Отговори
# 210
Добре, де
Хайде сега да видим, наследство за здрави деца е едно, но Недим беше в изключително невменяемо поведение, според мед. изследвания според мен е факт, нека не бъркаме Американската съдебна система с Турската.... И Религията.....
Нямам идея как е, но все пак Бащата/Чичото /Дядото са стожерите....
Не говоря за живеенето в една къща, и на мен не ми допада,
Мъжът командва..... Нищо че жените въртят интригите....

# 211
Въх къзлар какво правите бе? Помислих,че нещо се е случило как обичам темата да върви когато мен ме няма е така да тече. Интересна дискусия се е заформила.

Основните заподозряни за кадрото на Три гроша
Танер все още не е приел а най-вероятно е последвал Къванч заради приятелката си.

Нищо няма и да стане ясно според мен поне до август както винаги се отваря пердето.

# 212
Диди, Hug
Много са сладки Дамла и Дживан. Heart Eyes

Ами дано и не приема този Танер, а на негово място да е Озан. Това ако се случи- Чаатай, Арас и Озан в един проект, направо ще си умра от кеф. Joy Two Hearts

# 213
Мади ти знаеш ,че аз Арас го обожавам и Чаатай ми е симпатичен,но ще е банкрут за хонорар с такова кадро пак Керем Бос.Мисля,че съвсем други имена ще се включат ,но ако предложение отиде към наш Озан не мисля,че ще откаже видяхме,че такива неща го влекат много,но още нищо не е ясно само нахвърлят идеи кой може да е....Танер е много талантлив и като шебек в Медчезир и като в Доктор Чудо.

Някой беше казал завчера ,че Ози подхождал на лятните сериали в туитър. Ами Боже опази пък казвам аз въпреки,че всичките бяха окей в които игра -летни.

За мен вече няма как да има някакво развитие от треторядни вкиснати бозици

Тука направо жал ми става....

Канал със сериали с английски букви : https://www.youtube.com/channel/UCfFpJhLXTsIMwEFhKNufxsQ/videos

https://www.youtube.com/channel/UCfFpJhLXTsIMwEFhKNufxsQ/playlists

Гледам ,че Алева го има и Дните
Мениджъра също епизода с участието на Ози е 14 еп.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 22:25 от x BlackRose x

# 214
Добре, де
Хайде сега да видим, наследство за здрави деца е едно, но Недим беше в изключително невменяемо поведение, според мед. изследвания според мен е факт, нека не бъркаме Американската съдебна система с Турската.... И Религията.....
Недим не е невменяем. Само му липсва нужното образование, но при добър и коректен човек за дясна ръка не виждам защо да не се справи. Не винаги собственикът на една фирма има няколко висши, за да управлява сам. Трябва му добър екип. Това е всичко.

# 215
Добре, де
Недим не е невменяем. Само му липсва нужното образование, но при добър и коректен човек за дясна ръка не виждам защо да не се справи. Не винаги собственикът на една фирма има няколко висши, за да управлява сам. Трябва му добър екип. Това е всичко.
Вали, съгласна съм с теб, но не и в случая с Недим. Той е твърде самонадеян, за да чуе чуждо мнение.

# 216
Нв иска да слуша вече чичо си, да не говорим за Дженк. Ами и двамата не повярваха в невинността му. Повярваха на Шениз. Защо той да им вярва и да се съобразява с тях, да иска да живее с хора, които го смятат за потенциален убиец?  Недим пак много търпи.

# 217
# 218
Усмихната и слънчева неделя, момичета! Kissing Heart

# 219
# 220
Един много хубав фен колаж на ДженДжер.

# 221

Успешна седмица, момичета!

Това го прочетох преди малко, явно при комшиите нещата не се променят!

Прокуратурата поиска 2-години и 4-месеца затвор за актрисата Езги Мола за критика към Муса Орхан, който беше обвинен в изнасилване на 18-годишното момиче Ипек Ер. След инцидента момичето се самоуби. В самоубийствената си бележка тя пише, че е била изнасилена от г-н Орхан. Изнасилвачът е задържан, но след това освободен. Езги изпрати възмутен туит относно освобождаването на изнасилвача, който поиска актрисата да бъде наказана за обида в социалните мрежи. Адвокатът на Муса Орхан предложи на Езги Мола да се извини за публикуването на публикацията с обиди срещу клиента му в замяна на отпадане на обвиненията, но Мола отхвърли тази оферта. Също така адвокатът на Орхан подаде жалба до прокуратурата срещу 16 известни личности, които подкрепиха актрисата.
Хаштагът в подкрепа на Ezgi # YalnızDeğilsinEzgiMola зае първо място в тенденциите в Twitter. Актрисата беше подкрепена от много турски звезди, сред които: Зерин Текиндор, Демет Оздемир, Фарах Зейнеп Абдула, Берен Саат, Елчин Сангу, Хазал Кая, Мерт Фърат, Керем Бюрсин, Ханде Ерчел, Таркан, Озан Долунай, Бурджу Бириджик, Сарп Аккая, Демет Евгар, Башак Дизер, както и много други известни личности.

Слагам и линк къв статията на DW  на български, която е описала потрисащия случай!

https://www.dw.com/bg/%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B … %D0%B0/a-54842628

Спомням си какви полемики имаше след филма с Берен Саат след ролята и в" Каква е вината на Фатмагюл"....и до там!

# 222
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Всъщност, в някакъв момент някой спомена за завещание на Мюмтаз, така че вероятно тези неща са уредени юридически. Едва ли такава голяма собственост се управлява току-така.
Вярно е, че във филма не става много ясно как син на бедно семейство (по разказ на Агях) е създал такава фирма и купил имение, но явно Мюмтаз е бил доста по-възрастен от Агях. Може би и това е причина Агях да изпитва такова страхопочитание към него.
Още нещо. Нямам идея как е в Турция, но в България няма начин да лишиш изцяло наследник от неговия дял. Т.е. юридически Дженк може да претендира за наследство, макар да го няма в завещанието на Мюмтаз. Ако беше жив, де
С юристите в темата не се наемам да споря.Smile Бори, Дженк не е официално признат от Мюмтаз за негов син,затова не може да има претенции за холдинга.Обаче, този холдинг поддържа много фирми и Агях е имал и лично негова,която после премина под управлението на Дженк и Дамла.След като Агях прехвърли акциите си на тях.Вероятно, дялът на тези акции е вторият по размер след този на Недим, затова Агях им каза,управлявайте  тримата оттук нататък,ако може в сговор.Smile

# 223
Такива мръсници като този трябва да бъдат строго наказани.Ейваллах на Ози и на всички които подкрепят Езги.Този искал да съди и всички които я подкрепят
 Ами убиец е....това дете е имало да види толкова много жалко...
Дано бъде наказан!

# 224
Ново от Сера.

Общи условия

Активация на акаунт