Подготовка за малкия човек - тема 13

• 43 103
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Във връзка с дрешките да кажа,че има големи намаления в момента в lc waikiki и sinsay ...

# 631
Личен опит все още нямам, но за приятели съм купувала дрешки на Angel Baby и доста ми харесват. Материите са много меки и приятни, с удобно закопчаване. Мисля да си взема от там за начало.
Прави ми впечатление, че не споменавате детските магазини - някакви впечатления от там и добри попадения?

# 632
Първоначално купих дрешки от ХМ, Уайкики, Некст, Джордж и Вис Виталис.
В последствие вече съм купувала бодита и клинчета от Кауфланд и Лидл и съм доволна. Уголемени са.От Пепко не са лоши , но ги носим само у дома.Тези, които са от органичен памук са по-хубави.
Купувала съм от Зара, но като цяло само от дънките съм доволна.
Бодита и ританки съм купувала и на Плами и не са нищо особено.Честно казано турски бодита за по 1-2 лв (закупени от Одрин) се оказаха в пъти по-качествени.На българските им се обелиха картинките и надписите на второто пране, а са по 6-7-8лв.Не си заслужават парите.От дрешките на breeze също съм доволна.Имат много симпатични блузки с клинчета.

# 633
  • Beyond the stars
Личен опит все още нямам, но за приятели съм купувала дрешки на Angel Baby и доста ми харесват. Материите са много меки и приятни, с удобно закопчаване. Мисля да си взема от там за начало.
Прави ми впечатление, че не споменавате детските магазини - някакви впечатления от там и добри попадения?

Кои са детските магазини ? Bowtie

# 634
  • Пловдив
На нас ни дадоха люлка да пробваме, е малката се съдираше да реве в нея и просто я върнахме. Така че не на всяко дете му хареса да е в люлка, не се затрупвайте от самото начало. Нашата дъщеря си стоеше във вибриращ шезлонг на Чиполино и нямахме нужда от друго.

Ángel baby са страхотни, ползвам само техните гащеризони като пижами.
Иначе от George, HM и Sinsay само купувам за момента. Като качество Sinsay не са нищо осибено, но ги ползваме за вкъщи.
На Пепко ги гледах нещата, но така и не ми допаднаха, че да реша да ги пробвам. Най- вече на George ползваме и не сме се разочаровали досега.

# 635

Иначе от George, HM и Sinsay само купувам за момента. Като качество Sinsay не са нищо осибено, но ги ползваме за вкъщи.
На Пепко ги гледах нещата, но така и не ми допаднаха, че да реша да ги пробвам. Най- вече на George ползваме и не сме се разочаровали досега.

Как и за колко време става доставката от George?

# 636
Момичета, не е за тук май питането - ноо тъй като не работя от 3 год, ще имам ли право на соц майчинство? Не намирам в нета информация дали има изискване за доходи 🙄 ( иначе имам трудов стаж над 9г) Благодаря предварително (ако някоя от вас е запозната)

# 637
Момичета, не е за тук май питането - ноо тъй като не работя от 3 год, ще имам ли право на соц майчинство? Не намирам в нета информация дали има изискване за доходи 🙄 ( иначе имам трудов стаж над 9г) Благодаря предварително (ако някоя от вас е запозната)

най-добре попитайте в темата ' майчинството счетоводно'.
за 'социално майчинство' доколкото знам трябва доходите на 'семейството' да са под определен праг на член.
имате право обаче със сигурност на еднократна помощ при раждане (май така се казваше), която не зависи от доходите. най-добре се разходете до социалната служба във вашия район и попитайте.

# 638
  • Пловдив

Как и за колко време става доставката от George?

За 4-5 работни дни, като със Спиди се получаваше последно, когато взех неща май месец.

# 639
  • омъжена
ще взимаш само една година пари на минималната. Ако намериш някой Да те регистрира може и да взимаш две години майчинство

# 640
ще взимаш само една година пари на минималната. Ако намериш някой Да те регистрира може и да взимаш две години майчинство
Не подвеждайте хората, когато не знаете нещо.
Няма да получава МРЗ, защото НЯМА трудов договор.
Ще има право на социално майчинство, което е около 150лева и то, ако отговаря на условията за това.

# 641
Не подвеждайте хората, когато не знаете нещо.
Няма да получава МРЗ, защото НЯМА трудов договор.
Ще има право на социално майчинство, което е около 150лева и то, ако отговаря на условията за това.
Абсолютно съм съгласна. Съвсем спокойно може да напишете в гугъл въпроса си и ще ви излезне една доста подробна страница с условията при които може да се възползвате от майчинство. Липсата на трудов договор не е едно от тях. Както Деси каза, може да се възползвате от социално майчинство, но условията там са съвсем по-различни.

# 642
Писах многократно в интернет, не ми излезе информация за доходи(ако се гледат доходите на семейството) , а това ми беше питането!
Благодаря все пак, като оздравея, ще отида лично до социалните!

# 643
  • София
Обадете се в контактния център на НоИ и попитайте.

https://nssi.bg/index.php/aboutbg/1466-contactcenterbg

# 644
Здравейте момичета, на какви марки  колички сте се спрели ?

Общи условия

Активация на акаунт