ползвах за затопляне на пюре ако сме навън.

# 581
  • Beyond the stars
Момичета, много се чудя дали да си взимам стерилизатор с фукнция изсушаване. В момента е на промоция на Авент. Имам намерението да кърмя, но идея нямам дали ще се получи. Но със сигурност ще се опитам и да цедя и да замразявам и складирам, за да може и таткото да храни при нужда. Вие какво мислите?
Има и една кана на Agu Baby - https://agu-baby.bg/agucategory/hranene/bubbly.html
Тя също е вариант, но пък се чудя как се суши след това? Изобщо много се обърквам кое ще ми е нужно, не искам да се претрупвам с вещи, но искам и да ми е възможно най-удобно и лесно и да съм подготвена за всичко.

По принцип не съм фен на нещата с много функции, пък и не си представям като стерилизатор как ще работи. В смисъл - за малки неща тип залъгалки ок, но не съм сигурна, че голяма бутилка би се побрала.
Имахме стерилзатор на Cangaroo, който е с функция за готвене на пара, само като стерилизатор съм ползвала и бяхме доволни. Не знам каква е реалната необходимост от функция изсушаване.

# 582
И аз ползвах на Cangaroo стерилизатора и бях доволна. За мен лично нямаше значение дали ще са сухи или мокри шишетата, а пък и чак мокри като туко що измити не са, ако постоят малко, само отвътре си остават леко запотени.
От специална кана за прееаряване на вода също мисля, че няма смисъл. Аз преварявах на котлона в една метална купичка. Взехме и съвсем обикновен термос от джъмбо, свърши чудесна работа, ползвах го около 1 година.

# 583
  • Beyond the stars
Вода не съм преварявала, ползвах Бебелан. Мързелива работа Grin

# 584
И аз като дохранвах в началото ползвах бебелан и я затоплях на водна баня.

Общи условия

Активация на акаунт