Подготовка за малкия човек - тема 13

• 43 118
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Ръкавите на една блузка станаха по- къси, с другите не съм имала проблем.

# 616
  • София
Дрехите, които имам от Пепко са леко по-малки от аналогични такива на HM. За свиване не мога да кажа, защото нямам сушилня и ако не е наакано/опикано пера на ниски градуси.

# 617
За синът ми купувам от там,но те като цяло са умалени и не са предназначени за сушилня.Понеже аз ползвам,неговите затова се свиват изглежда....Тъкмо се допитах  и за бебешките в темата за Пепко,по същия начин стои въпросът.

# 618
  • Beyond the stars
Вкъщи всичко минава пералня и сушилня, което не оцелее - не му било писано   Grinning
Next са ми топ като качество, десени и т. н.
Lcwaikii като съотношение цена/качество също са ми много добри, но баш бебешко нямат.
Пепко е на късмет, имам много добри попадения и такива с паднала щампа от първо пране.
Sinsay имат също много добри неща за цената, но бельото, което сме вземали от там (бодита, ромпъри) беше щета, или ние това сме улучили.
КиК ми изглежда много добре бебешкото, от детското съм доволна.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 23:24 от Вълшебство

# 619
  • Седмото небе
У нас също всичко минава през пране и сушене задължително. Повечето неща сме купували от Лидл-всичко е супер, без щети, те като размер май даже са леко уголемени. От Пепко винаги взимам един размер отгоре заради свиването. Органик памук серията харесвам, те почти не мърдат, обикновените им май са на късмет. Едни изкарват много, други се скапват след 3 слагания. Малко неща имаме и от Рейни/Вис Виталис , те са също добри. Имаме добри попадения също от Манго и Уайкики.
Големи провали с дрешките като цяло нямам.

# 620
Здравейте! Някой да знае откъде могат да се закупят части за помпа Филипс Авент? Днес забелязах няколко малки точки мухъл на две от частите и искам да ги сменя а не да купувам цяла нова помпа... :/

# 621
Здравейте! Някой да знае откъде могат да се закупят части за помпа Филипс Авент? Днес забелязах няколко малки точки мухъл на две от частите и искам да ги сменя а не да купувам цяла нова помпа... :/
Последните дни се коментираш или в тази, или в друга тема, че няма резервни части за помпи. Ако е електрическа, момичетата слагали от ръчна части.

# 622
  • Beyond the stars
У нас също всичко минава през пране и сушене задължително. Повечето неща сме купували от Лидл-всичко е супер, без щети, те като размер май даже са леко уголемени. От Пепко винаги взимам един размер отгоре заради свиването. Органик памук серията харесвам, те почти не мърдат, обикновените им май са на късмет. Едни изкарват много, други се скапват след 3 слагания. Малко неща имаме и от Рейни/Вис Виталис , те са също добри. Имаме добри попадения също от Манго и Уайкики.
Големи провали с дрешките като цяло нямам.

+1 за био памук серията на Пепко - много приятни, мекички и не се деформират.

На мен българските тип Вис Виталис винаги са ми били хем скъпи, хем десените не ме кефят. Български сме купували на Rach - добро качество, но пак ми се струваха излишно скъпи на фона на качеството на Next примерно.

# 623
Тъй като ползвам сушилня съм се убедила, че българските марки не ползват платове, подходящи за сушилня, за жалост. Затова вече ги избягвам иначе от Косара и Киндерленд съм купувала много сполучливи дрешки, но доста се свиват след сушене, което е проблем. На Лидъл действително са уголемени дрешките, но много издръжливи. С първото дете, бодита, потници, бельо, пижамки е носила, които след много пране и сушене са абсолютно запазени и без деформации. Харесвам също якенцата и чорапите им. За бебешките бодита ме дразни, че нямат тип прегърни ме, а само през главата, което за малко бебе, за мен е цяло мъчение. От приложението на HM доста пазарувам сега за бебето. Отначало много добри бодита и ританки, не мърдат в сушилнята, сега съм взела гащеризончета с капси и цип. Техните дрешки за по-големи деца  също не мърдат в сушилнята. От Пепко бебешко не съм купувала, но с голямото дете много клинове и блузки. Леко се свиват, но издържат. Моето е прасенце и яко се цапаше в градината, тези дрехи удържаха на лекета и пране. Клинчетата им бързо се късат, но за 3-4лв не очаквам повече. На КиК са ми много боклучави, кофти изработки, висят конци, материите не са хубави, Waikiki има някои попадения, но номерациите им са странни. Okaidi имат хубави неща, но 30 лв за дрешка, която ще се носи няколко месеца е абсурдно. На Зара също има попадения, особено якенцата, обаче с техните размери също имах проблем. Едни широки са им някои дрехи, а къси, много странна комбинация. От George съм пазарувала чат-пат, когато имам време да чакам доставки. Като цяло не ми харесва, че трябва да чакам и че трябва да ходя да си взимам пратката от офиса на куриерската фирма, което ми е трудно, защото е на кофти локация. Ако поръчам до дома с DHL, ми се обезсмисля, защото доставката е по-скъпа от поръчаното. Иначе са им добри нещата, но чак толкова по-изгодни не са. Техните размери пък за моето дете винаги са били умалени. Reserved и Теранова имат добри неща също, но рядко купувам от там. Та към този момент HM са ми фаворит.

# 624
  • София
За новородено купих от Unique , български био памук, с марката BioBaby. Имат сайт. Много добро качество. Имат и серия с мерино и коприна за лятото. Поръчвала съм и от Дафра, също български дрешки от био памук, има ги в някои магазини в София. На мен много ми допада мекотата им.

# 625
  • Beyond the stars
Zara и Mango имам изключително кофти попадения -блузки се деформираха след две пранета. За якенца -нямам забележки.
Okaidi са супер, но купувам само на качествена промоция, в повече ми идва инвестицията иначе за детска дрешка.

# 626
Здравейте!
От къде планувате закупуване на бебешките дрешки? Simple Smile
HM, Lcwaikiki, Pepco (като по-бюджетни)
Иначе да, от Англия изгодни са George, Primark
Добавям и Лидл, Кауфланд имат добри попадения с дрешките 😉
Аз пък търся да закупя шезлонг /люлка - да сте срещали някъде промоции?
Както и памперси на изгодни цени като за начало

# 627
За дрешките аз установих, че има разлика от памук до памук. Имаме малко дрешки от Next. Много са качествени и цветовете не избледняват, но се свиват дори само при пране. От H&M съм много доволна, купихме комплектчета за лятото от къси панталонки и тениски - водят се пижами. Много са меки и тънички и не се свиха. На Лидл дрешките са някак лигави, много странни. Но поне не се свиват при пране.
Ние взехме тази люлка като бюджетен вариант - https://www.baby.bg/product/lorelli-portofino-frosty-green-stars/ Беше намалена на 87лв. Върши работа. Но детето повече му харесва ето този шезлонг, който ни е подарък - https://comsed.net/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D … D1%83%D0%BA%D1%81
Много му харесва вибрацията и често като го оставя в него даже заспива.

# 628
  • София
На Rayni дрехите са ми малко скучновати честно казано. Иначе са качествени.

От по-скъпите съм фен на тези в Точица.

# 629
  • Седмото небе
За люлка/шезлонг, ако не е спешно изчакайте ЧП. Ние пробвахме един два на познати и се бяхме отказали да купуваме, но съвсем случайно в олх докато търся нещо друго, ми попадна мега добра оферта за Сайбекс.

Имах някакъв луд късмет и за 50 лв взехме такъв, в перфектно състояние, без драскотини и петна. Чисто нов е около 280 лв. Изчистен, от плат, пере се, лесно се поддържа, отдолу има и мрежеста дишаща основа за много топло време, люлее и бяхме решили, ако не и допадне на госпожицата, че има на кой да го дадем. За тия пари нямаше какво да му мисля. Но тя пък си го хареса много и даже прави по една къса дрямка в него. Като и дам една-две играчки и се занимава. В по-изправената позиция понякога я храня, че стола ни е без позиции, а още не е супер стабилна за него.
Така, че разглеждайте навсякъде, зависи за какво сте настроени.
А за пелените-пробвайте различни първоначално, не винаги първия избор е най-добрия. Периодично има промоции навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт